Ja sobie ostatnio pozwoliłam na dłuższy prysznic z peeelingiem i maseczką na włosy i twarz
mój relaks...
mój relaks...
Czyli co daje nam uczucie relaksu... oraz co zrobiłyśmy dla siebie relaksującego 
Ja sobie ostatnio pozwoliłam na dłuższy prysznic z peeelingiem i maseczką na włosy i twarz
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
zagubiona1979
Re: mój relaks...
Dziś mam zamiar się relaxowac na kanapie z lampka wina
a wieczorkiem dluga kąpiel z dużą ilością piany 
-
ola.nowik
Dla mnie relaksem są książki. Ostatnio zakupiłam „Pałac kolorów. Magia makijażu”. Są w niej wspaniałe zdjęcia będące niesamowitą inspiracją dla wszystkich wizażystów.
zrobiłam ostatnio kąpiel z róznymi olejkami... maseczka na twarz i włosy...
porządny peeling z kawy...
do tego wszystkiego mój X zrobił mi masaz...
porządny peeling z kawy...
do tego wszystkiego mój X zrobił mi masaz...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Oo, to sie odprężyłaś napewno 
Mi wystarczy odpoczynek na balkonie jak słonko grzeje i muzyczka, wesoła najlepiej, choć czasem potrzebuje relaksacyjnej .
A ciepłą kąpielą z olejkami też nie pogardzę..
Mi wystarczy odpoczynek na balkonie jak słonko grzeje i muzyczka, wesoła najlepiej, choć czasem potrzebuje relaksacyjnej .
A ciepłą kąpielą z olejkami też nie pogardzę..
-
AgnieszkaIlonaL
- Jestem tu nowa :)
Wyleguje się godzinami w wannie czytając ksiażkę, delektując się ciszą - albo biegam po Internecie i wyszukuję różnych głupotek np. takich
->spam jak to fryzura zmienia człowieka
podziwiam i się relaksuje 
Ostatnio zmieniony sob paź 26, 2013 12:02 pm przez 456, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Spam. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: Spam. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
-
Szarotka.Redcart_pl
Mnie najbardziej uspokaja i zarazem relaksuje podróż rowerem,bardzo lubię ten rodzaj aktywności,szczególnie podczas ciepłych,słonecznych dni.
Ja się relaksuję w kuchni
Uwielbiam gotować, piec i robić przetwory... Każdą wolną chwilę najchętniej spędzałabym przy garnkach, ale kto by to wszystko jadł 
wędkarstwo:)
- malinka 61
- Kobietka Expert
Dobra książka , lub krzyżówka . 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Psychicznie relaksuje mnie szwagier, fizycznie -jego bujany fotel.
Bez podtekstów.
Bez podtekstów.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Martynka01
Dla mnie taka chwila relaksu to domowe Spa. Wanna pełna pachnącej piany, świece, muzyczka i na twarzy maseczka , albo bez świec i wtedy w ręku książka / bo przy świecach za ciemno
/
A na zdjęciu jedna z moich ulubionych maseczek. Oczarowanie
Stosuję ją nie tylko przed takim wydarzeniem jak ranka , bo bardzo szybko i skutecznie poprawia moją urodę
A na zdjęciu jedna z moich ulubionych maseczek. Oczarowanie
Stosuję ją nie tylko przed takim wydarzeniem jak ranka , bo bardzo szybko i skutecznie poprawia moją urodę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a ja jak malinka, książka, krzyżówka, sudoku no i film 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja lubię robić SPA swoim stopom
Używam wtedy preparatów zmiękczających do zrogowaciałej skóry stóp i pięt, potem pumeks/tarka i na koniec nakładam maskę regenerującą. Te kosmetyki są w takich pomarańczowych opakowaniach, marki Bielenda bodajże, jestem zadowolona z efektów
+ ta świadomość, że robi się coś dobrego dla siebie i że się o siebie dba 
książka, lub serial/film ze szklaneczką zielonej herbaty
ew. szydełko
ew. szydełko
długa kąpiel w gorącej wodzie
dobra książka , serial, film, krzyżówka... i szklanka herbatki 
a ja jestem maniakiem seriali i kawy. perfekcyjne polaczenie jak dla mnie
teraz ogladac sutis, the walking dead i skonczylam detektywa. polecam!
)
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Ja uwielbiam sobie wziąć gorącą kąpiel z pianką, dolewam jakiś aromatyczny olejek do kąpieli, książka w ręku, i jest super:)
U mnie to różnie bywa ostatnio. Najczęściej albo dluga kąpiel z ksiązką, albo kosmetyki, którymi mogę się zrelaxować. Ostatnio odkryłam, że relax dają mi maseczki. Z Yoskine regenerująca jest fajna. Zmienia kolor po tym jak twarz już wyciągnie z niej wszystko co potrzeba. Poza tym relaxuje się też niesamowicie w kuchni. Gotowanie też odpręża.
U mnie dla odmiany to noc spędzona przy pisaniu lub dzień z karabinkiem w dłoni.
W dzień do relaksu potrzebuję karabinka pięćdziesięciu metrów wolnej przestrzeni i tarczy na jej końcu. Potem to już standardowo: praca nad pamięcią mięśniową, oddechem, tętnem, i odruchem zamykania lewego oka.
W nocy ciszy spokoju i komputera.
Odpoczywać można zawsze i o każdej porze
W dzień do relaksu potrzebuję karabinka pięćdziesięciu metrów wolnej przestrzeni i tarczy na jej końcu. Potem to już standardowo: praca nad pamięcią mięśniową, oddechem, tętnem, i odruchem zamykania lewego oka.
W nocy ciszy spokoju i komputera.
Odpoczywać można zawsze i o każdej porze