Minął kolejny dzień
-
jagoda
Re: Minol kolejny dzien.
gratulujemy udanej zabawy evka
oj dziewczyny co u was z tym ciśnieniem? a moze czas do lekarza podskoczyć? ja dzisiaj mam nawet dobry dzien jak to sie mówi powoli i do przodu na 15 wypad z przyjaciółką potem miły wieczorek z ukochanym i
znaczy grzecznie
jakby co hehehe
-
evka
A mnie dzis leniwie dzien minol z wiadomych przyczyn az sie dziwie ze jeszcze tu jestem ale to wina agat bo mnie wciagla w gre obrazkowa hihihi
-
Panna_M
a ja właśnie wróciłam z wesela, (dopiero) . hehe poopowiadam Wam troszkę 
Było super! do tej pory jeszcze trzeżwieje, nie można było nawet się nudzić, orkiestra była zawalista cała sala tańczyła, w sumie bylo duzo mlodziezy
Moja mamuśka z ciotkami też nieźle się gościła %
Jestem bardzo zadowolona z tego weekendu
a co tam u Was ?
Było super! do tej pory jeszcze trzeżwieje, nie można było nawet się nudzić, orkiestra była zawalista cała sala tańczyła, w sumie bylo duzo mlodziezy
Moja mamuśka z ciotkami też nieźle się gościła %
Jestem bardzo zadowolona z tego weekendu
a co tam u Was ?
-
jagoda
jakoś tak ledwo żyję spać mi się chce niemiłosiernie i zmęczona jakaś a na spacerek niestety nie zostaje dziś w domu jest tak gorąco, ze lepiej nie ryzykuje 
-
jagoda
tak na marginesie strasznie mi sie dzisiaj nudziło dlatego opanowałam forum hehehe
oczywiscie bez zapędów do rządzenia 
-
jagoda
to był jeden z tych dni które określamy ,,zły dzień" mam serdecznie dość chcę zeby się już skończył bo im bardziej sie dłuzy tym wiecej problemów się zbiera... 
-
hanka32
Czasem tak bywa że wszystko zaczyna aię sypać jak domek z kart
.Coś poważnego się stało? Jeśli nie masz ochoty pisać lub opowiadać obcym osobom to OK.Głowa do góry 
-
jagoda
na razie nie warto opowiadać wolę poczekać aż wszystko się ułozy ale bardzo dziękuję za zainteresowanie

-
jagoda
no ja tu zaglądam z myślą ale będę musiała nadrabiać a tu szok nic... minęła mi ta niedzielka w tempie błyskawicy
w tym tygodniu mieliśmy ruszać na urlop ale to się okaze bo może w końcu dorwę pracę
a wczoraj były szaleństwa na grillu było super 
-
hanka32
Mnie wekend minął bardzo przyjemnie bo spędziłam go z mężem
ale też niestety szybko minął i znowu mój mąż wyjechał w delegację
.A pozatym dni mijają mi z bolącym gardłem i zatkanym nosem