mucha czy krawat
Re: Na ślubie krawat czy mucha?
Krawat! Zdecydowanie! Jak Twój mąż założy muchę i go potem z kelnerem na weselu pomylą, to będzie to ciążyło na Waszym związku do końca życia 
Mój miał krawat. Kuzyn na swoim ślubie miał musznik i fajnie to wyglądało.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja uważam, że do garnituru pasuje idealnie krawat, zaś muchę możemy założyć do smokingu.
Mój przyszły mąż założy wąski krawat w kolorze mojego bukietu ślubnego i kwiatka na sukni 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Tylko krawat, albo...nic.
Ładnie wygląda facet z lekko rozpiętymi guzikami bez niczego - elegancko i luźno. Ewentualnie po ślubie można krawat schować.
Zależy co komu pasuje w większości spotykam że jest to jednak krawat,
dekoracje na tort komunijny
-
a...
Mój mąż był w smokingu, więc nawet nie było innej opcji niż mucha. Wyglądał bombowo. 
-
meduzaduza
- Jestem tu nowa :)
zależy jak komu się podoba, jak się będzie czuł. mucha fajna taka dostojna 
Gdzie obsługa prawna jest najlepsza?
Wiem,że muchę powinno się zakładać do smokingu aczkolwiek i tak bardzo mi się podobają muszki u facetów na ślubie, nie muszą być mega oficjalne np. czarno-białe jak do smokingu, fajnie wyglądają też np.granatowe a na poprawiny jakieś z jajem:)