Mąż nie chce się ze mną kochać,bo jestem w ciąży
-
Ewelina
Mąż nie chce się ze mną kochać,bo jestem w ciąży
Mam pytanie: Czy według Was dziewczyny to, że mąż nie ma ochoty na seks z żoną z powodu ciąży jest normalne? Czy Wy będąc w takiej sytuacji potrafiłybyście to zrozumieć, uszanować i czekać cierpliwie miesiącami aż sytuacja się zmieni? Ja właśnie jestem w takiej sytuacji i nie mogę tego zrozumieć. Wspomnę jeszcze że jesteśmy dwa miesiące po ślubie, co wcale mi nie pomaga, bo aż boje się pomyśleć co będzie dalej.
Bardzo proszę o Wasze opinie.
Bardzo proszę o Wasze opinie.
-
jagoda
Re: Mąż nie chce się ze mną kochać,bo jestem w ciąży
Jeżeli ciąża nie wymaga powstrzymywania się od współzycia seksualnego to jak najbardziej a wręcz wskazane jest uszczęśliwianie nie tylko przyszłej mamy ale i także dzieciątka które prawdopodobnie w tym czasie również bardzo dobrze się czuje
warto porozmawiać z partnerem moze obawy związane z tym że nosisz pod sercem dziecko są tak wielkie że boi się je skrzywdzić trzeba z nim porozmawiać wytłumaczyć co i jak wszystko na spokojnie a na pewno się ułoży, życzę powodzenia
-
ABCbielizny
Witam Wszystkich:) Moja dobra przyjaciółka miała bardzo podobny problem,mąż nie chciał się kochać z powodu jej ciaży. Jak się potem okazało czuł leki niesmak,nie mógł czerpać z seksu tyle przyjemnosci mają na uwadze że w brzuchu żony znajduje się dziecko. Myślę że powinnaś szczerze porozmawiać ze swoim partnerem. Powiedz mu o swoich obawach. Na pewno wszystko sobie wyjaśnicie.
-
basinka
porozmawiaj z mezem moze on sie boji ze zrobi dzisiowi kuku
-
lidka86
a może boi się że zrobi krzywdę dzidziusiowi..? porozmawiaj z mężem
-
Justyna 32
Zgadzam się z poprzedniczkami. Ja też miałam ten problem. Mój mąż bał się kochać bo myślał,że zrobi krzywdę dzidzi. Zabierz go ze sobą do ginekologa i porusz ten temat przy lekarzu. Opowie wam wszystko o współżyciu w ciąży. Ja tak zrobiłam i mój mąż od razu zaczął się inaczej zachowywać 
-
lidka86
doskonały pomysł... ginekolog najlepiej wytłumaczy obawy jeśli twój mąz je ma. ale najpierw z nim szczerze porozmawiaj
-
katasha7
no mój mąż jak miałam już wielki brzuszek tez nie chciał się kochać bo się dziwnie czuł i bał o małą.
Nam pomógł artykuł w jakiejś mamusiowej gazetce hehe fajny tam tekst był że jak rodzice się kochają to dzidzi jest przyjemnie bo się ją wtedy buja hehehe
Nam pomógł artykuł w jakiejś mamusiowej gazetce hehe fajny tam tekst był że jak rodzice się kochają to dzidzi jest przyjemnie bo się ją wtedy buja hehehe
-
lidka86
katasha7 pisze:no mój mąż jak miałam już wielki brzuszek tez nie chciał się kochać bo się dziwnie czuł i bał o małą.
myśmy "bujali" naszego aż do porodu, mój mąż nie miał z tym żadnych problemów, to ja się wiecznie zastanawiałam, jak ja się mogę mu podobać z arbuzem z przodu. Ale szalał za mną, przed w trakcie i po ciąży 
Myślę, że warto rozmawiać z facetem,. żeby się dowiedzieć czy jemu chodzi o kwestie medyczne, czy o fakt dziecka (zeby nic się nie stało), czy o wygląd kobiety (może też się tak zdarzyć). Przede wszystkim jednak to chyba kwestia dojrzałości człowieka i jego wiedzy na ten temat.
Myślę, że warto rozmawiać z facetem,. żeby się dowiedzieć czy jemu chodzi o kwestie medyczne, czy o fakt dziecka (zeby nic się nie stało), czy o wygląd kobiety (może też się tak zdarzyć). Przede wszystkim jednak to chyba kwestia dojrzałości człowieka i jego wiedzy na ten temat.
