Męskie perfumy
Męskie perfumy
Drogie Panie;)
Ostatnio pomyślałem, że można by odświeżyć trochę "look" w tym także perfumy, a kogo najlepiej zapytać? A no kobiet przecież, skoro to przez was chcemy być wąchani hehe, tak więc co polecacie?
Ostatnio pomyślałem, że można by odświeżyć trochę "look" w tym także perfumy, a kogo najlepiej zapytać? A no kobiet przecież, skoro to przez was chcemy być wąchani hehe, tak więc co polecacie?
"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć"
- redorange666
- Samiec
Re: Męskie perfumy
Chrome Azzaro, Ferrari black i zapach dobieramy pod siebie a nie pod kogoś.
Pewnie, że pod siebie. Szczególnie, że skóra każdego pachnie sama w sobie inaczej i jak u jednego perfumy wypadają rewelacyjnie, że się robi mokro u kogoś innego może to być kompletny niewypał 
Nie mówiłem, że wybiorę te które zdobędą najwięcej "głosów";p po prostu chciałem wiedzieć w jakich markach się rozejrzeć:) ale dzięki;)
"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć"
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
A marka DENIM? nie wiem jakie są opinie na ten temat, to raczej tradycyjne zapachy.
Osobiście przepadam za adidasami męskimi, ewentualnie Black Touch z Avonu
Osobiście przepadam za adidasami męskimi, ewentualnie Black Touch z Avonu

- redorange666
- Samiec
Adidas Black jest fajny... inaczej pasuje do mnie ale od lat go nie mam.
Oooo i jeszcze jeden taki zapach miałem tylko nie pamiętam kto go wypuścił chyba nazywał się ONE... jak dobrze mnie pamięc ni emyli.
Oooo i jeszcze jeden taki zapach miałem tylko nie pamiętam kto go wypuścił chyba nazywał się ONE... jak dobrze mnie pamięc ni emyli.
Czarny Adidas jest boski 
ale nie każdy lubi i nie każdemy pasuje..
mój lubi Playboya Hollywood..
i ostatnio jeszcze mu Hugo Bossa kupowaliśmy...
do Avonowskich, Oriflamowych i fm perfum zaufania nie mam..
dla mnie szybko wietrzeją..
ale nie każdy lubi i nie każdemy pasuje..
mój lubi Playboya Hollywood..
i ostatnio jeszcze mu Hugo Bossa kupowaliśmy...
do Avonowskich, Oriflamowych i fm perfum zaufania nie mam..
dla mnie szybko wietrzeją..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Hugo Boss to moim zdaniem marka perfum która jest stworzona dla mężczyzn,podobnie jak Davidoff czy Mexx- konkretny model to juz kwestia naszego gustu:)
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Mój mężczyzna używa rewelacyjnych perfum
Love & Desire - bardzo na mnie działają, jak żadne inne. Głęboki, świeży zapach i jak go użyje rano czuć na nim praktycznie cały dzień,
Na początku nie przyznawał się jakie to perfumy, dopiero potem odkryłam,że jest to zapach z feromonami
Czyli jednak coś w tym musi być.
Jak dla mnie super.
Na początku nie przyznawał się jakie to perfumy, dopiero potem odkryłam,że jest to zapach z feromonami
Jak dla mnie super.
Mój sobie kupuje wodę toaletową Versace Man eau fraiche, mi się bardzo podoba, jest świeża i delikatna, nie przytłacza, jak niektóre męskie zapachy. Kupuje (ja z resztą też) w sklepach internetowych, teraz 100 ml. kupił za 129 zł, a normalnie w sklepie kosztuje 339 zł.
mi bardzo się podoba cerruti 1881
Hugo boss też ma bardzo ładne męskie zapachy.
Hugo boss też ma bardzo ładne męskie zapachy.
-
TaniozUSA_pl
- Jestem tu nowa :)
Mi właśnie najbardziej podoba się Hugo Boss- ten szary zapach,jest naprawdę śliczny. na drugim miejscu może Davidoff Cool Water,który też jest piękny,taki uwodzicielski:)
- Nieuczesana
- Miła Kobietka
A mój misiek używa wody toaletowej z Yves Rocher.Nazywa się ta woda "Hoggar",wprawdzie z zeszłorocznej kolekcji,ale bosko pachnie.Lubi korzenne zapachy.
-
Amaretto
Ja szczerze mówiąc nie wiem czy odważylabym się kupić te perfumy Love & Desire swojemu mężczyźnie
Jeszcze zacząłby się bardzo podobać innym kobietom a to raczej nie jest mi po drodze. Tak czy inaczej patrzę, że w sieci można kupić ich damską wersję 
Może się skuszę.
Może się skuszę.
eh!! ... no nie wytrzymam z wami, radze obczaić tą stronkę o tych feromonach. Zawsze warto poczytac
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz paź 19, 2014 11:17 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
ja polecam męskie perfumy Lacoste, takie żółto-czarne opakowanie. Kupiłam je chłopakowi na urodziny i strasznie mu sie spodobały, bardzo szybko je zużył
Albo zapachy Hugo Bossa są piękne i bardzo męskie