Modne, polecane ciuszki
Cross Jeans a Wrangler
Hej co myślicie o takich męskich jeansach: Antonio z Cross Jeansu, w barwie dark mid blue.
Nogawki spodni są proste, mają komfortowy krój w noszeniu.
Kod produktu: E-161-098 30/32 znalezione na portalu jeansstore
Wydają mi się ładniejsze od jeansach: Arizona -Wranglera, w kolorze navy.
W kroju są regularne.
Kod produktu: W12OOO114 31/32 znalezione na portalu na jeansstore
Nogawki spodni są proste, mają komfortowy krój w noszeniu.
Kod produktu: E-161-098 30/32 znalezione na portalu jeansstore
Wydają mi się ładniejsze od jeansach: Arizona -Wranglera, w kolorze navy.
W kroju są regularne.
Kod produktu: W12OOO114 31/32 znalezione na portalu na jeansstore
Re: Damskie czarne trampki
Pomysł bardzo dobry z takim zakupem, gdyż lada chwila przed nami jesień i się zacznie błogo, chlapa itp. a na czerwonych to szybko widać, w takich czarnych, nie będzie z tym większego problemu 
Re: Bluza jeansowa
Swoją drogą ciekawe czy istnieją takie bluzy jeansowe z dodatkowym pobiciem od środka np.polarowe, żeby jak już będą jesienią wiatry nie szczękać zębami z zimna na przestanku zanim dotrze się z punktu A do punktu B. Fajnie by było gdyby była taka opcja już dostępna. Spotkaliście się z takim czymś?
Re: Koszulka w kolorze coral
Na mój gust koszuleczka w takiej kolorystyce jest super. Dodatkowo ta palma jako nadruk.....super sprawa. Od razu zaraz się myśli o wakacjach, urlopach, czy wycieczkach na ten letni czas jaki jest obecnie. Sama w sobie jako produkt jest bardzo dobra, noszę ją jakiś czas jak dotąd nic się nie rozpruło, nie zafarbowało itp. Zakup na pewno był warty wydanych pieniędzy.
Ciekawe spodnie dla faceta
Hej rozglądam się ze jeansowymi spodniami dla mojego faceta wpadły mi takie z przetarciami o nazwie Blake z Cross Jeansu, znalazłam je na portalu jeansstore.pl co o nich myślicie? Kod produktu to: E185-068 kolorystyka to mid blue, moim zdaniem bardzo ładna. W kroju są dopasowane, mają długie zwężane nogawki. Warto kupić prawda?
Tu przyznam rację warto było, bardzo warto naprawdę!wercia555 pisze:Zakup na pewno był warty wydanych pieniędzy.
Re: Ciekawe spodnie dla faceta
Werciu pewnie, że warto kupić takie spodnie. One są super, tak przynajmniej nawija moja druga połowa! 
Tak, więc kupuj i nie myśl nad tym zbyt długo.
Tak, więc kupuj i nie myśl nad tym zbyt długo.
Koszulka w kolorze INDIGO
Hejka co sądzicie o takiej pięknej koszuli z Crossu o kodzie CR35110-005 kolorek INDIGO, krój regularny, długie rękawy, zapięcie na guziki.
Moim zdaniem jest bardzo ciekawa, dodatkowo jak mówi mój facet jest komfortowa w noszeniu. Znalazłam ją na portalu: jeans24h.pl
Moim zdaniem jest bardzo ciekawa, dodatkowo jak mówi mój facet jest komfortowa w noszeniu. Znalazłam ją na portalu: jeans24h.pl
Trampki kupione, już dziś w nich zrobiłam dobry spacer po drobne zakupy i psem. Spisują się na medal jak czerwone. Producent widać nadal trzyma formę, bo nic mnie dotąd nie obtarło na piętach, czy palcach
Brawo.
Re: Koszulka w kolorze INDIGO
Przyznać muszę rację wydaje się być bardzo wygodna i komfortowa. Dodatkowo kolorek ma niczego sobie
taki inny. Super sprawa!
Re: Ciekawe spodnie dla faceta
Kupione czekamy na dostawę, ja tym dokupiłam również też koszulę męską z długimi rękawami, o regularnym kroju i kolorystyce Light Grey. Kod producenta to: 35215-113 znalezione na portalu, jeans24h.pl Myślę, że z obu rzeczy będzie zadowolony. Ja przy następnej wypłacie kupuję coś dla siebie.
Re: Cross Jeans a Wrangler
Do mojego gustu u mężczyzny zawsze przemawiały - jak to mówiła kultowa pisarka polskich kryminałów Chmielewska - "wielkim głosem" - przemawiały i przemawiają do mnie spodnie Antonio z CJ, więc ja bym je kupowała, ale wiadomo każdy ma inny gust, inne potrzeby. Ciekawa jetem co kupisz.