Dziewczyny pomóżcie.mój chłopak zaprosił mnie na seks randkę.seks uprawiałam tylko raz w życiu.nie wiem czy go zadowole.seks uprawiam tak,mówię do niego czułe słówka i powoli zaczynam go rozbierać.potem całuje go.on zaczyna mnie rozbierać i lecimy pod prysznic.pod prysznicem on maca moje piersi,ja jego pośladki,przy tym się całujemy gdyż stoję do niego tyłem.z prysznica leci ciepła woda.on namydla swoją rękę ja w tym czasie nakładam mu delikatnie prezerwatywe.on swoją namydloną rękę wkłada mi pomiędzy moje pośladki.pieści je.całując się,masując i piesząc dochodzimy do łóżka.on wkłada do mojej szparki swój palec.pieści moją cipk*,potem robimy pozycję na pieska i 69.leże na nim.on wylizuje moją cipk* ,ja sse jego kuktas*.jesteśmy spoceni i zmęczeni więc znów idziemy pod prysznic.robimy to co na początku potem on wkłada swojego kuktas* do mojej cipk*.zaczynam go ujeżdżać.czujemy się świetnie.potem różne pieszczoty potem znów go ujeżdżam i kończmy tym że ja go myje a on mnie.potem idziemy do łóżka i tam się pieścimy i całujemy.piszcie co mogę robić dodatkowo lub czego nie.
Uśmiech na twarzy a w sercu ból to najtrudniejsza z ludzkich ról.
-
dzo
Ty se kurwa jaja robisz ??mpmania pisze:Dziewczyny pomóżcie.mój chłopak zaprosił mnie na seks randkę.seks uprawiałam tylko raz w życiu.nie wiem czy go zadowole.seks uprawiam tak,mówię do niego czułe słówka i powoli zaczynam go rozbierać.potem całuje go.on zaczyna mnie rozbierać i lecimy pod prysznic.pod prysznicem on maca moje piersi,ja jego pośladki,przy tym się całujemy gdyż stoję do niego tyłem.z prysznica leci ciepła woda.on namydla swoją rękę ja w tym czasie nakładam mu delikatnie prezerwatywe.on swoją namydloną rękę wkłada mi pomiędzy moje pośladki.pieści je.całując się,masując i piesząc dochodzimy do łóżka.on wkłada do mojej szparki swój palec.pieści moją cipk*,potem robimy pozycję na pieska i 69.leże na nim.on wylizuje moją cipk* ,ja sse jego kuktas*.jesteśmy spoceni i zmęczeni więc znów idziemy pod prysznic.robimy to co na początku potem on wkłada swojego kuktas* do mojej cipk*.zaczynam go ujeżdżać.czujemy się świetnie.potem różne pieszczoty potem znów go ujeżdżam i kończmy tym że ja go myje a on mnie.potem idziemy do łóżka i tam się pieścimy i całujemy.piszcie co mogę robić dodatkowo lub czego nie.
Ja jaj to nie chce mieć tylko pytam się o coś
Uśmiech na twarzy a w sercu ból to najtrudniejsza z ludzkich ról.
-
dzo
to podaj jeszcze jakieś szczegóły jak Ci liże i takie tam
Twój post jest tak wulgarny że szkoda gadać
-
lidka86
UWIELBIAM TWOJĄ WYPOWIEDZ:)nesca pisze:myśmy "bujali" naszego aż do porodu, mój mąż nie miał z tym żadnych problemów, to ja się wiecznie zastanawiałam, jak ja się mogę mu podobać z arbuzem z przodu. Ale szalał za mną, przed w trakcie i po ciąży
-
nina19
Na pewno boi się o Ciebie i dziecko. Porozmawiaj z nim.
