notebook

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
milla77
Fajna Kobietka

notebook

Post autor: milla77 »

Czy Apple to dobra marka notebooków, mój chyba niedługo dokona żywota (ma już pewnie z 6 lat) i pora rozejrzeć się za czymś porządnym, zastanawiam się nad Notebook APPLE MacBook Air 13, pracuję na laptopie na co dzień i musi być naprawdę niezawodny.
Awatar użytkownika
Rachelaa
Jestem tu nowa :)

Re: notebook

Post autor: Rachelaa »

Apple ma inne oprogramowanie. I jest duuużo droższy. Jeżeli zależy Ci na windowsie szukaj czegoś innego ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ogólnie Apple jest dobrą firmą, ale...
I tu się zaczyna. Nie każde oprogramowanie na nim zainstalujesz, niektóre są niestety odpłatne.
Nie wiem czy nie lepiej zainwestować i kupić np lenovo
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Charlie

Post autor: Charlie »

MacBook bęzie droższy niz inne notebooki ;p A teraz są te fajne, że laptop i tablet w jednym :) Z hp jest za 3 tysiące. Moja mama ma, polecam, ona nie umie korzystać i chyba mi wpadnie :D
Awatar użytkownika
milla77
Fajna Kobietka

Post autor: milla77 »

Właśnie najbardziej zależy mi na niezawodności, żeby sprzęt był solidny. Nie jestem jakoś specjalnie przywiązana do windowsa ;) to ten model który mi się strasznie spodobał SPAM
Ostatnio zmieniony pn paź 06, 2014 9:52 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Może określ jaki budżet posiadasz na ten cel,ponieważ urządzenia Apple są droższe,mają inny system operacyjny w przeciwieństwie do tych najbardziej popularnych firm. Co innego kiedy kupujesz w USA,tam będzie taniej,są też firmy które pośredniczą w takich zakupach.
www.WszystkozAmeryki.com
dmal

Post autor: dmal »

Zawsze można kupić używanego MacBooka w dobrym stanie, można wyrwać prawie nowego za dobre pieniądze. Moim zdaniem warto i moim następnym laptopem na pewno będzie jakiś produkt Apple.
Printex.pl - drukarki laserowe
Awatar użytkownika
IngaFromNature

Post autor: IngaFromNature »

dmal pisze:Zawsze można kupić używanego MacBooka w dobrym stanie, można wyrwać prawie nowego za dobre pieniądze. Moim zdaniem warto i moim następnym laptopem na pewno będzie jakiś produkt Apple.
I tu się zgadzam apple to przede wszystkim sprzęt niezawodny. Podpinasz drukarkę i działa, synchronizuje się z innymi urządzeniami jak iphone, ipad. Jak sama pisałaś sprzęt masz już 6 lat !. Warto zainwestować w niezawodność. No i najważniejsza zaleta na apple nie ma prawie w ogóle wirusów korzystasz z internety i aplikacji bez obaw. Na windowsie ciągle aktualizacje, antywirusy, podłączysz jakieś urządzenie (drukara itd), trzeba instalować sterowniki maaasakra jakaś.
Mój ulubiony sklep z naturalnymi kosmetykami
http://www.naturalne-piekno.pl/
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

A kto da Ci gwarancję na używaną elektronikę? Bo tutaj kupujesz głównie na własna odpowiedzialność,więc trzeba liczyć się z tym,że będzie różnie i używka może wytrzymać miesiąc lub dwa. Lepiej dołożyć a wybrać nowy,oryginalny sprzęt,który będzie na gwarancji serwisowej producenta.
www.WszystkozAmeryki.com
ODPOWIEDZ