Modne, polecane ciuszki

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Casual Dress w kolorze różowym

Post autor: wercia555 »

robins pisze:Kolor różowy nie zawsze wygląda dobrze. Stosowany róż jest do przeżycia, a ostry nie jest dobrym rozwiązaniem.
Robins tylko na stronie na Cross Jeans jest pokazana na sukienka ona ma taki bardziej pastelowy kolor, więc spokojnie ostrości tu nie uświadczysz :D Myślę, więc, że sukienka jest ok.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Spodnie męskie dwóch firm

Martiny z Big star od razu Ci powiem kiepsko leżą, przynajmniej mój chłopak w nich kiepsko wygląda, ale nosi, bo to prezent od mamusi (jego), no i nie wypada tak nie wkładać generalnie, poza tym chce znosić i jak najszybciej zapomnieć, że je dostał. Lepiej wygląda w Blakach z CJ, lepiej na nim leżą. Bardziej też komfortowo się czuje. Jednak to zawsze wszystko zależy od figury kupującego oraz jego prywatnych odczuć, jeśli jesteś pewna, że twojemu facetowi będą dobrze leżały i będzie się w nich dobrze czuł to kupuj, które chcesz. Ja zachęcam do Blaków odradzam Martiny.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Sukienka

A co myślcie o sandałach do nich? Jakie byście dobrali? Ja chwilowo z braku laku noszę trampki z CJ.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Dylemat z sukienkami Lee i Cross

robins pisze:Markowe rzeczy są drogie. Czemu wiec nie kupisz podobnych sukienek w normalnym sklepie?
Normalnym czyli jakim?

Kiedyś kupiłam obuwie na przysłowiowym ryneczku i zemściła się transakcja na moich stopach bardzo szybko :( Dlatego obuwia już unikam kupować w takich klimatach. Na szczęście tego ryneczkowego-obuwniczego już nie ma od paru lat w moim miejscu zamieszkania.

W lumpeksach raz kupiłam jeansy typ ogrodniczki ciążowe trzeba było jeszcze przerobić do mojej figury hihi długa historia obecnie nie noszę leżą w szafie. Choroba która mnie do ich noszenia zmusiła się cofnęła.

Jak możesz to sprecyzują tą normalność. Dzięki miłego dnia.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Spódnica Tracy w kolorze naturalnym

Bardzo ładna ta spódniczka! Miła odmiana od dużej ilości spódnic w kolorze niebieskim. Zaraz zapiszę ją sobie na listę "do kupienia" :)
Fajnie by było, gdyby Cross jeans wyprodukował w tym samym kolorze kurtkę jeansową lub sweterek damski rozpinany na guziki dobrze by to ze sobą wszystko pasowało.
wercia555
Fajna Kobietka

Spodenki leom

Dziś są urodziny mojego faceta, jeszcze nie wrócił z pracy, więc nie wie co dostanie ale jak myślcie: Czy ucieszy się ze spodenek/szortów leom w kolorze błękitnym z firmy Cross jeans? Mi się wydają bardzo wygodne, co myślcie.
tereskac1
Fajna Kobietka

Re: Spodenki leom

Post autor: tereskac1 »

Leom są bardzo ładne i wygodne, więc myślę, że Twój facet będzie - jeśli już nie jest - bardzo z nich zadowolony.
Awatar użytkownika
SashaWelur
Jestem tu nowa :)

Post autor: SashaWelur »

Nigdy o tym nie słyszałam...
tereskac1
Fajna Kobietka

Bluza jeansowa

Cześć, co myślcie, o kupnie bluzy jeansowej na jesienne spacery? Znalazłam takie w Cross Jeans i Wrangler.
Jednak najbardziej odpowiada mi ta z CJ. No i jakościowo też jest lepsza :D Tylko jak myślicie, czy dobrze człowiek się będzie czuł wieczorami w takiej bluzie? Ja dotąd miałam z tej firmy spodnie i byłam zadowolona.
Jak wy oceniacie te firmy i ich wyroby??
tereskac1
Fajna Kobietka

Jeansy Rose gdzie mogę znaleźć?

