Moje dziecko ma depresję ?
-
zajkajulia
- Jestem tu nowa :)
Moje dziecko ma depresję ?
Od jakiegoś czasu moje dziecko gorzej sypia, mniej je, nie bardzo ma ochotę na zabawę,
nie interesują go rzeczy, które go interesowały do tej pory i gorzej się uczy.
Czy to są dla nas rodziców sygnały, które wskazują na depresję ?
Czy przeklinanie i agresywne zachowania mogą być wynikiem depresji ?
Zgodzicie się z tymi artykułami ?
SPAM
Powinnam się tym przejmować czy to normalne zachowanie ?
nie interesują go rzeczy, które go interesowały do tej pory i gorzej się uczy.
Czy to są dla nas rodziców sygnały, które wskazują na depresję ?
Czy przeklinanie i agresywne zachowania mogą być wynikiem depresji ?
Zgodzicie się z tymi artykułami ?
SPAM
Powinnam się tym przejmować czy to normalne zachowanie ?
Ostatnio zmieniony śr gru 04, 2013 4:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
edalida1812
- Jestem tu nowa :)
Re: Moje dziecko ma depresję ?
W jakim wieku jest dziecko, może porozmawiaj , z nim o jego uczuciach.
-
WielkiZbyszek
- Miła Kobietka
spytaj się lekarza czy ziołowe suplementy może brać, mój 14 letni syn brał SPaM ale na stres bo w szkole miał nie ciekawą sytuacje.
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 1:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tusia25
hm.. o co chodzi z tym spamem? nie mozna nazwy leku podac albo artykulu? bo wydaje mi sie ze lepiej juz caly watek usunac skoro w pierwszym poscie jest tresc usunieta..
Jeżeli ktoś się loguj na forum, tylko po to by wklejać linki to są kasowane, i zastąpione słowem SPAM...
spokojnie możesz wpisać nazwę leku... nie zostanie to skasowane...
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to spokojnie wpisze w google i znajdzie..
zawsze też można linka wysłac na pw jak ktoś jest baardzo zainteresowany....
tak samo jak zamiast wklejać link do produkt, można wkleić zdjęcie...
spokojnie możesz wpisać nazwę leku... nie zostanie to skasowane...
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to spokojnie wpisze w google i znajdzie..
zawsze też można linka wysłac na pw jak ktoś jest baardzo zainteresowany....
tak samo jak zamiast wklejać link do produkt, można wkleić zdjęcie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jestem po pedagogice i istnieje takie zjawisko jak "depresja dziecięca". Małe dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci dużo przeżywają, wiem to z własnego doświadczenia. Gdy miałam 4-5 lat chciałam się zabić, więc wzięłam.. 2 tabletki apapu
teraz się z tego śmieję, ale wówczas myślę, że potrzebowałam uwagi. Zapytaj dziecko co je trapi, czy coś się dzieje? porozmawiaj też z przedszkolanką/nauczycielką (nie wiem w jakim wieku jest Twoje dziecko). Najlepsza jest rozmowa i wsparcie. Zróbcie razem coś fajnego, wybierzcie się na plac zabaw, do parku rozrywki, albo gdzie będzie chciał maluch. Pamiętaj, że nastrój dziecka zmienia się bardzo szybko.
-
Amaretto
Moim zdaniem każdego może dopaść depresja ... Niestety ale moja młodsza córka wykazywała podobne zachowanie po tym kiedy poszła do zerówki. Bardzo z niej wrażliwe i delikatne dziecko i nie mogła się zaaklimatyzować ...
Pomogła nam wizyta u psychologa dziecięcego. Chodziłyśmy do pani Marty Bogusławskiej Michniak - bardzo dobra specjalistka, aktualnie przyjmuje w gabinecie psychologicznym na ulicy Gocławskiej w Warszawie ( tutaj masz do niej numer telefonu jeśli byś potrzebowała takiej porady: SPAM)
Pomogła nam wizyta u psychologa dziecięcego. Chodziłyśmy do pani Marty Bogusławskiej Michniak - bardzo dobra specjalistka, aktualnie przyjmuje w gabinecie psychologicznym na ulicy Gocławskiej w Warszawie ( tutaj masz do niej numer telefonu jeśli byś potrzebowała takiej porady: SPAM)
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 8:57 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.