Nadżerka i jej leczenie a współżycie
Nadżerka i jej leczenie a współżycie
Witam! Mam 19 lat i jestem w trakcie leczenia niewielkiej nadżerki globulkami Gynalgin. Została mi do wzięcia ostatnia tabletka, ale na dniach mam dostać miesiączkę. Czy 1,5 dnia po wzięciu 9 tabletki z 10 mogę współżyć z chłopakiem (z zabezpieczeniem, tj. prezerwatywą)? Pozdrawiam, Ilona
Re: Nadżerka i jej leczenie a współżycie
hej kobitko wiesz nie wiem powinnas sie spytac swojego ginekologa czy mozesz wspolzyc w trakcie leczenia ale mnie sie wydaje ze nie jest to wskazane.Lepiej sie powstrzymaj wez leki do konca idz do gina i sie wprost zapytaj... sama mam nadzerke podobno duza ale nie lecze jej puki co co wiem z ejest zle bo nieleczona nadzerka prowadzi do raka.... podsumowujac ja bym zaczekala ze wspolzyciem ale zrobisz jak uwazasz pozdrawiam
- mr.healthy
- Jestem tu nowa :)
Dolecz wszystko do końca, potem sprawdź u lekarza, czy na pewno jest OK. Niedoleczone rzeczy lubią się ciągnąć i ciągnąć, i ciągnąć... A potem zmieniać w większe problemy.
Czyli generalnie weź tę ostatnią globulkę, po okresie idź do ginekologa, a potem korzystaj z faceta, ile dusza zapragnie.
Poczeka, jeśli jest chociaż trochę kumaty.
Czyli generalnie weź tę ostatnią globulkę, po okresie idź do ginekologa, a potem korzystaj z faceta, ile dusza zapragnie.
Poczeka, jeśli jest chociaż trochę kumaty.
lampy mosiężne
jesli bierze sie globulki to nie jest wskazane uprawiac sex
Moja dziewczyna ma ten problem można to w ogóle wyleczyć?
autoryzowany dealer suzuki
a chodzi do gina?? Spokojnie powinien ją z tego wyprowadzić...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
kkajszczarek
- Jestem tu nowa :)
witam mam problem od paru dnie pobolewa mnie prawy jajki az kluje...a wczoraj przy stosunku z partnerem strasznie bolalo...co to moze oznaczac... prosze o pomoc...
Cześć dziewczyny ostatnio byłam u ginekologa i powiedział ze mam nadżerkę która krwawi powiedzcie mi czy któraś z was miała ten sam problem bo nawet nie dostałam żadnych leków tylko pobrał mi badanie cytologiczne . Czy mam się bać proszę o odp . Dziękuje i pozdrawiam.
Badanie cytologiczne jest podstawą do dalszego leczenia, więc jak pójdziesz na następną wizytę i znany będzie wynik wtedy na pewno rozpoczniecie leczenie.
Też mam nadżerkę, ale mój ginekolog stwierdził, że nie mam się co martwić i nie ma potrzeby nic z tym robić..
Też mam nadżerkę, ale mój ginekolog stwierdził, że nie mam się co martwić i nie ma potrzeby nic z tym robić..