Miłość jest tak wielka, że dotarła aż do ...

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kamcia3120
Jestem tu nowa :)

Miłość jest tak wielka, że dotarła aż do ...

Post autor: kamcia3120 »

Hej dziewczyny :roll:
Mój narzeczony ma za miesiąc urodziny wiec chciałabym mu zrobić dosyć oryginalny prezent :P
Chodzi o słynna akcje "miłość jest tak wielka ze dotarla az do..."
Chodzi w niej o to ze różne osoby z różnych części kraju ( a może nawet świata ) odsyłają zdjęcie. Na fotografii jest w tle zdjęcie jakieś miejscowości a na 1 planie karteczka z konkretnym napisem który podam niżej :)
Wiec jeśli któraś z was by miała ochotę i chciałaby mi pomoc byłabym ogromnie wdzięczna może to być zdjęcie na tle wsi zabytku pól czy kamienicy a może domku ważne żeby było ! ❤
Napis na karteczce to: "Kuba! Miłość Kamili do Ciebie jest tak wielka, że dotarła aż do ( nazwa miejscowości) "
Liczę na was dziewczyny !!❤❤
*Jeśli dodanie tu zdjęcia w wątku nie będzie możliwe, będę mogła podać e-mail dajcie znać :)
Ola z Printu

Re: Miłość jest tak wielka, że dotarła aż do ...

Post autor: Ola z Printu »

Hej :) Świetny pomysł na prezent. Możesz napisać swój post na grupach na facebooku, tam być może znajdziesz więcej chętnych. Masz już jakąś koncepcję na to, w jakiej formie zrobisz album z pozyskanymi zdjęciami ? Jeśli byłabyś zainteresowana, moglibyśmy zrobić dla Ciebie fotoksiżkę. Może akurat, któryś z szablonów wpadnie Ci w oko LINK
Życzę Ci powodzenia i jak największej liczby osób z różnych miejsc świata :)
pekala07

Re: Miłość jest tak wielka, że dotarła aż do ...

Post autor: pekala07 »

Ja się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też ciężko będzie mi pomóc...
Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
ODPOWIEDZ