Witajcie! Uwielbiam marynarki, przede wszystkim dlatego, że można je zakładać w zasadzie do wszystkiego. Moje serce podbiły szczególnie te z podwijanym rękawem, jak np ta:
A jak tam u Was w szafie? Pochwalcie się waszymi marynarskimi zdobyczami
Ja ostatnio przekonałam się do marynarek "na co dzień". Do jeansów i zwykłych (albo kolorowych, zabawnych;)) koszulek i od razu wygląda się super do tego kozaki zimą lub balerinki/klasyczne czarne obcasy w cieplejsze dni, fajny wisior albo kolczyki i efekt genialny zawsze modnie i klasycznie
Widzę, że mamy podobnie Szalenie fajne jest to, że marynarki można łączyć na wszelkie sposoby z różnymi innymi ubraniami i to bez względu na to czy to luźna koszulka, czy bardziej wyrafinowana bluzka.
zgadzam się marynarki są super rozwiązaniem i na codzień i na szczególne okazje można je założyc do wszystkiego do rurek, szortow, sukienki, spodnicy- ze wszystkim się świetnie prezentują zwłaszcza że teraz jest naprawdę szeroki ich wybór marynarki są dostępne doslownie w kazdym kolorze tęczy
To jest nas więcej! Jeśli macie jakiś nowy nabytek w postaci nowej marynarki to oczywiście pochwalcie się koniecznie, mile widziane będzie również zdjęcie.
Faktycznie marynarki są bardzo uniwersalne. Też mam ich sporo w szafie. Ostatnio w oko wpadła mi taka długa marynarka: http://www.stilago.pl/index.asp?tn=prod ... pid=943936 Też można nałożyć ją na wszystko i z każdym dodatkiem będzie dobrze wyglądać. Rewelacja
W sumie czerń jest wiecznie modna, także marynarkę w tym kolorze można zawsze kupić. Ciekawa jestem czy w tym sezonie nadal będą modne jaskrawe kolory, bo marynarki w takich odcieniach również wyglądają ciekawie.
WeselneZaplecze pisze:Beże też mają być modne, szczególnie takie marynarki z czarnym kołnierzem Mi się bardzo podoba ta na dole w środku z czarnym wykończeniem
Jakie marynarki poleciłybyście na wiosnę? Najchętniej, aby to nie był wzór, krój i kolor jedengo sezonu, ale taka marynarka z którą można łączyć wiele stylizacji przez kilka sezonów.
Marzy mi się taki zestaw jesienny. żakiet w kratę plus kolorowy komin - czy myślicie że warto zaryzykować i założyć komin do żakietu? Zwykle zakłada się do płaszcza bądź kurtki
Bardzo mi się podobają marynarki, ale jakoś mam problem z dobraniem kroju dla siebie- mam ogromny brzuch, a większość marynarek nie opływa mojej sylwetki, tylko unosi się na ramionach :/
Marynarka- zgadzam się prawie do wszystkiego. Do pracy jak najbardziej pasuje, jeżeli trzeba być elegancką. A jeżeli nie trzeba to można ją też założyć do jensów i trampek