chciałabym zapytać, jak często zmieniacie meble w pokojach swoich pociech? Ja się zastanawiam nad kupnem mebelków do pokoju mojego syna. Co prawda te mają niespełna 4 lata, ale są już trochę podniszczone. Mały pomalował i podrapał niższe partie czym się dało. Nie wiem właśnie czy poczekać jeszcze z zakupem, czy wymienić już teraz. W zasadzie nie mogę już na nie patrzeć
Meble do pokoju dziecka
Meble do pokoju dziecka
Dzień dobry,
chciałabym zapytać, jak często zmieniacie meble w pokojach swoich pociech? Ja się zastanawiam nad kupnem mebelków do pokoju mojego syna. Co prawda te mają niespełna 4 lata, ale są już trochę podniszczone. Mały pomalował i podrapał niższe partie czym się dało. Nie wiem właśnie czy poczekać jeszcze z zakupem, czy wymienić już teraz. W zasadzie nie mogę już na nie patrzeć
Re: Meble do pokoju dziecka
A moze kwestia odnowienia? Teraz jest wiele fajnych pomyslow na to...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja bardzo lubię śledzić dizajnerskie blogi na których jest dużo nowinek, ciekawych aranżacji. Mnie też to interesuje, więc z chęcią poświęcam na to czas 
chirurgia intymna - intymnie bez problemów 
ja oklejałem sam kolorowymi foliami, fajnie to wyszło
-
misiamisia
- Jestem tu nowa :)
Moim zdaniem jak są zniszczone, to pora wymienić. Swoją drogą trzeba uczyć dzieci szanowania rzeczy, bo w ten sposób to i co roku można nowe kupować.
centrumfotelikow.pl - concord reverso