Drogeria kosmetyczna

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
deborah
Miła Kobietka

Drogeria kosmetyczna

Post autor: deborah »

Bardzo długo szukałam taniej drogerii internetowej, w której znajdę szeroki wybór kosmetyków pielęgnacyjnych i makijażowych. Drogeria abcKosmetyczne to sklep, posiadający w swojej ofercie identyczne produkty, jak w sklepach stacjonarnych, tylko w znacznie niższych cenach. Paczka przychodzi odpowiednio zabezpieczona, dostawa jest szybka i przyjemna. Znaleźć u nich można produkty z wielu kategorii, polecam zerknąć :)
orientalna_ola
Miła Kobietka

Re: Drogeria kosmetyczna

Post autor: orientalna_ola »

Ja się mocno przyzwyczaiłam już do zamawiania z Notino ;-) wybór spory, ceny spoko, klik klik, 2 dni czekania i wszystko jest.
Ginger333
Miła Kobietka

Post autor: Ginger333 »

orientalna_ola pisze:Ja się mocno przyzwyczaiłam już do zamawiania z Notino ;-) wybór spory, ceny spoko, klik klik, 2 dni czekania i wszystko jest.
Ja również u nich kupuję. Dla mnie hitem są próbki perfum które mogę kupić żeby poznać zapach. Jakiś czas temu przerzuciłam się tylko na nie i dzięki temu nie ma nudy a zawsze jakiś zapach w torebce mam;-)
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Zajrzałam tam i jestem bardzo zadowolona, teraz nie muszę chodzić do sklepów stacjonarnych ;)
liniana
Miła Kobietka

Post autor: liniana »

Nie jest to typowo drogeria ale można tam znaleźć bardzo dużo kosmetyków - apteka online aptelia.pl, mają świetny wybór produktów, dobre ceny, jestem zadowolona z zakupow
Awatar użytkownika
Stella
Miła Kobietka

Post autor: Stella »

liniana pisze:Nie jest to typowo drogeria ale można tam znaleźć bardzo dużo kosmetyków - apteka online aptelia.pl, mają świetny wybór produktów, dobre ceny, jestem zadowolona z zakupow
masz tam masę kosmetyków - duży wybór kosmetyków naturalnych czy azjatyckich z dokładnymi opisami przeznaczenia, sposobu uzycia, czy składem.
Morelka80
Miła Kobietka

Post autor: Morelka80 »

Ja ogólnie lubię korzystać z kosmetyków łatwo dostępnych. Na przykład Bielenda takie ma bo można kupić na ich stronie internetowej jak i w rossmanie :) wyprobujcie sobie ich serie eco sorbet koniecznie!
Mia25
Jestem tu nowa :)

Post autor: Mia25 »

Ja polecam od siebie sklep Unique Cosmetics kosmetyki bardzo dobrej jakości i w dobrych cenach.
ODPOWIEDZ