Witajcie, pisze w takiej sprawie:
mam 24 lata, jestem po nieudanym małżeństwie, na początku roku poznałam fantastycznego mężczyznę 5 lat starszego po rozwodzie. Pracowaliśmy razem przez 3 miesiące. na początku nie zwracał na mnie uwagi, ale po jakimś czasie zagadał, prawił komplementy, wychodziliśmy razem na kawe, parę razy nawet mnie przytulił, raz pocałował, pisał dzwonił, ale ... pracował tam z bratem (z którym znałam się już dużo wcześniej i z tym bratem też rozmawiałam bardzo często - ale nic więcej poza tym on ma rodzine) a on miał o niego pretensje. i nawet 2 tyg przed koncem pracy sie obrazil o niego. przestał odzywać. 2 dni przed koncem znowu zacząl dzwonić, nawet spotkaliśmy się ale był pijany, powiedzial ze bardzo mu sie podobam i mnie pocałował. nasze kontakty sie urwały, mieszkamy od siebie jakies 150 km. próbowałam do niego napisac ale nie odpisal więc przestałam. ale z jego bratem czasem się kontatkujemy bo jesteśmy starymi dobrymi znajomymi i on mi mówil ze mnie często wspomina. co robić? jak to rozegrać? zalezy mi na mim ???
mężczyzna:)
-
margerita28
- Jestem tu nowa :)
Re: mężczyzna:)
jeśli facet przychodzi na spotkanie pod wpływem alkocholu to lepiej zastanowić się nad dalszą znajomością,przychodzac pijany na spotkanie pokazuje brak szacunku
To nie tak, wypil bo to było takie pożegnanie w pracy, poza tym ja tez wypilam 1 czy dwa. a on nie byl kompletnie pijany, tylko poprostu było widac że jak jest zupełnie trzeźwy to nie jest taki otwarty - wręcz przeciwnie - nawet wstydliwy.
-
margerita28
jeśli tak to ok . Powiem pani tak kobieta ma swoją intuicje i powinna sie jeje trzymac mnie moja intuicja nigdy nie zawiodła, pani wie najlepiej co pani czuje i czy warto a jesli warto to trzeba walczyć z całych sił. wiem po sobie ,że o prawdziwą miłość trzeba walczyć bo warto. powodzenia
mnie moja intuicja już raz zawidła niestety. ale teraz to jest coś zupełnie innego ... tak szczerze ja czegoś takiego nigdy nie czułam, tylko w tym wszystkim jest jeden problem. Jak o niego walczyć - o to uczucie, żeby go nie odstraszyć, nie zrazić. mieszkamy od siebie kawał drogi, nie widujemy się, pozostaje tylko telefon. a tymczasem tak jak pisałam odezwałam sie raz jakis czas temu a on nie odpisal... ???? więc jak
-
margerita28
Słuchaj najlepiej do niego zadzwon bo smsy są dla nastolatków, poproś o spotkanie a jak już Ci sie uda to musisz go olśnic( wyglądem, inteligencją, sposobem bycia) sama wiesz jaki on jest i co lubi w kobietach a czego nie( może warto wzbudzic w nim zazdrość zeby wiedział ze ktoś moze mu cie sprzątnac sprzed nosa ale pamiętaj wszystko z umiarem) jeśli i on cos do Ciebie czuje to napewno ci sie uda. i jeszcze jedna badz pewna siebie kobieta która wie czego chce. Pozdrawiam i powodzenia 
-
dzo
skoro Cię pocałował to widocznie coś zaiskrzyło między Wami 
Nie zrażaj się tym, że raz nie odpisał
może akurat nie mógł bo był bardzo zajęty 
Jeśli Ci zależy to próbuj dalej
a później odległość nie będzie dla Was żadną przeszkodą 
Nie zrażaj się tym, że raz nie odpisał
Jeśli Ci zależy to próbuj dalej