Męskie koszule

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
Karola333
Jestem tu nowa :)

Re: koszula dla facetów

Post autor: Karola333 »

Wszystko zależy od gustu i preferencji. Moim zdaniem dla szczupłych mężczyzn doskonałe są koszule slim fit (taliowane) :D
www.kwiatjednejnocy.pl - serwis z myślą o KOBIETACH
waca323

Re: Męskie koszule

Post autor: waca323 »

Polecam Koszule dostępne w sklepie SPAM
Ostatnio zmieniony pn lip 29, 2013 5:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Sękowa

Post autor: Sękowa »

Szczerze mogę polecić ten sklep: SPAM
Ostatnio zmieniony pn lip 29, 2013 5:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
vidis
Miła Kobietka

Post autor: vidis »

A ja proponuję poszukać polskiego producenta koszul, gdzie koszule są szyte u nas. Jeśli chodzi o duże firmy to i one szyją w chinach.
Awatar użytkownika
madzia24

Post autor: madzia24 »

w tym sklepie mają sporo męskich koszul i bluz SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 30, 2013 7:00 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za spam podziękujemy
Awatar użytkownika
kasiaw90

Post autor: kasiaw90 »

Zgadzam się z dziewczynami, że vistula jest bardzo dobra. Mój chłopak ma 2 i świetnie się noszą. Niestety nie są wcale tanie. W USA za cenę koszuli Vistula można kupić coś pokroju POLO RL albo Calvin Klein. Z tańszych polecam Wółczanke i Willsora!
japaga

Post autor: japaga »

Ja jak robię zakupy, to kupuję mojemu facetowi też w tym samym sklepie co sobie. Akurat tak się złożyło, iż na SPAM mają wszystko :D
Ostatnio zmieniony pn sie 26, 2013 9:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
MyCotton_pl
Miła Kobietka

Post autor: MyCotton_pl »

A co sądzicie o koszulach Paco Lorente? Bo też bardzo fajnie się prezentują,a do tego są dobrej jakości, Mój chłopak je uwielbia:)
Majja81

Post autor: Majja81 »

piękne koszule dla mężczyzn są w Zarze, bardzo porządne i ciekawe :)
Nowoczesny Salon Spa Bielsko Biała
Awatar użytkownika
Penelopa
Miła Kobietka

Post autor: Penelopa »

Tak, Vistula ma ciekawy fason koszul i do tego dobrą jakość. I oczywiście to polska firma :-)
Awatar użytkownika
aii
Gadatliwa Kobietka

Post autor: aii »

Czasami, naprawdę dobre jakościowo, oraz fajne koszule można znaleźć w sieciówkach typu KappAhl czy Cubus. Niekiedy nie ma sensu przepłacać, bo metka, a produkt nie różni się niczym innym, jak tylko nią (;
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Dobre jakościowo koszule,znanych firm i oczywiście taniej- kupić można w USA,tylko ze sama przesyłka będzie droga,dlatego dobrze miec kogoś kto zajmie się tym wszystkim,my akurat do nich należymy,więc chętnie pomogę oraz doradzę:)
www.WszystkozAmeryki.com
sanqi

Post autor: sanqi »

Jak dla mnie to tylko koszule slim fit. Ostatnio zamawiałam mężowi online, najlepiej kupować w dobrych outletach, gdzie dostępna jest LINK w niższych cenach.
bilbo900

Post autor: bilbo900 »

Ja się niestety kompletnie na tym nie znam. Nie będę mógł w tym temacie pomóc...
To było poważnie.
Dosia_01

Re: koszula dla facetów

Post autor: Dosia_01 »

Zdecydowanie! Nawet Pan "mocniej zbudowany" będzie dobrze wyglądał w takiej koszul, pod warunkiem oczywiście, że nie rozchodzi się na brzuchu :)

Karola333 pisze:Wszystko zależy od gustu i preferencji. Moim zdaniem dla szczupłych mężczyzn doskonałe są koszule slim fit (taliowane) :D
justasciep

Post autor: justasciep »

Dla mnie świetne miękkie koszule damskie udało się znaleźć na stronie SPAM Polecam sprawdzić dostępne w tym sklepie koszule, według mnie są świetnej jakości, dodatkowo cena jest na prawdę bardzo atrakcyjna. Można znaleźć tam dla siebie coś na prawdę bardzo ciekawego.
Ostatnio zmieniony wt lis 27, 2018 2:41 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

Mój chłopak bardzo lubi tą z Crossu w kolorze błękitnym. Z krótkim rękawem oraz delikatnym motywem haftu. Shirt (35267-014)- dodatkowo jest w promocji obecnie. Generalnie Grzesiek wygląda w niej bardzo męsko jak ją założy.
Merkas

Post autor: Merkas »

Eleganckie koszule znajdziesz w każdej sieciówce ;) A teraz na dodatek są wyprzdaże
Prowadzimy płyty kanałowe sklep, który w ofercie ma różnorodne płyty niesamowitej jakości! Przekonaj się sam!
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Jeżeli chodzi o garniturowe koszule to takie widziałam w PAWO, jednakże tam chyba będzie drogo. Tańsze odpowiedniki kupowałam chłopakowi w CARRY. Natomiast jeśli chodzi o koszule sportowe to fajne gatunkowo i jakościowo są w CROSS JEANS.
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Fajne koszule są na cross jeans. Są dobrze skrojone i z dobrego materialu. Super wyglądają do jeansów jak i do spodni z materiału. Co prawda nie są to koszule pasujące do garnituru ale warto wejść na ich stronę i przejrzeć ofertę.
Kaśka99
Miła Kobietka

Post autor: Kaśka99 »

ostatnio mój mąż stwierdził że nikt nie chodzi w pracy w koszulach nosi je jedynie w niedziele
natomiast lubi podkoszulki z krótkim rękawem nosi je pod sweter lub marynarke i ma super strój do pracy
https://pradlo.pl/94-t-shirty-meskie-krotki-rekaw kupiłam mu w kolorze czarny jeans białym grafitowym
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Parę miesięcy temu, szukałam ładnej koszuli dla mojego taty na imieniny. Trafiłam na stronę https://ombre.pl/pol_m_Dla-niego_Koszule-152.html i zakupiłam 3 sztuki. Wszystkie leżą na tacie idealnie, są wykonane z bardzo dobrego materiału i świetnie się prezentują. Teraz można dokonać zakupu w super promocyjnych cenach! Warto korzystać, bo koszty niektórych produktów spadły nawet o 25%.
ODPOWIEDZ