-
nina19
Wiesz co możesz dodatkowo zrobić?dzo pisze:mpmania pisze:Dziewczyny pomóżcie.mój chłopak zaprosił mnie na seks randkę.seks uprawiałam tylko raz w życiu.nie wiem czy go zadowole.seks uprawiam tak,mówię do niego czułe słówka i powoli zaczynam go rozbierać.potem całuje go.on zaczyna mnie rozbierać i lecimy pod prysznic.pod prysznicem on maca moje piersi,ja jego pośladki,przy tym się całujemy gdyż stoję do niego tyłem.z prysznica leci ciepła woda.on namydla swoją rękę ja w tym czasie nakładam mu delikatnie prezerwatywe.on swoją namydloną rękę wkłada mi pomiędzy moje pośladki.pieści je.całując się,masując i piesząc dochodzimy do łóżka.on wkłada do mojej szparki swój palec.pieści moją cipk*,potem robimy pozycję na pieska i 69.leże na nim.on wylizuje moją cipk* ,ja sse jego kuktas*.jesteśmy spoceni i zmęczeni więc znów idziemy pod prysznic.robimy to co na początku potem on wkłada swojego kuktas* do mojej cipk*.zaczynam go ujeżdżać.czujemy się świetnie.potem różne pieszczoty potem znów go ujeżdżam i kończmy tym że ja go myje a on mnie.potem idziemy do łóżka i tam się pieścimy i całujemy.piszcie co mogę robić dodatkowo lub czego nie.
Założyć sobie konto na stronie z opowiadaniami erotycznymi i będzie git !!!
Żałosne.h
-
nina19
A ty Dzo, weź się uspokój.dzo pisze:to podaj jeszcze jakieś szczegóły jak Ci liże i takie tam![]()
Mówisz, że jej test jest wulgarny, a sama przeklinasz!
Jak ty możesz być moderatorką. Zauważyłam, że wiele kobiet tutaj ma z Tobą problemy. Owszem jej wypowiedź była karygodna, ale żeby moderatorka się tak zachowywała to już przesada. Skąd Ty się wzięłaś dziewczyno !
Masz rację. Nie chcę prowokować kłótni, ale dla mnie większość tekstów Dzo są bardzo obraźliwe i wulgarne. A nawet jak już nie przeklina to i tak da się odczytać jej wiadomości jako ironiczne. Jak dla mnie moderator powinien być wzorem do naśladowania. Zarejestrowałam się na tym forum by się wymieniać doświadczeniami, a nie by uczestniczyć w kłótniach... Przykre jest to jak zagląda się w większość wątków tutaj i spotykam się z niepoprawnymi komentarzami moderatorki.nina19 pisze:A ty Dzo, weź się uspokój.dzo pisze:to podaj jeszcze jakieś szczegóły jak Ci liże i takie tam![]()
Mówisz, że jej test jest wulgarny, a sama przeklinasz!
Jak ty możesz być moderatorką. Zauważyłam, że wiele kobiet tutaj ma z Tobą problemy. Owszem jej wypowiedź była karygodna, ale żeby moderatorka się tak zachowywała to już przesada. Skąd Ty się wzięłaś dziewczyno !
Wiadomość tej dziewczyny była faktycznie zbyt wulgarna, ale myślę, że prędzej była napisana dla żartów (mam nadzieję). Dlatego takie jednorazowe wiadomości da się przemilczeć. Ale oczy aż bolą od postów moderatorki... :/
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
nina19
Najśmieszniejsze jest to, że ona czepia sie innych, że się kłucą, a sama codziennie kłutnie wywołuje.
Mnie to się czepiała już kilka razy o gówna.
Mnie to się czepiała już kilka razy o gówna.
-
dzo
macie z tym jakiś problem czy jak ?
nina19 Ty się miej na baczności bo zauważyłam, że się ostatnio każdego czepiasz
-
nina19
dzo pisze:macie z tym jakiś problem czy jak ?![]()
Haha prawda boli co nie?
Nie tylko ja uważam, że nie jesteś w porządku.
-
dzo
chyba popadnę w depresję z tego powodu

-
nina19
Aż tak źle?
Oj to przepraszam, nie chciałam Cię aż do takiego stanu doprowadzić.
Oj to przepraszam, nie chciałam Cię aż do takiego stanu doprowadzić.
-
Bianka
Na początku bałam się , że kochając się „uszkodzimy” nasze dziecko. Ale poszperałam trochę w sieci i znalazłam parę informacji o tym, że seks w ciąży wcale nie szkodzi dziecku. Dowiedziałam się nawet, na http://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ci ... ks-w-ciazy, jakie pozycje są dozwolone w ciąży… a ponieważ rozpoczynam drugi trymestr to pozwalamy sobie z mężem na małe szaleństwa