jak zaspokoić faceta
jak zaspokoić faceta
macie jakieś sposoby żeby podniecić swojego mężczyznę bardziej niż zwykle, żeby był w pełni zadowolony żeby pamiętał to przez dłuższy czas??
- redorange666
- Samiec
Re: jak zaspokoić faceta
Weź zaproś sexi koleżankę do Waszego łózka... zapamięta to do końca życia
99,9% facetów o tym marzy... pozostały 0,1%się do tego nie przyznaje.
haha nie zle redor 
- redorange666
- Samiec
taka prawda... 
mojemu na to nie pozwole 
- redorange666
- Samiec
siakoś mnie to nie dziwi. 
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
No taki trójkącik na pewno jest podniecający dla faceta,ale nie wiem czy każda para zgodzi się na coś takiego,nie jest to takie proste jak mogłoby się wydawać. Ewentualnie może np komplet seksownej bielizny czy innych akcesoriów dzięki którym w jakiś sposób w łóżku nie będzie nudno. Warto próbować bo naprawdę działa.
Zmysly rozpalaja najrozniejsze pozycje i wyszukane pieszczoty.
Z pewnoscia znasz czule punkty na ciele swojego faceta i wiesz co lubi najbardziej.
Zgodz sie na to , a odleci doslownie jak na skrzydlach w niebianska i zmyslowa rozkosz.
Czasami odrobina seksownego wyuzdania ,poprzez szeptanie odpowiednio okraszonych slow dziala na zmysly bosko i zniewalajaco rozpalajac do szalenstwa pozadanie.
W sumie przeciez o to chodzi by dzikie zadze doslownie oszalaly zatapiajac sie w namietnych usciskach.
Pomysl jak to tylko techncznie urzadzic.
A o seksi bieliznie zapomnij , bo to naprawde zbedny rekwizyt w tych namietnych i graniczacych
z szalencza orgia ,ekscytacjach.
Myysle, ze spodoba sie taka rozpalajaca i wiele obiecujaca zabawa w seksualny szal tzw niebieskich cial.
Z pewnoscia znasz czule punkty na ciele swojego faceta i wiesz co lubi najbardziej.
Zgodz sie na to , a odleci doslownie jak na skrzydlach w niebianska i zmyslowa rozkosz.
Czasami odrobina seksownego wyuzdania ,poprzez szeptanie odpowiednio okraszonych slow dziala na zmysly bosko i zniewalajaco rozpalajac do szalenstwa pozadanie.
W sumie przeciez o to chodzi by dzikie zadze doslownie oszalaly zatapiajac sie w namietnych usciskach.
Pomysl jak to tylko techncznie urzadzic.
A o seksi bieliznie zapomnij , bo to naprawde zbedny rekwizyt w tych namietnych i graniczacych
z szalencza orgia ,ekscytacjach.
Myysle, ze spodoba sie taka rozpalajaca i wiele obiecujaca zabawa w seksualny szal tzw niebieskich cial.
Nie ma faceta chyba który by nie lubił pieszczot oralnych , co mam na myśli (weź przysłowiowo sprawy w swoje ręce i zacznij go pieścić ) wiele kobiet odrzuca ta forma seksu i nie które nie chętnie się za to zabierają ... ale jednak to dzięki tej pieszczocie faceci odlatują w zapomniane
Przeważnie jest to z późniejszą wzajemnością i efekt obustronny jest naprawdę super
warto eksperymentować z partnerem ale najpierw najważniejsze jest żebyście poznali doskonale swoje ciała
a reszta to czysta formalność
...
Co do ubioru to nie zgodzę się z Astrą bo z doświadczenia wiem że faceta podnieca seksowna skąpa bielizna którą zdejmuje w późniejszym etapie z partnerki , myślę że seksowna koronkowa bielizna stringi + staniczek albo lekko prześwitująca koszulka nocna załatwią sprawę potęgując podniecenie u partnera
Wiadomo są gusta i guściki ale bazuję na swoim przykładzie
Co do ubioru to nie zgodzę się z Astrą bo z doświadczenia wiem że faceta podnieca seksowna skąpa bielizna którą zdejmuje w późniejszym etapie z partnerki , myślę że seksowna koronkowa bielizna stringi + staniczek albo lekko prześwitująca koszulka nocna załatwią sprawę potęgując podniecenie u partnera
Wiadomo są gusta i guściki ale bazuję na swoim przykładzie
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Ha Ha Ha Padłamredorange666 pisze:Weź zaproś sexi koleżankę do Waszego łózka... zapamięta to do końca życia99,9% facetów o tym marzy... pozostały 0,1%się do tego nie przyznaje.
A może warto by pogadać z facetem i zapytać się jaka jest jego największa fantazja albo co go najbardziej podnieca ?
Ola myslisz , ze facet powie co go tak naprawde podnieca i ekscytuje?
Faceci nie za bardzo chca o tym mowic , ale ubostwiaja otwierac sie w milczeniu na rozne seksualne eksperymenty.
Wszyscy faceci uwielbiaja rozkosze , wiec czym wiecej fantazji i to z gatunku tych ,,wyuzdanych,, , :diabe
to tym rozkoszniej i namietniej.
By zaszalec ale tak rozplywajaco , to nalezy najpierw poznac co tak naprawde faceta ,,bodzie,,.
