Najlepszy żel intymny
Najlepszy żel intymny
Dziewczyny moze przeprowadzimy tutaj sondę na temat tego jaki jest najlepszy obecnie zel intymny? Ktory nie klei sie jest przyjemny daje dobre nawilżenie oraz ewentualnie jakieś inne doznania.....
Re: Najlepszy żel intymny
1. Unimil bananowy
2. Durex very cherry - również pachnie wspaniale, trochę chemicznie ale mi zapach odpowiada
3. Be lover - najlepsze nawilżenie oraz nadaje się wspaniale do seksu analnego
4. Libi gel - najlepszy żel intymny jakiego miałam okazję spróbować, wspaniale nawilża, poza tym daje o wiele 5. lepsze doznania, nigdy nie miałam takich mocnych orgazmów jak właśnie przy tym żelu
Jedyny minus to dostępność bo widziałam jedynie w sieci.
2. Durex very cherry - również pachnie wspaniale, trochę chemicznie ale mi zapach odpowiada
3. Be lover - najlepsze nawilżenie oraz nadaje się wspaniale do seksu analnego
4. Libi gel - najlepszy żel intymny jakiego miałam okazję spróbować, wspaniale nawilża, poza tym daje o wiele 5. lepsze doznania, nigdy nie miałam takich mocnych orgazmów jak właśnie przy tym żelu
Pisałas o dostępności... Czyli rozumiem, że jedynie internet wchodzi w grę? Możesz napisać czy gdzieś kupie poza internetem?
libi gel tylko przez internet. Przynajmniej ja tak zamawiałam. Trudno ejst znaleźć stacjonarnie.