Mój dzisiejszy dzień ...
Re: Mój dzisiejszy dzień ...
może on nie chce byś pracowała ?? O.O
mi o tym kursie kosmetycznym kumpela powiedziałą .. i się sama dowiadywałam i załatwiałam...
mi o tym kursie kosmetycznym kumpela powiedziałą .. i się sama dowiadywałam i załatwiałam...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mówi, że chce, ale jak coś znajdę to nic Mu nie odpowiada.. A jeśli chodzi o wyjazd do Niemiec to ok mogę jechać, a ja znów nie jestem przekonana, bo nie będziemy się widzieć i w ogole mam pewne obawy dotyczące mojego powrotu.. i wolę gdzies w Polsce..
to moze nie patrz na niego, tylko szukaj...
hmm... co boisz się że nei będzie gdzie wrócić ??
hmm... co boisz się że nei będzie gdzie wrócić ??
no już nie patrzę tylko co wpadnie to biore..
Powiedzmy, że tak.. Że po tym czasie już tak wszystko się pogmatwa że nie będzie sensu żeby dalej to wszystko ciągnąć
Powiedzmy, że tak.. Że po tym czasie już tak wszystko się pogmatwa że nie będzie sensu żeby dalej to wszystko ciągnąć
No to faktycznie było by nie zaciekawie.. .;/
tylko Twój mąz też cwany, wyjezdza i Cię z wszystkim samą zostawia..
ile Wy w ogóle macie lat.. bo jakos nie zakodowałam...
tylko Twój mąz też cwany, wyjezdza i Cię z wszystkim samą zostawia..
ile Wy w ogóle macie lat.. bo jakos nie zakodowałam...
to jeszcze nic ostatnio mi powiedział, że rozważa wyjazd do Szwecji na 6 tygodni, a wtedy to już w ogóle bym się wykończyła..
Nie wyobrażam sobie tego..
No ja mam 23, a On 33
Nie wyobrażam sobie tego..
No ja mam 23, a On 33
No własnie nie mogłam sobie Waszego wieku przypomnieć...
to taki stary i takie pierdoły gada i nie może nic zrobić.. ech...
MAdlen,a Twoja rodzina .. jakis wyjazd do nich na jakąś chwilę??
to taki stary i takie pierdoły gada i nie może nic zrobić.. ech...
MAdlen,a Twoja rodzina .. jakis wyjazd do nich na jakąś chwilę??
No widzisz On się chyba dalej łudzi, że jak się Im wszystko wytłumaczy to będzie ok, ale to już tyle razy się powtarza, że ja wiem, że tak się nie stanie i nawet się nie łudzę...
A co do mojej rodziny to do Rodziców nie bardzo chce jechać, bo mam dość też ciągłego turczenia nad głową, bo mam wystarczająco dużo myśli, a Oni mi jeszcze dodatkowo do myślenia dają i w mojej głowie toczą się wojny, bo już sama nie wiem co mam myśleć.. A najlepiej to żebym sama sobie poukładała i doszła do konkretnych wniosków.
Dzwoniła do mnie Mama dzisiaj i mało brakło a doszło by do kłótni, bo już mnie tak wywkurzała, że nie byłam w stanie dalej rozmawiać, bo tylko zrób tak albo tak.. J. powiedz że albo coś zrobi albo będzie większy problem.. To Jej powiedziałam, że On wie co ma zrobić i takie tam, a Ona ciągle swoje, że jak mnie kocha to to wszystko zostawi i pójdziemy gdzieś razem byleby z dala odJego rodziny etc.. Normalnie jak nie z jednej strony to z drugiej..
A co do mojej rodziny to do Rodziców nie bardzo chce jechać, bo mam dość też ciągłego turczenia nad głową, bo mam wystarczająco dużo myśli, a Oni mi jeszcze dodatkowo do myślenia dają i w mojej głowie toczą się wojny, bo już sama nie wiem co mam myśleć.. A najlepiej to żebym sama sobie poukładała i doszła do konkretnych wniosków.
Dzwoniła do mnie Mama dzisiaj i mało brakło a doszło by do kłótni, bo już mnie tak wywkurzała, że nie byłam w stanie dalej rozmawiać, bo tylko zrób tak albo tak.. J. powiedz że albo coś zrobi albo będzie większy problem.. To Jej powiedziałam, że On wie co ma zrobić i takie tam, a Ona ciągle swoje, że jak mnie kocha to to wszystko zostawi i pójdziemy gdzieś razem byleby z dala odJego rodziny etc.. Normalnie jak nie z jednej strony to z drugiej..
Boże te studia są straszne.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Madlen naprawdę masz nie ciekawą sytuację i jeszcze ta praca bo tam u was jest naprawdę ciężko o pracę. Wiem bo jak byłem tam na wakacjach to chłopaki jeździły do nas na śląsk do pracy na cały tydzień a na weekend wracali i tak w kółko. A swojego nie puszczaj na taką wyprawę albo jedz z nim.
Adrian

ciągle jem mandarynki.. wymalowalam paznokcie na szybkiego i byly takie piekne, a teraz zauwazylam ze mi sie porozmazywały... ale nie chce mi sie juz tego ruszac, za duzo zachodu.. rzadko kiedy mam czas wymalowac paznokcie.. wiec teraz to juz raczej nie wymaluje 
hmm bylam w Kfc, chwilke w domu z chlopem, bo byl taki dziś zawzięty, ze jak uslyszal ze mam wolny dom NA 15MINUT!! to zabral mi klucze i polecial do mnie bo mu sie zachcialo igraszek nie wierze..
a ogolnie to powiem wam ze dzis strasznie zimno i mimo ze bylam grubo ubrana to zmarzłam..
hmm bylam w Kfc, chwilke w domu z chlopem, bo byl taki dziś zawzięty, ze jak uslyszal ze mam wolny dom NA 15MINUT!! to zabral mi klucze i polecial do mnie bo mu sie zachcialo igraszek nie wierze..
a ogolnie to powiem wam ze dzis strasznie zimno i mimo ze bylam grubo ubrana to zmarzłam..
