Masaże
-
kinius33
Re: Masaże
Ja od jakiegoś czasu stosuję auto masaże- świetne na wyszczuplanie i cellulit.
-
Marishka
Hmm.. tak sobie właśnie myślę, że fajnym pomysłem jest w ramach masowania stosowanie np. peelingów do ciała i pod prysznic. Do tej pory używałam Lirene -taki gruboziarnisty pomarańczowy (ale zabijcie mnie, nazwy nie pamiętam ;-/), ale ostatnio przerzuciłam się na Avonowy scrub z oliwką z serii Planet Spa i jestem zadowolona.
-
candy201
Polecam uczęszczanie na masaże. Bardzo dobrze wpływa na skórę jak również na mięśnie. Bardzo fajnie odpręża. Chodziłam również na masaże mechaniczne, które jest ciekawym rozwiązaniem.
-
Thaisun
Ja jestem fanką masaży tajskich. Klasyczny masaż niesamowicie "doładowuje" energetycznie, a przy tym bardzo odpręża i relaksuje mięśnie. Masaże tajskie są świetne na bóle kręgosłupa. Ja chodzę systematycznie, zwłaszcza wiosną. Namówiłam koleżankę z cellulitem na taki masaż i była bardzo zadowolona (napisałam o tym w wątku o cellulicie). W Warszawie mój ulubiony salon jest w centrum na Łuckiej.
-
marlenka66
W zeszłym roku podczas urlopu miałam okazję spróbować jak wygląda i jak działa ajurweda. Jak wiemy ajurweda to nie tylko masaże ale cały kompleks działań opartych o medycynę naturalną. Po kilku zabiegach czułam się jak nowo narodzona, gorąco polecam, chociaż nie wiem gdzie w Polsce można skorzystać z ajurwedy.
-
milanogirl
kurcze, masaż to jest coś!!!
Ostatnio zmieniony śr cze 05, 2013 2:35 pm przez milanogirl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
babinka
ja jeszcze nigdy nie miałam okazji skorzystać z takiego masażu ale bardzo bym chciała. To musi być świetna sprawa. Wydaje mi się,że ciekawym pomysłem byłoby połączenie masażu z zabiegami pielęgnacyjnymi. Na przykład do spa( słyszałam,że Primaveraspa w Jastrzębiej Górze ma ciekawą ofertę) chętnie wybrałabym się z przyjaciółkami
-
Lusiek276
Oj tam te wszystkie Spa i inne są drogie i przereklamowane ;P Ja mam swojego prywatnego masażystę za darmo
Nie ma to jak masaż zrobiony przez własnego faceta 
-
IZS
Hehehe... Ja ostatnio spróbowałam refleksoterapii.. Odprężenie i relaks... Wrażenia wspaniałe! Aż sama jestem zaskoczona. Masaż stóp- bomba! Masaż głowy - jeszcze lepiej!
Gabinet ma jeszcze inne masaże i coś czuję że już niedługo się przekonam czy są równie świetne
Aha... Robiłam w Instytucie Zdrowej Skóry w Krk
Gabinet ma jeszcze inne masaże i coś czuję że już niedługo się przekonam czy są równie świetne
Aha... Robiłam w Instytucie Zdrowej Skóry w Krk
-
kika75
masaże to naprawdę świetna rzecz byłam na masażu relaksacyjnym w salonie ayurveda center w warszawie masaż super czułam się jak nowo narodzona w tym salonie mają wiele innych rodzaji masażu ogólnie powiem że ten salon ma tez dużo fajnych promocji warto wejśc na ich strone gdzie znajduje się zegar który odmierza czas zakonczenia promocji teraz np .zabieg nawilżająco-liftingujący jest w promocji ja to poluje na masaż jak będzie w niższej cenie to sobie zamówie bo strasznie mi sie to spodobało.