Hejka jakiś czas temu kupiłam sobie jeansy Rose z Cross jeansu. Teraz jakoś nie mogę ich znaleźć w sklepie, a chciałam sobie kupić drugą parę :( Może pomożecie znaleźć coś podobnego tego samego producenta?
wercia555
Fajna Kobietka

Spodenki do uprawiania sportu

Hejka szukam fajnych spodni, które na lato dobrze się nadadzą na lato do spacerów, czy uprawiania sportu.
Widziałam w różnej cenie i jakości, takich firm jak Cross jeans, HM.
Bardzo mi się spodobały spodenki Jill z CJ.
Szorty High waist z HM. Też były ok, ale najbardziej to jednak te z CJ.
Jak myślicie nadają się również do uprawiania sportu?
Awatar użytkownika
Corn

Re: Spodenki do uprawiania sportu

Post autor: Corn »

Raczej wątpię. One jakościowo nie wiem czy nie będą puszczały nitek ;/ albo robić bąbli
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Jeansy Rose gdzie mogę znaleźć?

Tereska a na allegro nie spojrzałaś może producent wystawił? Czasem na ich głównej stronie już danej pary dawno nie ma, a na allegro nówki sztuki jeszcze znajdziesz. Zajrzyj.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Bluza jeansowa

Ja używam tą bluzę jeansową z Crossu, jest bardzo wytrzymała. Dużo przeszła. Bardzo dobrze w niej się czuję i wyglądam.
Dodatkowo cena też była lepsza niż u konkurencyjnej firmy.
wercia555
Fajna Kobietka

Śliczna taka spódniczka, spróbuj ją kupić na pewno siostra będzie zadowolona.
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Spodenki leom

Dzięki są zamówione, czekamy na przesyłkę :D Sama teraz szukam czegoś podobnego w dziale damskim.
tereskac1
Fajna Kobietka

Re: Bluza jeansowa

Ja osobiście też wolę Cross jeśli mam porównać np. to z cenami jakie dają w Bigstarze za to samo.
Poza tym wiadomo, że przyzwyczaiłam się do tej firmy i tak jakoś noszę parę ich ciuchów.
Jeśli chodzi o ceny, wytrzymałość materiału, brak farbowania innych ciuchów podczas wspólnego prania itp. to ja jestem za CJ.
Awatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka

Re: Sukienka

Post autor: personifa »

sandały mogę być jak dla mnie. w sumie dość fajnie.. trampki też nie są złą opcją :D
wercia555
Fajna Kobietka

Spodenki w kolorze camel

Co sądzicie o szortach męskich z Cross jeans w kolorze Camel - spodenki Leom numer A 565-083 mi osobiście wydają się bardzo ciekawe i wygodne do noszenia dla płci męskiej. Pasują do różnych kolorów na koszulce, a szczególnie do białej. :D
Awatar użytkownika
SashaWelur

Re: Spodenki w kolorze camel

Post autor: SashaWelur »

ogólnie sam kolor jak najbardziej fajny. dodaje charakteru jeżeli chodzi o faceta. mi sie podobają! ^^
wercia555
Fajna Kobietka

Re: Spodenki w kolorze camel

Dzięki zatem wiadomo co kupić :) i że kolorystyka pasuje.
wercia555
Fajna Kobietka

prezent na lato dla faceta

Cześć,

Co myślicie o jasny szarym T-shircie z nadrukiem Cross Jeans? Znalezona na jeansstorew dziale męskim kod producenta: 15342-004. Model CROSS JEANS® T-SHIRT 15342 Wg, mnie to ładna warta uwagi koszulka t-shirt z nietypowym zwracającym na siebie efektownym nadrukiem.
W sumie fajny ciuch na lato lub w formie prezentu. Tak ja myślę, a wy?
tereskac1
Fajna Kobietka

Damskie czarne trampki

Hejka dziewczyny, ostatnio na allegro zauważyłam bardzo ładne trampki w kolorze czarnym.
Zamierzam je sobie kupić, bo ile można chodzić w czerwonych hihi.
Trampki CROSS Jeans damskie c. czarne DD2R4021 38 - wystawia użytkownik e-trampki, cena też ładna poniżej stówy.
Znając trampki czerwone z CJ, myślę, że te będą równie dobre!
tereskac1
Fajna Kobietka

Koszulka w kolorze coral

Hejka znalazłam bardzo fajną koszulkę z Cross Jeansu w bardzo nietypowym kolorze Coral, ma dodatkowo bardzo fajną palmę jako nadruk na niej. Jest regularna w kroju, ma krótki rękaw. Bardzo mi się podoba ta koszulka, z numerem 15448.
tereskac1
Fajna Kobietka

Re: prezent na lato dla faceta

Bardzo ciekawa ta koszulka, szczególnie przyciągnął wzrok efektowny nadruk. Myślę, że nada się nie tylko na prezent, ale ogólnie do wszystkiego do noszenia na co dzień.
ODPOWIEDZ