No nie zamierzam Go puszczać wcale, jeszcze tego by brakowało.. No to właśnie się mniej więcej orientujesz, że sytuacja na rynku pracy jest totalnie beznadziejna..
Czekam soboty i już się nie mogę doczekać jak im wszystko wygarnę, choć wcale nie chce mi się wracać, a to już jutro, aż mi niedobrze..
Do tego boli mnie żołądek i głowa, pół nocy się z bólu zwijałam, bo nie mam ze sobą leków, a nie mam siły iść do apteki...
Adidasowa, dasz radę
Vanilka narobiłaś mii ochoty na takie niezdrowe jedzonko.. mmm
Czekam soboty i już się nie mogę doczekać jak im wszystko wygarnę, choć wcale nie chce mi się wracać, a to już jutro, aż mi niedobrze..
Do tego boli mnie żołądek i głowa, pół nocy się z bólu zwijałam, bo nie mam ze sobą leków, a nie mam siły iść do apteki...
Adidasowa, dasz radę
Vanilka narobiłaś mii ochoty na takie niezdrowe jedzonko.. mmm
i dobrze Madi.bo bez niego to by cie zywcem zjedli ;/
Ech.chociaz bd miala to z glowy i moze nie bd tak zle.
ja na dzisiaj nie mam planow...i jak znam zycie bd co robic nawet bez tego.
ale chociaz weekend mam wolny ;D niech juz jest ;D
Ech.chociaz bd miala to z glowy i moze nie bd tak zle.
ja na dzisiaj nie mam planow...i jak znam zycie bd co robic nawet bez tego.
ale chociaz weekend mam wolny ;D niech juz jest ;D
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Car miejmy nadzieję, że obejdzie się bez większych obrażeń 
No tak lepiej że nie planujesz nic, bo później co innego i tak się pilniejsze okazuje i z planów nici..
No tak lepiej że nie planujesz nic, bo później co innego i tak się pilniejsze okazuje i z planów nici..
Wlasnie wlasnie Madi 
a tym bardziej jak dziecko male jest.;p
Oby kochana.Ale w razie co to sie nie powstrzymuj.Raz i porzadnie sie rozpraw z nimi
a tym bardziej jak dziecko male jest.;p
Oby kochana.Ale w razie co to sie nie powstrzymuj.Raz i porzadnie sie rozpraw z nimi
Tak właśnie zamierzam 
Oj to bd goraco
haha niech wiedza ze nie ma zartow 
Dokładnie.. Tylko się boję, że emocje wezmą górę a ja będę znów beczeć..
Ajs tak tez moze byc...
Bd trzymala kciuki zeby Ci sie udalo wpierw wygarnac wszystko...a potem to mozesz juz plakac.Choc ci ulzy troche.

Bd trzymala kciuki zeby Ci sie udalo wpierw wygarnac wszystko...a potem to mozesz juz plakac.Choc ci ulzy troche.
Ale znów powiedzą, że tylko beczeć potrafię.. i dlatego się postaram wytrzymać, a jak pójdzie to się okaże..
Z jednej strony to już się nie mogę tego doczekać a z drugiej to już mam ich na tyle dość, że aż nie chce mi się ich oglądać..
Z jednej strony to już się nie mogę tego doczekać a z drugiej to już mam ich na tyle dość, że aż nie chce mi się ich oglądać..
Wierze Madi.Ale jak bd po wszystkim to juz bd miejmy nadzieje lzej ;*
w końcu planuję wrócić do domu i odpocząć...
Nie wiem czy się uda, ale plan jest
musiała bym paznokcie sama pomalować, a nie mam kiedy....
Madi, to wpadnij do mnie
przenocujemy 
odsapniesz od problemów
Nie wiem czy się uda, ale plan jest
musiała bym paznokcie sama pomalować, a nie mam kiedy....
Madi, to wpadnij do mnie
odsapniesz od problemów
o! Kay dobrze ze mi przypomnialas tez musze ogarnac pazurki ;p
Madi haha od nich wyjedziesz jak nowa i nikt ci juz nie podskoczy ;}Kay sie o to postara ;D
Madi haha od nich wyjedziesz jak nowa i nikt ci juz nie podskoczy ;}Kay sie o to postara ;D
Hahaaha
Dobre 
Z chęcią bym wpadła, ale to troszkę daleko, jak będę kiedyś w Namysłowie to dam znać i jak coś to wtedy Cię odwiedzę
No a mi dzisiaj właśnie się pazurek złamał, a już mi tak fajnie równo rosły..
Z chęcią bym wpadła, ale to troszkę daleko, jak będę kiedyś w Namysłowie to dam znać i jak coś to wtedy Cię odwiedzę
No a mi dzisiaj właśnie się pazurek złamał, a już mi tak fajnie równo rosły..
ooo z namysłowa do mnie masz teraz 15 km 
wiec jasne że zapraszamy
no ja dziś na czerowno i niebieskie pazury....załamka totalna
wiec jasne że zapraszamy
no ja dziś na czerowno i niebieskie pazury....załamka totalna