Na Wspólnej
-
pomcia
Re: Na Wspónej
Fanką nie jestem ale wczoraj totalnie rozbawiła mnie kupela, która mianem "zdziry" określiła Martę (ta co ją gra Jabłczyńska). Spojrzałam na nią i wpadłam w śmiech.
-
monia86sc
moje seriale ktore najbardziej lubie oglac to Ns Wspólnej oraz M jak milosc.
-
performa
Oglądałam kiedyś ten film, nawet w zeszle wakacje obejrzałam online wszystkie odcinki, od pierwszego do ostatniego jaki był, ale teraz juz nie oglądam, stał się ten serial nieco nudny, przynudzające historie, juz nie ma tych nieoczekiwanych wątków, może się mylę, może coś mnie ominęło... kto wie, może w te wakacje nadrobie wszystkie odcinki??
-
Japaneczka
Oglądam NW ale uważam, że już jest trochę za dużo tych odcinków mimo to lubię ten serial 
-
kasienka
Zdecydowanie jest zbyt dużo odcinków NW,ile tam się rzeczy wydarzyło. A moja mam i tak to ogląda. ja już mam dosyć od dawna.
Ja oglądam z dwa-trzy odcinki w miesiącu i mi wystarcza do tego, żeby ze wszystkim być na bieżąco ;D
Zapraszam na blog parentingowy.
-
tusia25
Re: Na Wspólnej
też oglądam, ale sporadycznie... kiedyś jakos wydawał mi się ciekawszy...
wg mnie to serial ludzi smutnych, tam wszyscy są masakrycznie smutni, jak jakaś postać uśmiechnie się choć raz na odcinek to już sukces - ogólnie wszyscy mają tam ogromne problemy, masakra, nie ma co oglądać tej szmiry, kilka razy mi się zdarzyło i unikam takich seriali (jak i większości) jak mogę!
pozycje miłosne
-
Lily of the Valley
Ja jestem. Chociaż niektóre wątki są nudnawe. Nie mam ulubionej postaci, oglądam dla relaksu.Misia pisze:Może znajdą się tu jakieś fanki serialu "Na Wspólnej"?
Kiedyś oglądałam każdy odcinek ale teraz to tylko jak nic innego nie leci. Nudą straszną tam powiało
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
helenka814
- Miła Kobietka
jak nie obejrzę w tel. to jest tvnplayer, a tam odcinek na przód, fajnie ze to w koncu zrobili 
Dokładnie, też tam oglądam odcinek w przód 
Uwielbiam NW
Uwielbiam NW
-
porannarosa
- Jestem tu nowa :)
Ejjj, co tu taka cisza?! Fanki Na Wspólnej rozkręćmy wątek!! Co sądzicie o ostatnich wydarzeniach? Jaki jest Was ulubiony wątek? 
„– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.”
- Michaił Bułhakow (z książki Mistrz i Małgorzata)

- Michaił Bułhakow (z książki Mistrz i Małgorzata)

Odświeżam.
To jeszcze emitują? Jestem do tyłu jakiś rok z odcinkami haha. Kompletnie nie wiem co jest teraz na Wspólnej. Za długi ten tasiemiec. Druga Moda na Sukces tylko życie inne.
To jeszcze emitują? Jestem do tyłu jakiś rok z odcinkami haha. Kompletnie nie wiem co jest teraz na Wspólnej. Za długi ten tasiemiec. Druga Moda na Sukces tylko życie inne.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Nie oglądam ale z tego co widze to dalej leci w Tv
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja niby oglądam, ale jak przeocze to bez tragedi, wiem co się tam dzieje ale nie czekam z niecierpliwością an i nie oglądam powtórek, ale i tak lubię
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk