maz podejzewa mnie o zdrade
maz podejzewa mnie o zdrade
mój mąż przeczytał wiadomosci od mojego kolegi na gg on pisal ze mnie kocha ja go uwazalam za przyjaciela ktoremu sie zwierzalam gdy klucilam sie z mezem zawsze moglam do niego napisac gdy mąż przeczytal te wiadomsci podejzewal mnie o zdrade ze sie z nim spotykam ale ja nie widywalam sie z nim tylko pisalam , mąż nie odzywal sie do mnie przez 4 dni ale wkoncu wzielam sie w garsc i pogadalam z nim szczerze pogodzilismy sie ale powiedzial ze mi nie ufa , od tamtej pory mineło 6 dni przez te 6 dni nie uslyszalam od niego ze mnie kocha
zawsze mowil mi to pare razy dziennie czy ja zle zrobilam ze pisalam z kolega? przezciez go nie zdradzilam ,usunełam konto na facebooku na nk i gg tez usunełam zeby tylko zdobyc jego zaufanie a teraz boje sie zapytac sie czy mnie kocha
co zrobilybyscie na moim miejscu ?
Re: maz podejzewa mnie o zdrade
Miałam ten sam problem, pisałam z kolegą a mój narzeczony wmawiał mi że go zdradzam.. tlumaczyłam mu że mnie z nim nic nie łaczy i nic to nie dało. Po paru dniach porozmawiałam sobie z nim powaznie i powiedział ze gdy widzi ze pisze z jakims facetem to czuje sie zagrozony, boji sie ze go zostawie. Podjełam decyzje ze przestane utrzymywac kontakt z kolega i wszystko jest jak kiedys
moze ty tez sprubuj... faceci tak maja ze czuja sie zgrozeni... tak samo jak by on pisał z jakas kolezanka i pisała by mu ze go kocha to tobie tez pewnie milo by nie było. A wiec szczra rozmowa i trzeba podjac decyzję. Powodzenia 
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Oboje jesteście wolnymi ludżmi macie prawo do utrzymywania kontaktu z innymi osobami,na tym też polega zaufanie,jeśli go nie ma Twój chłopak ma problem być moze niska samoocene
postaraj się go przekonać ,ze jest tym najważniejszym i tylko a ty zasługujesz na jego zaufanie.
postaraj się go przekonać ,ze jest tym najważniejszym i tylko a ty zasługujesz na jego zaufanie.
-
szybkijaneek
Pokaż mu, że Twój kolega nic dla Ciebie nie znaczy i nie potrzebujesz kontaktu z nim. Potem wystarczy czekać.
Mój misiek też złościł się w podobnej sytuacji, ale to dowodzi tylko temu, że mu na mnie zależało.
Mój misiek też złościł się w podobnej sytuacji, ale to dowodzi tylko temu, że mu na mnie zależało.
Zgadzam się. Uważam, że dziewczyny doradzające zerwanie kontaktu nie mają racji. Jesteś wolną osobą.Lilianka 15 pisze:Oboje jesteście wolnymi ludżmi macie prawo do utrzymywania kontaktu z innymi osobami,na tym też polega zaufanie,jeśli go nie ma Twój chłopak ma problem być moze niska samoocene
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
-
Gorseciarka_pl
- Jestem tu nowa :)
Twojego męża mogło zaboleć to, że zwierzasz się innemu z problemów, jakie są między Wami. Co innego, gdy za powiernicę obierze się kobietę, a co innego, gdy jest to jednak mężczyzna. Twój mąż poczuł się zraniony, skrzywdzony. Inna sprawa, że większość kobiet nie jest w stanie tego zrozumieć. A gdyby Twój mąż zwierzał się kobiecie, która by Go kochała? Dajcie sobie nieco czasu.
www.gorseciarka.pl - bielizna damska, bielizna nocna, outlet. Zapraszamy
)