Modne, polecane ciuszki

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
tereskac1
Fajna Kobietka

Cross Jeans a Wrangler

Post autor: tereskac1 »

Hej co myślicie o takich męskich jeansach: Antonio z Cross Jeansu, w barwie dark mid blue.
Nogawki spodni są proste, mają komfortowy krój w noszeniu.
Kod produktu: E-161-098 30/32 znalezione na portalu jeansstore

Wydają mi się ładniejsze od jeansach: Arizona -Wranglera, w kolorze navy.
W kroju są regularne.
Kod produktu: W12OOO114 31/32 znalezione na portalu na jeansstore
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Damskie czarne trampki

Post autor: wercia555 »

Pomysł bardzo dobry z takim zakupem, gdyż lada chwila przed nami jesień i się zacznie błogo, chlapa itp. a na czerwonych to szybko widać, w takich czarnych, nie będzie z tym większego problemu :)
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Bluza jeansowa

Swoją drogą ciekawe czy istnieją takie bluzy jeansowe z dodatkowym pobiciem od środka np.polarowe, żeby jak już będą jesienią wiatry nie szczękać zębami z zimna na przestanku zanim dotrze się z punktu A do punktu B. Fajnie by było gdyby była taka opcja już dostępna. Spotkaliście się z takim czymś?
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Koszulka w kolorze coral

Na mój gust koszuleczka w takiej kolorystyce jest super. Dodatkowo ta palma jako nadruk.....super sprawa. Od razu zaraz się myśli o wakacjach, urlopach, czy wycieczkach na ten letni czas jaki jest obecnie. Sama w sobie jako produkt jest bardzo dobra, noszę ją jakiś czas jak dotąd nic się nie rozpruło, nie zafarbowało itp. Zakup na pewno był warty wydanych pieniędzy.
wercia555
Fajna Kobietka

Ciekawe spodnie dla faceta

Hej rozglądam się ze jeansowymi spodniami dla mojego faceta wpadły mi takie z przetarciami o nazwie Blake z Cross Jeansu, znalazłam je na portalu jeansstore.pl co o nich myślicie? Kod produktu to: E185-068 kolorystyka to mid blue, moim zdaniem bardzo ładna. W kroju są dopasowane, mają długie zwężane nogawki. Warto kupić prawda?
tereskac1
Fajna Kobietka

wercia555 pisze:Zakup na pewno był warty wydanych pieniędzy.
Tu przyznam rację warto było, bardzo warto naprawdę!
:)
tereskac1
Fajna Kobietka

Re: Ciekawe spodnie dla faceta

Werciu pewnie, że warto kupić takie spodnie. One są super, tak przynajmniej nawija moja druga połowa! :)
Tak, więc kupuj i nie myśl nad tym zbyt długo.
tereskac1
Fajna Kobietka

Koszulka w kolorze INDIGO

Hejka co sądzicie o takiej pięknej koszuli z Crossu o kodzie CR35110-005 kolorek INDIGO, krój regularny, długie rękawy, zapięcie na guziki.
Moim zdaniem jest bardzo ciekawa, dodatkowo jak mówi mój facet jest komfortowa w noszeniu. Znalazłam ją na portalu: jeans24h.pl
tereskac1
Fajna Kobietka

Trampki kupione, już dziś w nich zrobiłam dobry spacer po drobne zakupy i psem. Spisują się na medal jak czerwone. Producent widać nadal trzyma formę, bo nic mnie dotąd nie obtarło na piętach, czy palcach :) Brawo.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Koszulka w kolorze INDIGO

Przyznać muszę rację wydaje się być bardzo wygodna i komfortowa. Dodatkowo kolorek ma niczego sobie :) taki inny. Super sprawa!
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Ciekawe spodnie dla faceta

Kupione czekamy na dostawę, ja tym dokupiłam również też koszulę męską z długimi rękawami, o regularnym kroju i kolorystyce Light Grey. Kod producenta to: 35215-113 znalezione na portalu, jeans24h.pl Myślę, że z obu rzeczy będzie zadowolony. Ja przy następnej wypłacie kupuję coś dla siebie.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Cross Jeans a Wrangler

Do mojego gustu u mężczyzny zawsze przemawiały - jak to mówiła kultowa pisarka polskich kryminałów Chmielewska - "wielkim głosem" - przemawiały i przemawiają do mnie spodnie Antonio z CJ, więc ja bym je kupowała, ale wiadomo każdy ma inny gust, inne potrzeby. Ciekawa jetem co kupisz.
tereskac1
Fajna Kobietka

