Carinko no to czekamy na twoje wypociny teraz
mój mały świat
Re: mój mały świat
Kayra świetne focie 
moje kochane pajęczynki i kropeleczki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hej, to tak jak obiecałam wyślę kilka moich "tworczosci..." w dwóch poscikach.
nie mam zbyt duzo fotek bo zepsul mi sie aparat i to co mi sie udalo zrobic to tylko kilkanascie fotek zaledwie, ktore robilam przez jakis okres 2miesiecy ... ale mam nadzieje ze sie nie przestraszycie, hihi .
nie mam zbyt duzo fotek bo zepsul mi sie aparat i to co mi sie udalo zrobic to tylko kilkanascie fotek zaledwie, ktore robilam przez jakis okres 2miesiecy ... ale mam nadzieje ze sie nie przestraszycie, hihi .
Ostatnio zmieniony pt paź 25, 2013 8:29 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 1 raz.
I to tyle, czyli 6 zdjątek, choć mogłabym ich jeszcze troche powysyłać bo mam kilka jeszcze ...
czekam az dostane jakis aparat albo zarobie na jakis, bo moj zepsuty i nie mam czym zdjec robic... nie cykam juz od kwietnia i tęskno bo to moje hobby 
Cudne te zdjęcia... wszystkie, co do jednego.... ach, mieć taki aparat i umieć pstrykać takie cudeńka...
Nie wiem czy mówisz o moich, ale jeśli tak to dziękuje i jeśli o mnie chodzi to robiłam je aparatem za 200zł , zwykłym Nikonem ..
Vanilka, rewelacyjne 
Culagula, do dobrego zdjęcia wcale nie trzeba dobrego aparatu...
moja miłość do fotografii zaczęła się od zdjęcia zrobionego zwykłym aparatem jeszcze na klisze....
Culagula, do dobrego zdjęcia wcale nie trzeba dobrego aparatu...
moja miłość do fotografii zaczęła się od zdjęcia zrobionego zwykłym aparatem jeszcze na klisze....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dziękuję, Kay.
i masz racje, nie trzeba mieć nie wiem jakiego sprzętu, żeby robić dobre zdjęcia.. ale jednak to czasem pomaga, bo np lustrzanką robi się lepsze zdjęcia(ostrość itp) niż zwykłym aparatem.
vanilko cudne makro
mój aparacik też jie należy do drogich bo też ze 300zł kosztował ja robię Conika Minolta :)i zwykłym kodakiem za 150zl:)
Dziękuję.. 
No widzisz, a robisz takie cuda.. hehe, ja mam nadzieje ze dostane aparat w maju, to w koncu porobie jakies zdjecia, bo tesknie troszke..
No widzisz, a robisz takie cuda.. hehe, ja mam nadzieje ze dostane aparat w maju, to w koncu porobie jakies zdjecia, bo tesknie troszke..
oj ja też tęsknie za bieganiem po polach za motylkami i innymi zwierzatkami 
a dziś kaczusia