Ja np. mam kilka faworytów, zupełnie od siebie różnych. Ale najbardziej "inny", zmysłowy jest według mnie Versace Crystal Noir (z tej samej kolekcji, którą podesłałeś w linku, tyle że w ciemnej butelce). I może Chanel Allure
Najseksowniejszy zapach?
Re: Najseksowniejszy zapach?
To jest baaaaaardzo indywidualna kwestia. Dlatego ja boję się kupować komukolwiek perfumy, bo wiem po sobie, że to niełatwe zadanie 
Ja np. mam kilka faworytów, zupełnie od siebie różnych. Ale najbardziej "inny", zmysłowy jest według mnie Versace Crystal Noir (z tej samej kolekcji, którą podesłałeś w linku, tyle że w ciemnej butelce). I może Chanel Allure
Jestem maniaczką zapachów, zwykle zamawiam w avon, mam chyba z 8 zapachów, facet też musi dla mnie pachnieć,nie wiem czemu ale coraz więcej facetów przestaje takich rzeczy używać
-
justynaharas
- Jestem tu nowa :)
ja z avonu zamawialam do tamtego roku. od roku kupuje tylko perfumy z anglii lacosta itp :)sa cudowne:)
-
anetalivioon
ja używam perfum Livioon są bardzo dobrej jakości i w bardzo dobrej cenie ! 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwielbiam Davidoffa Cool Water i zawsze mam u siebie ten zapach. Uzywam tez innych zamiennie ale ten muszę mieć 
Mój mąż szaleje kiedy używam perfum Lancome La Vie Est Belle - bardzo szczerze polecam, mają słodki zapach, wielu mężczyznom się podoba - sprawdzone info 
Hmmmm.... uwielbiam chyba wszystkie DKNY. <3
jagodaJ i o takie info nam chodzi:D
Ja uwielbiam Gabriele Sabatini ,mocny taki zapach .Klasyczna Sabatini .To mój zapach od zawsze ,lubie takie ostre zapachy.Drugi to J,adore Dior .Kwiatowy słodki zapach tez uwielbiam .
Pani Walewska Noir - bardzo elegancki zapach, zupełnie inny od klasycznej pani Walewskiej. Nie jest staromodny. Przypomina mi droższe perfumy Shalimar. Buteleczka jest piękna !
Miss Dior - miałam jedną buteleczkę ale więcej nie kupię bo trwałość w stosunku do ceny jest za mala. Niemniej zebrałam za nie wiele komplementów.
Jimmy Choo
Swoją drogą czy wąchałyście perfumy z feromonami? Nie chodzi mi tutaj o działanie bo nie wiem czy w to wierzyć czy nie ale o sam zapach. Czy te damskie ładnie pachną czy raczej śmierdzą?
Miss Dior - miałam jedną buteleczkę ale więcej nie kupię bo trwałość w stosunku do ceny jest za mala. Niemniej zebrałam za nie wiele komplementów.
Jimmy Choo
Swoją drogą czy wąchałyście perfumy z feromonami? Nie chodzi mi tutaj o działanie bo nie wiem czy w to wierzyć czy nie ale o sam zapach. Czy te damskie ładnie pachną czy raczej śmierdzą?
Ja uwielbiam Marc Jacobs- Decadence. Czasami na mieście myslę sobie "kurcze kto tak ładnie pachnie" a później ogarniam, że to ja 
Woda toaletowa Herbal Garden. Nie perfumy, a jednak mega fajnie trzymają - w zasadzie przez cały dzień, a nawet później ciuchy mega pachną tym wszystkim
Nie od razu byłam przekonana do zapachu limonek i mandarynek, ale teraz już jestem. Zresztą - to od mojego faceta je dostałam za pierwszym razem.
Ja lubię świece zapachowe Cashmere & Cocoa od Kringle Candle. 
http://kalkulatoroc.net.pl
- redorange666
- Samiec
Halloween
-
Berenisława29
uwielbiam Dior J'adrore ale cenowo nie moja półka 
Calvin Klein Deep Euphoria
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
-
Małgorzata80
Tak w ogóle to wiecie, że większość wymienionych można kupić jako odpowiednik i to tanio. LINKsię kłania. Szczególnie wersje de luxe bo one trwalością także dorównują.
A lista odpowiedników można znaleźć bez problemu w niecie wpisując katalog perfum paris avenue.
A lista odpowiedników można znaleźć bez problemu w niecie wpisując katalog perfum paris avenue.
-
wisienka118
Z męskich to fahrenheit diora <3 najlepszy męski wg mnie zapaszek
chociaż można przesadzić z ilością - jest bardzo intensywny, raczej wieczorowy.
Z perfumów Black Opium i Mugler Aura
chanel 
euphoria
Black Opium, kocham te jeego pieprzową nutę i wieczorową zmysłowośc <3
-
Kosiontko93
Nigdy nie postrzegałam zapachu jako seksownego szczerze mówiąc, może być oczywiście ciekawym, ładny, sprawiający nam przyjemność, ale seksowny? Tak samo jak nie mam w głowie definicji seksownego jedzenia np. ;p