Drogeria kosmetyczna
Drogeria kosmetyczna
Bardzo długo szukałam taniej drogerii internetowej, w której znajdę szeroki wybór kosmetyków pielęgnacyjnych i makijażowych. Drogeria abcKosmetyczne to sklep, posiadający w swojej ofercie identyczne produkty, jak w sklepach stacjonarnych, tylko w znacznie niższych cenach. Paczka przychodzi odpowiednio zabezpieczona, dostawa jest szybka i przyjemna. Znaleźć u nich można produkty z wielu kategorii, polecam zerknąć 
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Re: Drogeria kosmetyczna
Ja się mocno przyzwyczaiłam już do zamawiania z Notino
wybór spory, ceny spoko, klik klik, 2 dni czekania i wszystko jest.
Ja również u nich kupuję. Dla mnie hitem są próbki perfum które mogę kupić żeby poznać zapach. Jakiś czas temu przerzuciłam się tylko na nie i dzięki temu nie ma nudy a zawsze jakiś zapach w torebce mam;-)orientalna_ola pisze:Ja się mocno przyzwyczaiłam już do zamawiania z Notinowybór spory, ceny spoko, klik klik, 2 dni czekania i wszystko jest.
Zajrzałam tam i jestem bardzo zadowolona, teraz nie muszę chodzić do sklepów stacjonarnych 
Nie jest to typowo drogeria ale można tam znaleźć bardzo dużo kosmetyków - apteka online aptelia.pl, mają świetny wybór produktów, dobre ceny, jestem zadowolona z zakupow
masz tam masę kosmetyków - duży wybór kosmetyków naturalnych czy azjatyckich z dokładnymi opisami przeznaczenia, sposobu uzycia, czy składem.liniana pisze:Nie jest to typowo drogeria ale można tam znaleźć bardzo dużo kosmetyków - apteka online aptelia.pl, mają świetny wybór produktów, dobre ceny, jestem zadowolona z zakupow
Ja ogólnie lubię korzystać z kosmetyków łatwo dostępnych. Na przykład Bielenda takie ma bo można kupić na ich stronie internetowej jak i w rossmanie
wyprobujcie sobie ich serie eco sorbet koniecznie!
Ja polecam od siebie sklep Unique Cosmetics kosmetyki bardzo dobrej jakości i w dobrych cenach.