A to jest juz wyzsza szkola seksualno -fantazyjnej jazdy.
Faceci nie za bardzo chca o tym mowic , ale ubostwiaja otwierac sie w milczeniu na rozne seksualne eksperymenty.
Wszyscy faceci uwielbiaja rozkosze , wiec czym wiecej fantazji i to z gatunku tych ,,wyuzdanych,, , :diabe
to tym rozkoszniej i namietniej.
By zaszalec ale tak rozplywajaco , to nalezy najpierw poznac co tak naprawde faceta ,,bodzie,,.
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Hmmm szczerze mówiąc tak. Uważam, że udany seks jest uzależniony od tego, że mówimy otwarcie o swoich potrzebach. Nie oczekuję, że powie mi o wszystkim bo ja sama też mu nie powiem
no ale dobrze jest wiedziec co go kręci 
Zdecydowanie tak , bo takie info przynajmniej pokazuje co mozemy zastosowac by byc
doslownie w sodmym niebie.
doslownie w sodmym niebie.
A ja sądze, że przeciwnie! To kobiety nie mówią wprost!Astra pisze:Ola myslisz , ze facet powie co go tak naprawde podnieca i ekscytuje?
to tym rozkoszniej i namietniej.![]()
Facet mówi - lubię jak mi ssiesz lubię jak wypinasz itd.
- redorange666
- Samiec
Wiecie na co czekają faceci???
Przywitajcie go na łóżku jak się pieścicie... ze słowami wejdź we mnie... zobaczycie ich reakcję...
Przywitajcie go na łóżku jak się pieścicie... ze słowami wejdź we mnie... zobaczycie ich reakcję...
-
natalkaDawidka
- Miła Kobietka
redorange666 pisze:Weź zaproś sexi koleżankę do Waszego łózka... zapamięta to do końca życia99,9% facetów o tym marzy... pozostały 0,1%się do tego nie przyznaje.
Nie zgadzam się. Mój były chłopak mnie wyśmiał, gdy zaproponowałam trójkąt, a ta koleżanka bardzo przypadła mu do gustu, nawet na tyle, że miał potem z nią romans i dla niej ze mną zerwał.
-
oOosylwiaoOo
W życiu nie dopuściłabym innej kobiety do współżycia...bez faz.... W końcu facet mnie kocha, a nie koleżankę czy jakąś laskę niewiadomo skąd....
Poczułabym się wtedy tak, jakbym ja mu nie wystarczała.
Moim zdaniem wystarczy porozmawiać co najbardziej kręci faceta, albo tak jak poprzedniczka eksperymentować
Poczułabym się wtedy tak, jakbym ja mu nie wystarczała.
Moim zdaniem wystarczy porozmawiać co najbardziej kręci faceta, albo tak jak poprzedniczka eksperymentować
A ja ostatnio usłyszałam od pewnego faceta, że jeśli faceta podniecają koronki to kobieta jest zbyt mało seksowna
ale nie mam pojęcia czy to prawda.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
oOosylwiaoOo
Heh
raczej nie....chociaż nie wiem
Ale z drugiej strony to koronki dodają takiej seksowności
i może bardziej pobudzają ich zmysły
Nie wiem ;D Trzeba zapytać o to ekspertów, facetów na naszym forum:D
To jak z tym chłopaki naprawdę jest?
Ale z drugiej strony to koronki dodają takiej seksowności
To jak z tym chłopaki naprawdę jest?
- redorange666
- Samiec
Mnie nie kręci bielizna, nie kręcą mnie szpilki ani inne fatałaszki... dla mnie kobieta najseksowniej wygląda gdy jest naga...

A ja powiem tak.. Wiecie dlaczego mężczyźni chodza do prostytutek?
Bo one nie marudzą.. facet może leżec i nie robic kompletnie nic, ona robi wszystko i to im sie podoba
Bo one nie marudzą.. facet może leżec i nie robic kompletnie nic, ona robi wszystko i to im sie podoba
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- redorange666
- Samiec
Powód nr dwa... ona jest dla Ciebie i nie trzeba się nią przejmować
powód nr trzy... z góry wiadomo na co sobie można pozwolić a na co nie
powód nr cztery a chyba tak naprawdę nr jeden... masz pewność że spotkanie skończy się seksem.. a na zwykłej randce nie
Ach Ci wygodniccy faceci
powód nr trzy... z góry wiadomo na co sobie można pozwolić a na co nie
powód nr cztery a chyba tak naprawdę nr jeden... masz pewność że spotkanie skończy się seksem.. a na zwykłej randce nie
Ach Ci wygodniccy faceci
ehehe, to tez Redo ale nie powiesz że nie rajcuje Was kiedy kobieta sie na Was gimnastykuje...co? 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- redorange666
- Samiec
no oczywiście że nie... to bardzo przyjemne oddać się w łapki kobiety i niech mi robi dobrze.
To tak samo jak Wy lubicie jak się Wami zajmujemy a wy tylko rozkładacie swe cudne udeńka i jęczycie jeszcze...
to bardzo przyjemne tak dla Was jak i dla nas.
To tak samo jak Wy lubicie jak się Wami zajmujemy a wy tylko rozkładacie swe cudne udeńka i jęczycie jeszcze...
No więc wlaśnie, może nie potrzeba żadnych cudów i cudeńków, a wystarczy nie być przyslowiową kłodą ...