Darmowe produkty
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Darmowe produkty
Witajcie!
Ostatnio zarejestrowałam się na portalu internetowym firmy, która pozwala za darmo testować różne produkty. Pomyślałam sobie, że to dobra alternatywa dla zarabiania przez Internet, bo nie mam zbyt wiele czasu i chęci na klikanie miliony razy w bezsensowne linki czy pisanie precli. Dodatkowo, dostawanie za darmo na adres domowy paczek z różnymi towarami, to jak dostawanie prezentów (czyli to, co kobiety lubią najbardziej) albo zakupy ze 100-procentowym rabatem!
Czy macie już doświadczenia z takimi przedsięwzięciami? Co testowałyście?
Ostatnio zarejestrowałam się na portalu internetowym firmy, która pozwala za darmo testować różne produkty. Pomyślałam sobie, że to dobra alternatywa dla zarabiania przez Internet, bo nie mam zbyt wiele czasu i chęci na klikanie miliony razy w bezsensowne linki czy pisanie precli. Dodatkowo, dostawanie za darmo na adres domowy paczek z różnymi towarami, to jak dostawanie prezentów (czyli to, co kobiety lubią najbardziej) albo zakupy ze 100-procentowym rabatem!
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
-
sexy28
Re: Darmowe produkty
Panna_Mysia pisze:Witajcie!
Hej Bardzo dobre produkty widziałam ostatnio w biedronce Polecam:):)
SPAM
Ostatnio zmieniony wt sie 13, 2013 2:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Podaj stronkę. Przysłali ci juz jakies produkty? co to było? Żywność , kosmetyki, chemia?
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Jest wiele stron, na których można zarejestrować się jako ekspert i testować za darmo produkty. Ja zgłaszałam się do wielu kampanii, ale niestety nie otrzymałam żadnego produktu. Jak dotąd nawiązałam współpracę z dystrybutorem karmy Bosch dla psów, firmą Ewenement, jednak nie za pośrednictwem serwisu, tylko samodzielnie kontaktując się z firmą.
Opis firmy, sposób nawiązanie współpracy i recenzję karmy znajdziesz tutaj: SPAM
Strona, na której zarejestrowałam się jako ekspert:
Streetcom - SPAM
Koniecznie wypełnij wszystkie dostępne ankiety i weź udział w konkursie wiedzy po zapoznaniu się z informacjami z bazy wiedzy. Warto połączyć swoje konto z portalami społecznośćiowymi. Dzięki temu otrzymasz bonusowe punkty i będziesz mieć większe szanse na udział w nowej kampanii.
Powodzenia!
Opis firmy, sposób nawiązanie współpracy i recenzję karmy znajdziesz tutaj: SPAM
Strona, na której zarejestrowałam się jako ekspert:
Streetcom - SPAM
Koniecznie wypełnij wszystkie dostępne ankiety i weź udział w konkursie wiedzy po zapoznaniu się z informacjami z bazy wiedzy. Warto połączyć swoje konto z portalami społecznośćiowymi. Dzięki temu otrzymasz bonusowe punkty i będziesz mieć większe szanse na udział w nowej kampanii.
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony ndz paź 13, 2013 1:48 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: linki proszę wysyłac na pw a nie śmiecić forum
Powód: linki proszę wysyłac na pw a nie śmiecić forum
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Ja należe do klubu ekspertek testuję produkty za free.
-
saba2012
Ja jakiś czas temu zarejestrowałam się w grupie zakupowej gdzie można robić zakupy produktów znanych marek codziennego użytku. przy rejestracji miałam trochę wątpliwości bo do tej pory nie robiła zakupów przez internet ale teraz jestem bardzo zadowolona. Dostaję coraz lepsze rabaty siat ciężkich nie muszę tachać i tak w ogóle po basku podoba mi się.Polecam. Wam chyba także by się spodobało............... 
Tak ja znalazłam stronkę na której sa darmowe próbki, przyszła część, ale nie wszystkie 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
A jaka to stronka? Bo warto ja podać tak ogólnie żeby wiedzieć z czego potem skorzystać,co jest dobre i sprawdzone:)
www.WszystkozAmeryki.com
Mi odpowaiada w rekomenduj.to że produkty do testowania często dopasowują do mnie i testuję to co może mi sie przydać.Poza tym otrzymuję różne materiały na temat produktów moich ulubionych marek.
-
jolaniebieska
- Jestem tu nowa :)
Kiedyś testowałam produkty ze streetcom i rekomenduj, ale nie było wiele tych kampanii, przestałam wypełniać nowe ankiety.
