Medycyna Estetyczna
Re: Medycyna Estetyczna
Ceny spoko faktycznie, a jak z dostepnością? Długo czeka się na takie zamówienie?
No właśnie wielkim ich plusem jest to, że produkty mają dostępne i wysyłka jest właściwie natychmiastowa. Dzięki temu, że obiera się botox w dozie można zaoszczędzić nie tylko pieniądze, ale też czas
Dzięki temu można zaproponować klientom korzystniejsze ceny.
Ooo nie wiedziałam, że w aptece DOZ można dostać botoks, muszę sprawdzić ich ofertę bo mnie zaciekawiłyście.
Faktycznie takie dobre ceny mają w tym DOZ? Jak szybko miałaś zamówienie do odbioru?
Właśnie koleżanka mi też mówiła o tym botoksie w DOZ, ponoć super cena, korzystacie? robicie taki zabieg?
No właśnie ja podjęłam decyzję, że zamówię sobie tę toksynę botulinową w DOZie, od dawna planowałam taki zabieg u siebie 
-
magda.rosolek
- Jestem tu nowa :)
Viva Estetica to miejsce, gdzie znajdziesz najlepsze zabiegi kosmetologiczne. Skorzystałam z ich usług i jestem zachwycona efektami. Moja skóra jest nawilżona, odżywiona i wygląda młodziej. Profesjonalne podejście i miła atmosfera sprawiają, że każda wizyta to prawdziwa przyjemność. Polecam także mężczyznom https://vivaestetica.pl/pl/wizyta-mezcz ... zego-warto!
-
surykatka2
- Miła Kobietka
pamiętaj, że botoks jest na receptę. Możesz zamówić online, ale do odbioru w aptece stacjonarnej będziesz potrzebowała ważnej receptymączka pisze:Właśnie koleżanka mi też mówiła o tym botoksie w DOZ, ponoć super cena, korzystacie? robicie taki zabieg?
A no tak to oczywiste, że na receptę, DOZ odpowiedzialnie podchodzi do tematu.
Pierwsze co to polecam masaż (kobido, facemodeling lub inny jakiś porządny autorski). Tylko oby nie taki zwykły bo to nie ma być mizianie a porządny masaż tkanek głębokich. Często w parze z nim idzie kinesiotaping twarzy. Jednak trzeba przed tym odbyć konsultacje bo wbrew pozorom też są przeciwwskazania.
Zabiegi bardziej inwazyjne dopiero na drugim miejscu i też polecam wybrać się do dobrego kosmetologa i skonsultować indywidualnie bo też są przeciwwskazania.
Jeśli chodzi o stosowanie kolagenu to nie spotkałam się aby komuś pomógł taki kupny ( czy to od wewnątrz czy z zewnątrz). Jeśli już kolagen wewnętrznie to polecam spizywac rosół kolagenowy. Na necie są przepisy.
Jeśli chodzi o botox to owszem pomoże, jednak nie polecam bo też ma on swoje konsekwencje i w pewnym momencie trzeba często powtarzać a potem żeby mieć inne zabiegi (np masaż lub jakimiś aparatami) to trzeba długi odczekać.
Na co byś się nie zdecydowała to podstawą jest podstawą jest picie wody i odpowiednią pielęgnacja domowa, którą tez dobierze Ci dobry kosmetolog. Mogę od siebie dać namiar na dobry salon medycyny estetycznej w Krakowie: https://dermed.pl/ Na miejscu mogą dobrać odpowiednie zabiegi
Zabiegi bardziej inwazyjne dopiero na drugim miejscu i też polecam wybrać się do dobrego kosmetologa i skonsultować indywidualnie bo też są przeciwwskazania.
Jeśli chodzi o stosowanie kolagenu to nie spotkałam się aby komuś pomógł taki kupny ( czy to od wewnątrz czy z zewnątrz). Jeśli już kolagen wewnętrznie to polecam spizywac rosół kolagenowy. Na necie są przepisy.
Jeśli chodzi o botox to owszem pomoże, jednak nie polecam bo też ma on swoje konsekwencje i w pewnym momencie trzeba często powtarzać a potem żeby mieć inne zabiegi (np masaż lub jakimiś aparatami) to trzeba długi odczekać.
Na co byś się nie zdecydowała to podstawą jest podstawą jest picie wody i odpowiednią pielęgnacja domowa, którą tez dobierze Ci dobry kosmetolog. Mogę od siebie dać namiar na dobry salon medycyny estetycznej w Krakowie: https://dermed.pl/ Na miejscu mogą dobrać odpowiednie zabiegi
W aptekach DOZ można także zakupić botoks. Dostępność jest duża, a ceny atrakcyjne. Botoks jest dostępny na receptę ale możecie zamówić go online i odebrać wygodnie w aptece stacjonarnej.