Re: Spodenki w kolorze camel

Też mi się podobają spodenki w tym kolorze, więc zamówiłam, oczywiście cichaczem by druga połowa nic nie wiedziała ;) Jak już je dostarczyli i obejrzałam materiał nie mogłam wyjść z podziwu, że niby takie sobie zwykłe szorty, a potrafią zrobić taką fajną jakość. No i w fajnym kolorze. Brawo.
tereskac1
Fajna Kobietka

Spodnie Alan skinny

Hej szukam ostatnio spodni które ładnie wysmuklają ciało i modelują sylwetkę.
Znalazłam takie na Cross jeans: jest to model Alan skinny. Super się je nosi! Są bardzo wygodne oraz oczywiście
dopasowują się idealnie do kształtu naszego ciała.
Krystyn72
Jestem tu nowa :)

Post autor: Krystyn72 »

tereskac1 pisze:Cześć, co myślcie, o kupnie bluzy jeansowej na jesienne spacery? Znalazłam takie w Cross Jeans i Wrangler.
Jednak najbardziej odpowiada mi ta z CJ. No i jakościowo też jest lepsza :D Tylko jak myślicie, czy dobrze człowiek się będzie czuł wieczorami w takiej bluzie? Ja dotąd miałam z tej firmy spodnie i byłam zadowolona.
Jak wy oceniacie te firmy i ich wyroby??
Bardzo ,dobrze polecam.
https://pralniakolczewo.pl
tereskac1
Fajna Kobietka

Krystyn72 pisze:
tereskac1 pisze:Cześć, co myślcie, o kupnie bluzy jeansowej na jesienne spacery? Znalazłam takie w Cross Jeans i Wrangler.
Jednak najbardziej odpowiada mi ta z CJ. No i jakościowo też jest lepsza :D Tylko jak myślicie, czy dobrze człowiek się będzie czuł wieczorami w takiej bluzie? Ja dotąd miałam z tej firmy spodnie i byłam zadowolona.
Jak wy oceniacie te firmy i ich wyroby??
Bardzo ,dobrze polecam.
Dzięki za opinie, zatem zostaje nic innego jak kupić :) Bluzę w CJ.
tereskac1
Fajna Kobietka

Spodnie Natalia i niebieska koszulka

Hejka co sądzicie o jeansach Natalia z Cross jeansu? Mi wydają się bardzo klasyczne i bardzo modne. Ponadczasowe można powiedzieć, bardzo fajnie pasuje do T-shirtu niebieskiego z kieszonką z motywem kwiatu. Kod 55490-014. Znalezione na portalu jeans24h.pl Jak myślicie czy taki zestaw będzie pasował? Mi wydaje się, że doskonale!
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Spodnie Natalia i niebieska koszulka

Bardzo wygodne spodnie lubię je nosić szczególnie do koszulki z krótkim rękawem tego samego producenta z napisem Tacos and Tequila w kolorze navy. Kod produktu: 55495-001 zakupione zresztą w tym sklepie jeans24h.pl Te spodnie są ciągle modne :)
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Spodnie Alan skinny

Bardzo lubię taki typ spodni. Lubię też spodnie Adriana mają krój dopasowany, nogawki wąskie. Fajnie wyglądają w nich osoby młode.
Spodnie można znaleźć np. na jeansstore.pl kod producenta: P 461-347
Awatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka

Post autor: personifa »

Śliczny jest ten kolor <3
wercia555
Fajna Kobietka

personifa pisze:Śliczny jest ten kolor <3
Mi również się podoba. Jest taka odżywcza i odświeżająca :)
Kamilasosnowska
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kamilasosnowska »

kolor bardzo mi się podoba. fajnie jest kiedy masz brązowy kolor skóry
ja niestety zbyt często się czerwienie żeby dobrze w tym wyglądać :(
Awatar użytkownika
karolajnaa
Miła Kobietka

Post autor: karolajnaa »

Dla mnie jakoś czerń jest strasznie oklepana, owszem pasuje do wszystkie, ale czasem warto zaszaleć z kolorem. Ja ostatnio sprawiłam sobie takie turkusowe trampki z kwiecistym printem:

Obrazek

i jestem zachwycona :) Są bardzo wygodne i można się zdziwić do ilu moich ciuchów pasują.
wercia555
Fajna Kobietka

Każdy lubi coś innego, ja bardzo lubię moje czarne trampki z Crossu i nie raz już wyratował mnie ten kolor z opresji ;)
Awatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka

Post autor: Miss.Dior »

Klasyka w sumie.. Jak dla mnie czarne i białe trampki są wizualnie bardzo ładne :)
ODPOWIEDZ