Modelowanie sylwetki?
Re: Modelowanie sylwetki?
Dobry jest zabieg lcoone laser, zabieg jest bezinwazyjny, trwa około 50 minut. Oczywiście jeden zabieg to za mało, ale po kilku sesjach można osiągnąć naprawdę dobre efekty i to bez większego wysiłku. Koszty są umiarkowane, ale to dobra inwestycja. Ja przeszłam zabieg w Elite w Warszawie
Zabiegi laserowe to dobre rozwiązanie, ponoć są bardzo skuteczne, także myślę, że jak macie odpowiedni budżet to jak najbardziej warto się zdecydować. Moje koleżanka przeszła zabieg Sculpsure na likwidację tkanki tłuszczowej, jest mega zadowolona.
ja modeluje ćwiczeniami. 3-4 razy w tygodniu ruszy się poślady i widać efekty.. u mnie najgorzej jest tylko z cellulitem..
Liposukcję, czyli zabiegi Body Jet miałam przeprowadzony u lekarza w Bydgoszczy a dokładnie Michała Chalcarza . Do tematu podszedł w bardzo fachowy i profesjonalny sposób, dzięki czemu mogę pochwalić się sylwetką idealną! A co najważniejsze, wszystko odbyło się bez użycia skalpela!
Myślę, że podstawą do każdego zabiegu jest odpowiednia wiedza. Sama przeszłam zabieg modelowania sylwetki w Instytucie Bielenda. Dzięki zabiegowi body health moje ciało stało się jędrne a moje uda i brzuch stracili zbędny cellulit. Obecnie jestem bardzo zadowolona z efektów końcowych.
-
helenka121
- Jestem tu nowa :)
Sylwetki? Hmm ciekawe
ja odważyłam się na zabieg modelowania twarzy w klinice Prime Medic w Krakowie i wymłodniałam o co najmniej 10 lat!