Uwaga TOPPrzeprowadzki będzie show
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Kochana, to duży błąd. Jak głosi polskie powiedzenie "kto nie gra, ten nie wygrywa"... Osobiście biorę udział w każdej rekrutacji do kampanii konsumenckiej, której produkty są dopasowane do moich potrzeb. Czasem się udaje, czasem nie - ale warto próbować, żeby poznawać nowości i zaoszczędzić pieniążki. Ze Streetcom testowałam kilka produktów, z Rekomenduj.to żadnego, choć jestem zarejestrowana od dawna. Ostatnio coraz więcej uwagi przywiązuję też do darmowych próbek. Szczególnie cenię te kosmetyczne, bo mam trądzikową i wymagającą cerę - zanim kupię pełnowymiarowe opakowanie lubię przetestować właśnie bezpłatną próbkę albo tanią miniaturę produktu. Próbki preparatów z chemii domowej też są fajne i przydatne, jeśli ma się w domu dzieci i zwierzaki jak ja.jolaniebieska pisze:Kiedyś testowałam produkty ze streetcom i rekomenduj, ale nie było wiele tych kampanii, przestałam wypełniać nowe ankiety.
Jeśli ktoś jest zainteresowany takimi darmowymi próbkami, akcjami darmowego testowania czy konkursami, zachęcam do odwiedzenia mojego bloga Mysia Familia, do którego link zamieściłam w podpisie.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Dzięki za namiar,w wolnej chwili na pewno tam zajrzę. Poza tym darmowe produkty,próbki i testery to przede wszystkim kosmetyki i sama często korzystałam z takiej opcji w przeszłości.
Ja tez mam konto na rekomendujto i na streetcomie - co jakis czas cos dostane do testów - fajna sprawa 
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
A nie orientujesz się może ( skoro posiadasz tam konto), czy trzeba podawać wszystkie dane do rejestracji łącznie z numerem pesel? Bo wiele osób właśnie to odstrasza,sam adres jeszcze w porządku,natomiast im więcej tym gorzej i nabieramy podejrzeń. Opisz więcej szczegółów.
www.WszystkozAmeryki.com
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Na żadnej ze stron internetowych, na których ja jestem zarejestrowana absolutnie NIE TRZEBA PODAWAĆ NR PESEL LUB NIP. Jeśli jakiś serwis od Ciebie tego wymaga nie rejestruj się! Strony typu TRND, Rekomenduj.To, Streetcom są zaufane i przeze mnie sprawdzone. Rejestracja i uczestnictwo są darmowe, testowanie produktu bezpłatne (ale trzeba wypełniać raporty rozmów i ankiety nt. produktu). Podczas rejestracji podaje się imię i nazwisko, adres zamieszkania i nr telefonu dla kuriera albo w przypadku Streetcomu dla ich pracownika. To wszystko. Resztę informacji przekazuje się w ankietach, ale one dotyczą naszego gospodarstwa domowego, potrzeb i predyspozycjiWszystkozAmeryki_com pisze:A nie orientujesz się może ( skoro posiadasz tam konto), czy trzeba podawać wszystkie dane do rejestracji łącznie z numerem pesel? Bo wiele osób właśnie to odstrasza,sam adres jeszcze w porządku,natomiast im więcej tym gorzej i nabieramy podejrzeń. Opisz więcej szczegółów.
też staram się brać udział w takich akcjach testerskich, czy żeby zostać ambasadorką jakiejś marki
moje najnowsze odkrycie to ankieta do zostania ambasadorką Calvin Klein SPAM można zgarnąc darmowe fiolki najnowszych perfum, myślę, że warto próbować szczęścia, z którejś z takich akcji na pewno w końcu się coś ustrzeli
)
Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2015 10:52 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś mało wiarygodny wydaje mi się taki sposób. I bądź, co bądź niewiele ma wspólnego z zarabianiem. Dopóki nie otrzymasz pieniędzy na konto to nie jest dla mnie zarabianie.
Tableo.eu - tablice magnetyczne
-
TessTheMESS
- Jestem tu nowa :)
Nie miałam nigdy z tym do czynienia... Generalnie chyba lepiej poszukać pracy zarobkowej niż w takie działania się bawić 
Sante Fit Naturalnie organizuje teraz świetną akcje, w której można zostać ambasadorką marki, a jednocześnie otrzymać paczkę z produktami fit. Czasem fajnie jest spróbować swoich sił w takim przedsięwzięciu
To jest coś w rodzaju FM? No niby wszystko fajnie, ale nie wierzę w te piramidki finansowe i w ogóle..
Kwiaty - Rogatka.pl
Darmowe wcale nie znaczy złe, choć wciąż pokutuje takie przekonanie.
Room99 by ehomeconcept - pościele