Mąż ma przedwczesny wytrysk
Mąż ma przedwczesny wytrysk
Witam. Maż ma praktycznie od zawsze przedwczesny wytrysk. Wcześniej mi to nie przeszakdzało ale od jakiegoś czasu zaczyna mnie to radzić. Doradzicie co robić?
Re: Mąż ma przedwczesny wytrysk
Jest to dość popularna dolegliwość bo większość facetów to ma ( przynajmniej w pewnym okresie życia, głównie w nastoletnim albo jak są w swoich latach 20 tych). Pytanie czym jest dla Ciebie przedwczesny wytrysk.Bo dla jednej osoby to 5 minut a dla drugiej 10 sekund. No i cóż. Jest wiele sposobów na powstrzymanie wytrysku: masturbacja przed, ewentualnie odbycie dwóch stosunków bo drugi zawsze będzie dłuższy prezerwatywy chusteczki orgasm control
Jakby mógł 5 minut to byłabym przeszczęśliwa. A tak kilka ruchów i od razu koniec. Odwraca się i idzie spać
Oczywiście na początku stara sie mnie zaspokoić jednak czasami tęskno mi jest do takiego normalnego długiego seksu. O tych chusteczkach nie słyszałam. Co to jest?
Fajny gadżet Taka chusteczka jest nasączona specjalnym płynem, który jakby ,,znieczula" penisa i dzięki temu penis nie jest tak wrazliwy i można uprawiać seks o wiele dłużej. Nie są po prostu tak rozreklamowane jak prezerwatywy. Trafiliśmy na to z mężem w sumie przypadkiem jak zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne i szukaliśmy jakiegoś zamiennika dla prezerwatywy ( nie chcieliśmy stosować podwójnej antykoncepcji i przecież nie po to trułam się tabsami). u nas sie sprawdziły.
W takim razie poproszę o informację gdzie mogę to kupić 
W internecie.W sklepach, na allegro
najlepsze na to sa preparaty z Lidokainą i tabletki Stud Pills które można brać przed seksem
Podpowiem tutaj, ze są sytuacje w których taki przedwczesny wytrysk ma podłoże psychologiczne. Na początku warto jest wykonać badania hormonalne - jeśli wszystko będzie w porządku, dobrze jest zdecydować się na konsultację w poradni seksuologicznej. Nie trzeba zapisywać się stacjonarnie, jest możliwośc kontaktu online:
https://psychiatrzy.warszawa.pl/naszepo ... ologiczna/
Więcej o przebiegu takiej wizyty znajdziecie na tej stronie.
https://psychiatrzy.warszawa.pl/naszepo ... ologiczna/
Więcej o przebiegu takiej wizyty znajdziecie na tej stronie.
potwierdzam z tym stud pills