Co myślicie o tego typu zegarkach?
Podobają Wam się? Uważacie, że są trendy, czy za bardzo "lanserskie"? Ja kupiłam sobie ostatnio jeden z modeli (Tommy Hilfiger 1781224 - ten na dole, na długim pasku) i bardzo mi się podoba. Co o nim sądzicie? P.S. Przy okazji polecam sklep . Zakupy w nim to czysta przyjemność.
Ostatnio zmieniony wt kwie 16, 2013 11:05 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
Dżuliana pisze:Co myślicie o tego typu zegarkach? Podobają Wam się? Uważacie, że są trendy, czy za bardzo "lanserskie"? Ja kupiłam sobie ostatnio jeden z modeli (Tommy Hilfiger 1781224 - ten na dole, na długim pasku) i bardzo mi się podoba. Co o nim sądzicie? P.S. Przy okazji polecam sklep . Zakupy w nim to czysta przyjemność.
ogólnie zegarki sa ok, jak dla mnie za drogie, ale jeśli ktoś nie ma co z pieniędzmi robić to czemu miałby sobie takich rzeczy nie kupować
Mnie się bardzo podobają tego typu zegarki, szczególnie złote, ale jakoś nie lubię wydawać na nie tyle pieniędzy Bo wiem, że szybko mi się nudzą... ale uwielbiam i jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi to zdecydowanie bym się decydowała!
nie no zegarki są świetne, ale niestety zdecydowanie za drogie. Ostatnio znalazłam taki post o modnych zegarkach teraz SPAM tam jest sporo tańszych propozycji
Ostatnio zmieniony wt kwie 16, 2013 11:07 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam nosa do wynajdywania sklepów z przystępnymi cenami, baaa przystępne ceny to nie wszystko zobaczcie jakie stylowe mają zegarki SPAM... dobrze by było, żeby tam mi się tylko zegarki podobały, ale niestety jestem niczym sroka chciałabym wszystko co się świeci
Ostatnio zmieniony wt kwie 16, 2013 11:10 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jestem strasznie zadowolona z zakupionego zegarka fashion, w kolorze limonkowym, takie zywe kolory sa bardzo modne wiosną, latem. Wybrałam zegarek sprawdzonej firmy Q&Q , wodoszczelny, cena trochę wyższa ale zegarek posiada 2 lenią gwarancję, jest wodoszczelny. Dostawłam tez fajne pomarańczowe pudełko do przechowywania mojego nabytku oraz fajniutki długopis.Staram się nie kupowac towarów bez gwarancji, zbyt duzo razy sie na tym przejechalam:/, ponosiłam cos miesiac i nadawalo sie do wyrzucenia.
Mi nie podobają się zegarki w takim stylu,może i są oryginalne,ale niezbyt ładne. Proponuje raczej coś bardziej stonowanego,do czego można dobrać odpowiednią biżuterię.
Jeżeli mam być szczera to nie podobają mi się takie zegarki,nawet jako ozdoba. Uważam,że lepiej kupić dobry,markowy,który będzie się fajnie prezentował,niż mieć kilka w średnich kolorach. Nie przemawiają do mnie.
Sklep https://edibazzar.pl/ to prawdziwa kopalnia zegarkowych skarbów. Każdy model jest starannie wykonany i emanuje wyrafinowanym stylem, jeśli pragniesz nosić na swoim nadgarstku coś wyjątkowego.