-
dione
byłam przeciwniczką masażu, do póki nie zafundowałam sobie profesjonalnego masażu klasycznego...po takim zabiegu człowiek czuje się jak nowo narodzony i może góry przenosić..wiem, że teraz rodzajów masaży jest bardzo dużo, paru próbowałam, ale jednak wolę ten klasyczny, działa najbardziej uspokajająco
-
corinn
Ostatnio miałam robiony zabieg w klinice Amaya w Warszawie na jędrność skóry i pośladków. Pani za pomocą Focusa - rzeźbiła moje uda i pośladki specjalną głowicą . Trwało to ok godziny - bardzo przyjemne uczucie ciepła, aż ma się ochotę zdrzemną
Poza tym rewelacyjny był efekt już po pierwszym razie. Inny kolor skóry, mniejszy cellulit i uniesione pośladki.
-
ABCbielizny
Re: masaże
Ja mam to szczęści,że bardzo często masuje mnie mój chłopak:) Ale kilka razy również miałam okazje skorzystać z takiego profesjonalnego zabiegu i byłam pod wrażeniem. Co prawda cena też jest odpowiednio wysoka,ale w końcu chodzi o nasze zdrowie i odprężone ciało. Polecam wszystkim.
-
aura
ja do tej pory byłam tylko na masażu klasycznym i jestem bardzo miło zaskoczona, nie spodziewałam, że to jest tak bardzo relaksujące, teraz mam zamiar kombinować z innymi masażami..jestem ciekawa jak mi się spodoba masaż bańką chińską
-
hipo_litka
Masaż bańką chińska jest specyficzny, ale też przyjemny.
Ja najbardziej lubię klasyk i lomi lomi
Niestety wszystko kosztuje, ale czasem uda mi się wkręcić jako model na kursie masażu, wtedy zazwyczaj jest za darmo
Ja najbardziej lubię klasyk i lomi lomi
Niestety wszystko kosztuje, ale czasem uda mi się wkręcić jako model na kursie masażu, wtedy zazwyczaj jest za darmo
-
monia81
Ja chodzę do pana Bednarda Dębskiego, który przyjmuje na Karolkowej. Uczył się masazu na Hawajach, ma niesamowite podejście do klientów. Trzeba dzwonić z wyprzedzeniem, żeby się umówić, ale warto! tel. 22 631-10-97kika75 pisze:ostanio udało mi się skorzystac z promocji jaką oferował salon ayurveda center w warszawie na masaż relaksacyjny i nie żałuje czułam sie po nim odpręzona zrelaksowana i wypoczęta czy wy też korzystacie z takich dobrodziejstw????
-
monia81
Ja wam szczerze polecam swojego masażystę p. Dębskiego, przyjmuje w salonie na Karolkowej, jest rewelacyjny! to jego tel.: 22 631-10-97 (trzeba dzwonić z wyprzedzeniem, bo ma dość dużo klientek)
-
kaska8787
Zgadzam się z Tobą Lusiek276, my ostatnio kupiliśmy olejki do masażu i raz na tydzień robimy sobie taki relaks 
-
Anastazja-A
Jestem jak najbardziej za wykonywaniem masaży
Nie dość, że odprężają, przynosząc ulgę naszym mięśniom to, mogą także uśmierzyć ból
Dlatego w zależności od tego co nam dolega, co chcemy osiągnąć - warto wybrać się choćby raz "na próbę".
babinka - również niedawno trafiłam na ich stronę i oferta SPA bardzo mi się podoba
Nawet to, że Primavera jest w Jastrzębiej Górze mogłabym jakoś "przełknąć"
Kuszą mnie zabiegi z masażem i to, że są takie "słodkie"
) Poza tym, pomyślałam sobie, że taki wypad to fajny pomysł na prezent 
babinka - również niedawno trafiłam na ich stronę i oferta SPA bardzo mi się podoba
-
kaska8787
Masaż robiony przez partnera, jakiś ładnie pachnący olejek i można się odprężyć a przy tym spędzić miłe chwile z ukochanym
-
Anna
Najlepszy jest ujędrniający na uda. Ból niesamowity ale jakie efekty:) Polecam