Meble sosnowe proszę o pomoc

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
tosssia
Jestem tu nowa :)

Meble sosnowe proszę o pomoc

Post autor: tosssia »

Witajcie. Chciałam zapytać bo jestem zdecydowana zmienić meble i zawsze marzyły mi się sosnowe. Znalazłam taką firmę - daleka znajoma jest z nich zadowolona. Nigdy nie kupowałam przez internet ale byłam w jednym salonie i identyczne były ok 100-150 droższe..
Są niby w prawie noty że producent musi zwrócić jeśli się nie będzie podobało do 10 dni :)
Ostatnio zmieniony wt lis 26, 2013 6:50 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Serdecznie zapraszam. salon kosmetyczny kraków
malina73

Re: Meble sosnowe proszę o pomoc

Post autor: malina73 »

ja urządzając mieszkanie również chciałam sosnę :) teraz mam i kuchnię w sośnie i salon ;) i nie wyobrażam sobie mieć innych mebli :) wejdź sobie do salonu meble doktór poszukaj, posprawdzaj :) ja na lato chce zmienić wystrój na bielone meble :) z tego co widzę na stronie tej firmy też maja takie meble :) może namówię męża :D "kochanie przecież nasze meble mają już ponad 4 lata" ;)

pozdrawiam!
anialisek

Post autor: anialisek »

Fajne są sosnowe meble , tylko trzeba pamiętać , że z czasem ciemnieją . To chyba jedyna ich wada.
http://meblarz.net/index.php
verade

Post autor: verade »

Przez internet chcesz meble kupować? :)
Polecam Wam najlepsze place zabaw z certyfikatem dla każdego dzieciaka który o tym marzy, marzył ;)
mtello

Post autor: mtello »

No dokładnie, chyba bym się nie zdecydował na coś takiego... Zajrzyjcie przy okazji SPAM
Ostatnio zmieniony śr maja 22, 2013 9:25 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
w-majewska

Post autor: w-majewska »

Nigdy nie korzystałam z usług wymienionej firmy ale już kilka razy zamawiałam meble przez internet i jak do tej pory się nie rozczarowałam. Zamawiałam komode w firmie Meblemele i była ok, natomiast potem skorzystałam z usług tej firmy meble sosnowe i te meble są rewelacyjne. Początkowo była to jedna szafa na próbę a potem zdecydowaliśmy się na cały pokój z tej kolekcji: meble drewniane.
Ostatnio zmieniony wt lis 26, 2013 6:49 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Jeżeli chciałabyś sprawić sobie meble z prawdziwego drewna radziłabym raczej zainwestować w dąb - są wprawdzie nieco droższe ale prezentują się o wiele lepiej. Posłużą Ci również przez całe lata - w przeciwieństwie do sosnowych które nie są tak wytrzymałe.
Fajne meble z drewna można zakupić w tym miejscu - to producent dlatego ceny są znacznie niższe niż w innych sklepach. Zamawiałam tam ostatnio stół i krzesła do kuchni.
Ostatnio zmieniony pn lip 15, 2013 6:18 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
fistaszka
Miła Kobietka

Post autor: fistaszka »

ja swoje na wymiar tutaj zamawiałam :) SPAM
Ostatnio zmieniony ndz lis 24, 2013 1:13 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
apollo

Post autor: apollo »

Chyba jednak to technorattan wygląda najbardziej efektownie, a ceny są znośne. Najlepszy przykład macie niżej:

Obrazek
Misiek

Post autor: Misiek »

Fajne, pasują do domu nawet. Zresztą technorattan jest i mocny i trwały.
Jest też tańszy niż drewno, a to jego największy plus. Oczywiście to wszystko kwestia budżetu i gustu, ale można sobie dobrać fajne zestawy.
apollo

Post autor: apollo »

Wiadomo, że pasują, przecież mnóstwo osób rattanowe meble ma normalnie w domach, w salonach.
Bardzo często z tego materiału sprzedawane są fotele. Ja jestem akurat takim meblom jak najbardziej na tak.
Drewno to nieco innych styl.
adaa90

Post autor: adaa90 »

ja też zamawiałam na wymiar, może coś Ci się spodoba SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2014 9:46 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
clementaine
Miła Kobietka

Post autor: clementaine »

Mi się sosna nie podoba... technorattan raczej do ogrodu czy na balkon ;p niż do mieszkania ;p
ola.007

Post autor: ola.007 »

Również polecam meble doktór :) Swoje meble kupiłam w Rybniku na Gliwickiej 109 i jestem bardzo zadowolona, wiadomo drewno to drewno a nie płyta :) do tego są solidne.. A jeśli komuś przeszkadza to że sosna ciemnieje to można zamówić sobie meble w wybarwieniu - ja mam właśnie bielone :))
Dori

Post autor: Dori »

słuchajcie ja mam właśnie meble sosnowe w kuchni, możecie mi doradzić jakie płytki kuchenne pasowałyby do takich mebli? bo ja nie wiem
Ostatnio zmieniony sob wrz 13, 2014 4:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
zochula

Post autor: zochula »

Sosnowe są ładne, ale z dąba bardziej wytrzymałe
sklep z żaluzjami
JanPraktyczny

Post autor: JanPraktyczny »

Meble sosnowe to bardzo dobry wybór. Sam je posiadam juz od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Nadają wnętrzu fajnego designu i co ważne są trwałe i niedrogie.
http://www.jandrew.pl/
luizah

Post autor: luizah »

Meble sosnowe fajnie pasują do surowych wnętrz w stylu skandynawskim. Jeśli lubisz takie klimaty, to dlaczego nie?
https://najlepszegadzetyblog.wordpress.com/
casia

Post autor: casia »

Sosna to moje ulubione drzewo, ale w domu jakoś za nią nie przepadam. ;)
Płytki cementowe marokańskie - valentile.pl
anna8988

Post autor: anna8988 »

Ciekawą ofertę mebli sosnowych mają https://polanomeble.pl/45-meble-sosnowe. Warto sprawdzić.
ODPOWIEDZ