Musze się gdzieś wyżalić, proszę może o jakąs radę lub pomoc

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kendo
Jestem tu nowa :)

Musze się gdzieś wyżalić, proszę może o jakąs radę lub pomoc

Post autor: Kendo »

Od razu zacznę od tego że tak jestem tak zdesperowany że aż napiszę o tym tutaj. A nawet nie tyle zdesperowany co już zmęczony tym wszystkim.
Mam 19 lat i do tej pory nie byłem z żadną dziewczyną nie mówiąc o tym aby w ogóle z którąś się całować bardziej niż poprzez cmoknięcia.
Od razu powiem że jakimś ciachem za którym szaleją hordy nastolatek nie jestem , ale i też nie jestem brzydki. Przewinęło się sporo dziewczyn, wiele mi mówi że jestem przystojny, nawet tych ładnych, wiele nawet się cały czas kocha, zawsze jakieś tam zaczepiają, w klubach cieszę się jakimś tam skromnym zainteresowaniem. Ale to są dziewczyny po prostu strasznie głupie i brzydkie albo po prostu brzydkie. Nie nie, nie jestem jakiś strasznie wybredny. Po prostu te co się we mnie kochają sa brzydkie.
Podobało mi się wiele dziewczyn. Ale ZAWSZE jak tylko któraś mi się spodobała, tolna była przez max kilka dni. ZAWSZE ALE TO ZAWSZE tak było że od razu po tym jak się w którejś zakochałem ta już znalazła sobie chłopaka.... Mówię wam po którymś razie może strzelić człowieka ku***ca i nie mysli się już o tym jak o przypadku....

Owszem była jedna dziewcyzna która po prostu mnie nie chciała ale takie się zdarzają i nawet teraz się cieszę bo w sumie jest brzydka.
Inna natomiast utrzymywała ze mną cąłkiem bliski ( bliski jak bliski, najbliższy z tych dotychczasowych) kontakt, spotkalismy sie kilka razy, nawet do czegoś doszło... ale ku**a mać znalazła se akurat wtedy chłopaka PRZEZ INTERNET ! ( nie mówiąc o tym że podobała mi się już od dłuższego czasu ale kilka dni po tym jak ją zobacyzłem miała już następnego i musiałem czekać)

Raz też kochała się we mnie całkiem ładna dziewczyna no ale to byłą podstawówka i wtedy jak tylko o tym się dowiedziałem to mi zbrzydła więc to chyba się nie liczy.

Ogólnie rzecz biorąc z wyglądem chyba ni ejest tak źle, zawsze staram się być uprzejmy, zachowywać się jak gentleman, na spotkaniach na które ja zapraszam, stawiam wszystko ( wiem wiem że nie można przekupić, po prostu uważam to za okazanie szacunku, dobrego zachowania)

Nie wiem co ja mam do cholery poprawić, być chamem ?!?! Tak słyszałem opinie że ci niedobrzy mają wiele lasek. Ale takie dziewczyny to zazwyczaj tępe młoty. Trzeba zachować jakąs równowagę nie być za nudnym gentlemanem ale i nie sku***lem ale mi to tam gó*no daje.

Nie wiem ejszcze co mam napisać. najbardziej to mnie ch*j strzela kiedy myślę o tym że wszystko mi ucieka sprzed nosa. Nie zdążę poznac a już jej nie ma. Nie marze nawet już o dziewcicy jak wielu facetów, w moim wieku taka to już chyba mit.

Dlaczego wszystko mi ucieka? CO ja mam zrobić, nie wiem nie rozumiem nawet tych sytuacji, to co napisalem wydaje mi sie zbyt chaotyczne żeby w ogóle oddać całość tego co czuję. Rozgoryczenie, porażka nie wiem co jeszzce. Jak to jest że jeden se posiedzi na fb pozaczepia i juz ma dziewczyne a drugi choć by nie wiadomo co robił i tak nic nie osiągnie.

Nie głupi też nie jestem. Dobre studia, mam wiele zainteresowań.