Re: Spodenki w kolorze camel
Też mi się podobają spodenki w tym kolorze, więc zamówiłam, oczywiście cichaczem by druga połowa nic nie wiedziała
Jak już je dostarczyli i obejrzałam materiał nie mogłam wyjść z podziwu, że niby takie sobie zwykłe szorty, a potrafią zrobić taką fajną jakość. No i w fajnym kolorze. Brawo.
Spodnie Alan skinny
Hej szukam ostatnio spodni które ładnie wysmuklają ciało i modelują sylwetkę.
Znalazłam takie na Cross jeans: jest to model Alan skinny. Super się je nosi! Są bardzo wygodne oraz oczywiście
dopasowują się idealnie do kształtu naszego ciała.
Znalazłam takie na Cross jeans: jest to model Alan skinny. Super się je nosi! Są bardzo wygodne oraz oczywiście
dopasowują się idealnie do kształtu naszego ciała.
Bardzo ,dobrze polecam.tereskac1 pisze:Cześć, co myślcie, o kupnie bluzy jeansowej na jesienne spacery? Znalazłam takie w Cross Jeans i Wrangler.
Jednak najbardziej odpowiada mi ta z CJ. No i jakościowo też jest lepszaTylko jak myślicie, czy dobrze człowiek się będzie czuł wieczorami w takiej bluzie? Ja dotąd miałam z tej firmy spodnie i byłam zadowolona.
Jak wy oceniacie te firmy i ich wyroby??
https://pralniakolczewo.pl
Dzięki za opinie, zatem zostaje nic innego jak kupićKrystyn72 pisze:Bardzo ,dobrze polecam.tereskac1 pisze:Cześć, co myślcie, o kupnie bluzy jeansowej na jesienne spacery? Znalazłam takie w Cross Jeans i Wrangler.
Jednak najbardziej odpowiada mi ta z CJ. No i jakościowo też jest lepszaTylko jak myślicie, czy dobrze człowiek się będzie czuł wieczorami w takiej bluzie? Ja dotąd miałam z tej firmy spodnie i byłam zadowolona.
Jak wy oceniacie te firmy i ich wyroby??
Spodnie Natalia i niebieska koszulka
Hejka co sądzicie o jeansach Natalia z Cross jeansu? Mi wydają się bardzo klasyczne i bardzo modne. Ponadczasowe można powiedzieć, bardzo fajnie pasuje do T-shirtu niebieskiego z kieszonką z motywem kwiatu. Kod 55490-014. Znalezione na portalu jeans24h.pl Jak myślicie czy taki zestaw będzie pasował? Mi wydaje się, że doskonale!
Re: Spodnie Natalia i niebieska koszulka
Bardzo wygodne spodnie lubię je nosić szczególnie do koszulki z krótkim rękawem tego samego producenta z napisem Tacos and Tequila w kolorze navy. Kod produktu: 55495-001 zakupione zresztą w tym sklepie jeans24h.pl Te spodnie są ciągle modne 
Re: Spodnie Alan skinny
Bardzo lubię taki typ spodni. Lubię też spodnie Adriana mają krój dopasowany, nogawki wąskie. Fajnie wyglądają w nich osoby młode.
Spodnie można znaleźć np. na jeansstore.pl kod producenta: P 461-347
Spodnie można znaleźć np. na jeansstore.pl kod producenta: P 461-347
Śliczny jest ten kolor <3
Mi również się podoba. Jest taka odżywcza i odświeżającapersonifa pisze:Śliczny jest ten kolor <3
-
Kamilasosnowska
- Jestem tu nowa :)
kolor bardzo mi się podoba. fajnie jest kiedy masz brązowy kolor skóry
ja niestety zbyt często się czerwienie żeby dobrze w tym wyglądać
ja niestety zbyt często się czerwienie żeby dobrze w tym wyglądać
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Dla mnie jakoś czerń jest strasznie oklepana, owszem pasuje do wszystkie, ale czasem warto zaszaleć z kolorem. Ja ostatnio sprawiłam sobie takie turkusowe trampki z kwiecistym printem:

i jestem zachwycona
Są bardzo wygodne i można się zdziwić do ilu moich ciuchów pasują.

i jestem zachwycona
Każdy lubi coś innego, ja bardzo lubię moje czarne trampki z Crossu i nie raz już wyratował mnie ten kolor z opresji 
Klasyka w sumie.. Jak dla mnie czarne i białe trampki są wizualnie bardzo ładne