notebook
notebook
Czy Apple to dobra marka notebooków, mój chyba niedługo dokona żywota (ma już pewnie z 6 lat) i pora rozejrzeć się za czymś porządnym, zastanawiam się nad Notebook APPLE MacBook Air 13, pracuję na laptopie na co dzień i musi być naprawdę niezawodny.
Re: notebook
Apple ma inne oprogramowanie. I jest duuużo droższy. Jeżeli zależy Ci na windowsie szukaj czegoś innego 
Ogólnie Apple jest dobrą firmą, ale...
I tu się zaczyna. Nie każde oprogramowanie na nim zainstalujesz, niektóre są niestety odpłatne.
Nie wiem czy nie lepiej zainwestować i kupić np lenovo
I tu się zaczyna. Nie każde oprogramowanie na nim zainstalujesz, niektóre są niestety odpłatne.
Nie wiem czy nie lepiej zainwestować i kupić np lenovo
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
MacBook bęzie droższy niz inne notebooki ;p A teraz są te fajne, że laptop i tablet w jednym
Z hp jest za 3 tysiące. Moja mama ma, polecam, ona nie umie korzystać i chyba mi wpadnie 
Właśnie najbardziej zależy mi na niezawodności, żeby sprzęt był solidny. Nie jestem jakoś specjalnie przywiązana do windowsa
to ten model który mi się strasznie spodobał SPAM
Ostatnio zmieniony pn paź 06, 2014 9:52 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Może określ jaki budżet posiadasz na ten cel,ponieważ urządzenia Apple są droższe,mają inny system operacyjny w przeciwieństwie do tych najbardziej popularnych firm. Co innego kiedy kupujesz w USA,tam będzie taniej,są też firmy które pośredniczą w takich zakupach.
www.WszystkozAmeryki.com
Zawsze można kupić używanego MacBooka w dobrym stanie, można wyrwać prawie nowego za dobre pieniądze. Moim zdaniem warto i moim następnym laptopem na pewno będzie jakiś produkt Apple.
Printex.pl - drukarki laserowe
- IngaFromNature
- Jestem tu nowa :)
I tu się zgadzam apple to przede wszystkim sprzęt niezawodny. Podpinasz drukarkę i działa, synchronizuje się z innymi urządzeniami jak iphone, ipad. Jak sama pisałaś sprzęt masz już 6 lat !. Warto zainwestować w niezawodność. No i najważniejsza zaleta na apple nie ma prawie w ogóle wirusów korzystasz z internety i aplikacji bez obaw. Na windowsie ciągle aktualizacje, antywirusy, podłączysz jakieś urządzenie (drukara itd), trzeba instalować sterowniki maaasakra jakaś.dmal pisze:Zawsze można kupić używanego MacBooka w dobrym stanie, można wyrwać prawie nowego za dobre pieniądze. Moim zdaniem warto i moim następnym laptopem na pewno będzie jakiś produkt Apple.
Mój ulubiony sklep z naturalnymi kosmetykami
http://www.naturalne-piekno.pl/
http://www.naturalne-piekno.pl/
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
A kto da Ci gwarancję na używaną elektronikę? Bo tutaj kupujesz głównie na własna odpowiedzialność,więc trzeba liczyć się z tym,że będzie różnie i używka może wytrzymać miesiąc lub dwa. Lepiej dołożyć a wybrać nowy,oryginalny sprzęt,który będzie na gwarancji serwisowej producenta.
www.WszystkozAmeryki.com