masaż czekoladą- zabieg czy tylko relaks?
- poradź się
- Jestem tu nowa :)
masaż czekoladą- zabieg czy tylko relaks?
Hej, chciałabym wybrać się na masaż czekoladą. Na pewno jest to bardzo przyjemny masaż, ale czy na prawdę może działać antycellulitowo? Ktoś był na takim masażu? Jakieś efekty? Co sądzicie?
- na każdy temat
- Jestem tu nowa :)
Re: masaż czekoladą- zabieg czy tylko relaks?
ja byłam raz na masażu czekoladą. Raz to za mało żeby zadziałało antycellulitowo, ale zrelaksowałam się, a skóra po zabiegu pięknie pachniała czekoladą jeszcze kilka godzin po masażu.
Myślę, że jednorazowa wizyta na pewno nie zredukuje cellulitu, tylko trzeba wykupić serię takich masaży. Ostatnio byłam w Green Spa we Wrocławiu na takim właśnie zabiegu i dla mnie to był przede wszystkim relaks i aromaterapia. To prawda, że po takim masażu nie mamy ochoty podjadać już słodkości.
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Zdecydowanie zabieg połączony z relaksem,można napisać zabieg relaksujący bo moim zdaniem właśnie to określenie najbardziej tutaj pasuje,polecam wszystkim chociaż raz spróbować,naprawdę warto.
Kiedyś dostałam bon prezentowy na masaż czekoladą i zabieg wspominam bardzo miło. Atmosfera i wykonanie super - zrelaksowałam się na maxa