Cześć, nazywam sie Hemei i jestem z pochodzenia Polką ale mieszkam w Hongkongu. Jako że potrafie jako tako porozumiewac sie po polsku to postanowiłam otworzyć mały internetowy sklepik z odzieżą, wysyłam wszystko z Hongkongu. Chciałam sie zapytać was rodowitych Polek o opinię na razie cały czas powiekszam ofertę ale kilka rzeczy już jest wiec juz otworzyłam. codziennie dodaje nowe pordukty.... wiec co o nim myślicie, czy to dobre ubrania dla Polek? iii Jak cena? nie za wysoka?
Pozdrawiam
Hemei
Moj nowy sklepik. Co sądzicie?
Re: Moj nowy sklepik. Co sądzicie?
Pierwsza myśl - sklep z Hongkongu, więc będzie tanio i tu się rozczarowałam, bo ceny nie są atrakcyjne. Same ubrania bardzo w moim guście (niestety nie mogę zrobić z siebie reprezentantki całego społeczeństwa
). Nazwa sklepu wydaje się ok. Jedyna rzecz, o jaką możesz się martwić to to, czy po złych doświadczeniach Polek z firmami sprzedającymi ubrania Japan Style nie będą się bały zamawiać z Hongkongu. Ja bym się bała
Napisz jeszcze, jakie koszty wysyłki przewidujesz, bo nie mogłam znaleźć tej informacji na stronie.
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Sklepik bardzo fajny, ale jak poprzedniczka wspomniała Polki nieco obawiają się firm z HongKongu...
Jeśli dobrze go rozreklamujesz, zyskasz pozytywne rekomendacje i je upublicznisz to myślę, że będziesz mieć dużo klientek
Grunt to przekonać do siebie ludzi. Trzymam za ciebie kciuki 
fotograf ślubny warszawa
Sklep fajny (ten z Hong Kongu), ale:
1. banner za szybko rotuje. Nie da się nic na nim zobaczyć, przyjrzeć się.
2. brak informacji o kosztach wysyłki i terminie realizacji zamówienia
3. brak informacji co to za produkty, co to za marki
4. ceny przystępne
5. zdjęcia powinny się trochę powiększać po najechaniu, bo nic szczegółowo nie widać.
1. banner za szybko rotuje. Nie da się nic na nim zobaczyć, przyjrzeć się.
2. brak informacji o kosztach wysyłki i terminie realizacji zamówienia
3. brak informacji co to za produkty, co to za marki
4. ceny przystępne
5. zdjęcia powinny się trochę powiększać po najechaniu, bo nic szczegółowo nie widać.
Ciuchy w porządku choć mały wybór i faktycznie mało informacji.Ceny przystępne.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.