Nie wiem czy nie popełniłem tam błędów czy to jest spójne czy nie, nie mam nawet komu tego powiedzieć dlatego musiałem to gdzieś wylać.
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Re: Musze się gdzieś wyżalić, proszę może o jakąs radę lub p

Post autor: Armigor »

Może jesteś zabardzo wybredny ,wymagający ,zabardzo zwracasz uwagę na wygląd dziewczyny a nie na to co ona sobą reprezentuje i nie na jej uczucia. Zastanōw się czy szukasz dziewczyny dla siebie czy dla kolegōw. Wiedz tylko że te najładniejsze bywają często wredne i bardzo wyrachowane. Sama zanim poznałam męża wstyd się do tego przyznać ale lubiłam bawić się chłopakami nie sypiałam z nimi ale byłam podła teraz wiem że jednego bardzo skrzywdzilam ale wtedy o tym nie myślałam. Teraz z biegiem czasu wiem jaka byłam głupia ale nie oto chodzi nie powinieneś zwracać uwagi tylko na wyglad dziewczyny tylko co ma w głowie i czy naprawdę jest z tobą szczera.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Tak tez mysle ze masz manie wyzszosci . Oceniasz wyglad zewnetrzny , a to nie idzie z niczym w parze . Ładna miska jesc nie daje . Zapamietaj w zyciu liczy sie to co ma sie w sercu bo tam jest wszystko co kazda osoba soba reprezentuje . Uroda przemija ale charakter zostaje na zawsze . Sam nie wiesz czego tak naprawde chcesz , czy chcesz miec dziewczyne te jedyna dla siebie , czy chcesz ja miec dla kolegow aby była twoja wizytowko gdzie bys mogł sie nia pochwalic . Pamietaj ze z brzydkiego kaczatka tez moze wyrosnac łabedz . A te ładne jak to ty nazywsz zmieniaja chlopcow jak rekawiczki codzien to inny bo tak im dobrze . Zawsze myslałam ze szuka sie tej jedynej dla siebie . Musisz zastanowic sie czego tak naprawde chcesz bo raczej nie wiesz chcialbys cos ale tak dokładnie nie wiesz co
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witam.
Uprzejmy? Hmm....Sądzę że z uprzejmością u ciebie nie jest najlepiej.
A te twoje dobre studia zamieniłbym raczej na szkołę dobrego wychowania.
Adrian
:P
elzbieta45
Kobietka Expert

jak na studenta to masz mało oglady i kultury . Wiec przydałaby Ci sze szkoła dobrego wychowania . Bo ja sama nie chcialabym miec nic wspolnego z taka osoba . Wulgaryzm to jest to co mnie osobiscie przeraza
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Nie rozumiem co chcecie od chłopaka studiów czy kultury ?
Z tego co czytam jest nieźle zagubiony,sam jeszcze nie wie czego chce i tak naprawdę szuka,wydaje mi się że bardziej jest mu potrzebne nakierownanie na dobrą drogę a nie ubliżanie mu.
elzbieta45
Kobietka Expert

Alez zadne z nas ani ja ani Adrian mu nie ublizalismy . Poprost stwierdzilismy ze brak mu dobrego wychowania . A to ze ktos jest zagubiony to nie znaczy ze musi zucac epitetami . to ze ktos nie umie sie odnalesc to tez niczyja wina , sam niestety musi .
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

mnie się wydaje, ze przejmujesz zbyt mało inicjatywy, pomimo tego, ze mamy XXi wiek to kobiety wola jesli to facet je podrywa, powinieneś wobec tego na tym się skupić, aby rozwinąc te umiejętności, poczucie humoru jest dużo więcej warte niż wygląd
mycha
Jestem tu nowa :)

Post autor: mycha »

twierdzisz że laski z które się w tobie podkochują to są głupie i brzydkie albo brzydkie . dobrze te głupio brzydkie pomińmy . A co do tych brzydkich to rozmawiałeś z nimi chociaż ??
taka jak to twierdzisz brzydka może być naprawdę 100 razy lepsza niż blondyna z dużymi ustami i biustem za która się ugania pół szkoły . Słyszałeś powiedzenie że ,, ładna miska Ci jeść nie da '' . Na pierwszym miejscu jest to co ma się w głowie a nie jaką ma się twarz .
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

mycha pisze:twierdzisz że laski z które się w tobie podkochują to są głupie i brzydkie albo brzydkie . dobrze te głupio brzydkie pomińmy . A co do tych brzydkich to rozmawiałeś z nimi chociaż ??
taka jak to twierdzisz brzydka może być naprawdę 100 razy lepsza niż blondyna z dużymi ustami i biustem za która się ugania pół szkoły . Słyszałeś powiedzenie że ,, ładna miska Ci jeść nie da '' . Na pierwszym miejscu jest to co ma się w głowie a nie jaką ma się twarz .
mycha jesteś laską? hmm... mi laski kojarzą się bardziej ze starością kiedy tą "laskę" będę musiał używać do podpierania się żeby się nie przewrócić kiedy będe stał :lol: :lol:
Adrian
:P
ODPOWIEDZ