nasi chlopcy:)
-
ferzana
Re: nasi chlopcy:)
moj maz jest wspanialym czlowiekiem ,dzieki niemu zapomnialam o koszmarze z przeszlosci,czuje sie bezpieczna,kochana,adorowana i przede wszystkim doceniona
-
Aquila
Ja niestety samotna jestem od 2 miesięcy (po 4 letnim związku) przyłapałam faceta na zdradzie, więc niestety nie opiszę go... 
-
Czarnowłosa<3
Mój jest strasznie zaborczy... Ale kochany. Zawsze mnie wspiera. Jest kiedy go potrzebuje... Czuły, ale niecierpliwy.
-
Kociałek
Mój chłopiec ; )
Znamy się prawie 3 lata, poznaliśmy się na harcerskim wyjeździe. Jest wysoki, ma szare oczy i bardzo jasne, blond włosy. Ma zadbane dłonie (co najbardziej cenię w wyglądzie faceta
) jest niesamowicie troskliwy, oddany w pełni, czuły i romantyczny : ) co prawda, dla niektórych osób potrafi być trochę złośliwy, ale często zwracam mu uwagę ; )
Bywa zarozumiały, to główne powody naszych sprzeczek.
Jest matematykiem, pragnie zostać oficerem, wybiera się do Szkoły Oficerskiej. Oczywiście zapalony harcerz. Dzieci go uwielbiają, on sam uwielbia przebywać w ich towarzystwie i dobrze sobie z nimi radzi ; )
Sam jest trochę dziecinny ;P
Uff, rozpisałam się
Znamy się prawie 3 lata, poznaliśmy się na harcerskim wyjeździe. Jest wysoki, ma szare oczy i bardzo jasne, blond włosy. Ma zadbane dłonie (co najbardziej cenię w wyglądzie faceta
Bywa zarozumiały, to główne powody naszych sprzeczek.
Jest matematykiem, pragnie zostać oficerem, wybiera się do Szkoły Oficerskiej. Oczywiście zapalony harcerz. Dzieci go uwielbiają, on sam uwielbia przebywać w ich towarzystwie i dobrze sobie z nimi radzi ; )
Sam jest trochę dziecinny ;P
Uff, rozpisałam się
-
kinecta
mój chłopak jest wspaniały. czuje się przy nim kochana i na prawdę bezpieczna. jest ode mnie nieco starszy. niestety, ostatnio nie spędzamy ze sobą zbyt dużo czasu... natłok zajęć.
-
Melisa
Jest kochany i opiekuńczy, nieco nieśmiały, ale ma swoje zdanie, nie da sobie w kasze dmuchać. Troche zbyt wrażliwy i wszystkim sie zamartwia. Zazdrosny! Ma cudowną ciemną karnację
niezłe ciacho 
Ma dużo poczucie humoru.
kooocham go nad życie :*
Ma dużo poczucie humoru.
kooocham go nad życie :*
-
okruszek20
Ja również jestem samotna.. Ale zazdroszczę Wam dziewczynki kochane pięknej miłości 
-
no.nie.wiem
dzo pisze:no nie może być inaczejno.nie.wiem pisze:Mój Mąż jest MÓJ!!!!![]()
I nie mówię tylko o dobrych cechach mojego szanownego małżonka