Męskie koszule
Męskie koszule
Jakie sklepy polecacie w kontekście męskich koszul? Mogą być również internetowe. Dzięki z góry za odpowiedź 
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Re: Męskie koszule
A masz jakiś konkretnie ustalony, wypatrzony wzór takiej koszuli? Bo jeżeli nie to poszukaj ogólnie w każdym sklepie z odzieżą męską, koszul naprawdę nie brakuje,kreśl też budżet jaki posiadasz na ich zakup.
to też zależy od tego jaki to ma być fason, bo koszul męskich też jest wiele, elegancje, sportowe, regulowane, proste, jeśli to pierwsza koszula, to radziłabym rozejrzeć się w sieciówce jakiejś, tam zawsze coś dobierzesz:)
Ja kupowałam facetowi koszule w H&M albo w American Eagle, spory wybór i dobre materiały 
W kwestii koszul męskich i ogólnie męskiej odzieży polecam sklep polskiej marki Recman. Piękne koszule , bardzo dobre gatunkowo. Mnie się bardzo podoba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Akurat ten fason jaki kolor kompletnie mi sie nie podoba,wolę jeżeli facet ma na sobie ciemne kolory,tutaj czern jest jak najbardziej wskazana:)
uwielbiam panów w koszulach:) oczywiście slim, a nie spadochrony. osobiście nie polecę żadnego sklepu, ale zachęcam do kupowania panom :p
Mój sobie ostatnio kupił fajną od 5.11 a tak to raczej rzadko chodzi w koszulach. W sumie ważniejszy jest wzór i fason niż sklep, bo tych jest wiele.

5.11 to jakas marka ? bo nie znam
-
ence
Ja też nie znam takiej firmy/marki/sklepu. Jakaś nowość, czy może zakup za granicą?
-
Marzenka155
- Jestem tu nowa :)
Ja też nie kojarzę tego sklepu
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Mnie najbardziej ciekawi jakie wzory i kolory męskich koszul będą modne podczas tegorocznego lata,wiosny. Póki co pogoda nie pozwala niczego zaobserwować bo jest po prostu chłodno. Jak sądzicie,czy kratka dalej będzie w modzie?
kratka akurat nigdy mi sie nie podobala, czy to mode czy nie, to dla mnie i tak jest brzydkie,
tylko klasyczne gladkie koszule
tylko klasyczne gladkie koszule
jakis przyklad meskiej koszuli ?imloco pisze:Taka trochę paramilitarna firma, ale robi też ubrania w normalnym stylu.
"znalezione o koszuli 5.11: "ukryte kieszenie dające szybki dostęp do broni " - chyba nie taka PARAmilitarna, tylko faktycznie militarna
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Męskie koszule również zamawiamy w sklepach internetowych,to bardzo wygodna forma zakupów do której mam przekonanie i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłam,przynajmniej mam szeroki wybór i niższe ceny.
www.WszystkozAmeryki.com
5.11 to typowa odziez wojskowa,militarna,outdoorowa. mąż ma spodnie z niej, to nie do zajechania są. a koszule wg mnie nie każdemu pasują, choć jak oglądałam program z bearem gryllsem to chodził właśnie w koszulach ;]
bo wydaja sie funkcjonalne, maja kieszenie, mozna je rozpiąć, podwinać rekawy, zwięzać ect
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Takie się wydają,natomiast są raczej z przeznaczeniem militarnym,taki styl trzeba lubić oraz też pamiętajmy że nie nadaje sie on na każdą okazję,jeżeli ma wybierać to wolę nieco bardziej wyjściowe koszule dla swojego faceta.
Idealnie powiedzianeLagenko_pl pisze:natomiast są raczej z przeznaczeniem militarnym,taki styl trzeba lubić oraz też pamiętajmy że nie nadaje sie on na każdą okazję
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Jeżeli nasz mężczyzna jest fanem survivalu to czemu nie,na pewno taki prezent w postaci koszuli militarnej bardzo go ucieszy,co innego że nie założy jej do kina,pracy ewnentualnie gdzieś na wyjazd za miasto,wiec w ramach hobby jak najbardziej można się nad nią zastanowić.
www.WszystkozAmeryki.com
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
No ubrać do pracy taką koszulę,byłoby pewnym problemem,ale nie takie rzeczy się widziało:) Teraz można natrafić na fajne,świąteczne promocje na koszule czy odzież męską w sklepach internetowych,więc warto poszukać.
www.WszystkozAmeryki.com
Alkopligamia ma teraz w swojej nowej kolekcji duży wybór ładnych koszul męskich - mój narzeczony kupił sobie ostatnio 2 i jest bardzo zadowolony.
http://www.hustla.pl/alkopoligamia/filter=p10-koszule
TKmaxx możesz kupić bardzo dobrą koszule ( która normalnie kosztuje z 500 zł za pond 100 ale wtedy musisz ijsc z facetem - bo rózne fory rózne rozmiarówki) a tak to Vistula
zawsze spytaj czy możesz wymienic jak nie bezie pasować.