Badanie znamion
Badanie znamion
Cześć, ostatnio szukałam najlepszego sposobu badania znamion. Mam ich kilka i dla własnego spokoju chciałabym sprawdzić, czy nie zmieniają się w coś groźnego. Ostatnio koleżanka usuwała pieprzyk i przed samym zabiegiem robiła wideodermatoskopię. Słyszeliście coś o tym badaniu? Ona zachwalała, że 15 min i problem z głowy, ale jestem ciekawa tez innych opinii:)
Re: Badanie znamion
Byłam na tej wideodermatoskopii i polecam. Bardzo dobrze, że chcesz sprawdzić swoje znamiona, to bardzo ważne, a nie wszyscy o tym pamiętają. Jeśli jesteś z Warszawy to z poewnością mogę polecić Melitusa na Żoliborzu, ja tam robiłam badanie i wszystko było przeprowadzone bardzo sprawnie i profesjonalnie:)
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Moja siostra ma kilka dużych na plecach i lekarz dermatolog nie mówiła nic o ich złośliwości aczkolwiek siostra podczas opalania miała je zasłaniać najlepiej plastrem.
Amantium irae amoris integratio.
Ja mam dosyć duży pieprzyk na brzuchu. Często podrażniam go przy ubieraniu lub kąpieli :/ Zastanawiałam się czy można go usunąć. Któraś z Was usuwała pieprzyki? Nigdy wcześniej nie słyszałam o wideodermatoskopii. Na czym to polega? I czy jest to kosztowne?
różowa987 - zdecydowałam się na to badanie, więc już mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie:) Byłam na nim w Melitusie, który tu polecaliście. Badanie serio trwało kilkanaście minut. Lekarz przyłożył mi do znamienia specjalną kamerę, która od razu przerzuciła obraz do komputera i od razu nastąpiło badanie. Szybko i sprawie, tak jak pisaliście:) Zapłaciłam 300zł.
-
kari_donsion667
Trzeba dbać o swoją skórę i wszystkie niepokojące zmiany skórne konsultować z dermatologiem. Przeczytaj, jakie sa niepokojące objawy SPAM
Ostatnio zmieniony śr lip 24, 2013 10:04 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Cześć. Mam kłopot. Na plecach pojawił mi się nowy pieprzyk, taki spory, wystający. Jestem pewna, że wczesniej go nie miałam. Czy to może być coś groźnego? Czy muszę iść z tym do lekarza?
Najlepiej będzie jak pójdziesz skonsultować to z dermatologiem
Najwyższej jakości kosmetyki dla dzieci i niemowląt
Osobiście problemów z pieprzykami nie mam, ale mojego mężczyznę próbuję wysłać do dermatologa tylko, że on zapiera się rękami i nogami
no na siłę przecież nie zaciągnę...