Mam problem...

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ktosia
Jestem tu nowa :)

Mam problem...

Post autor: Ktosia »

Dawno mnie tu nie było ale zawitałam. Niestety mam problem. Rok temu urodziłam przez cc synka. O trzech miesięcy zaczełam ćwiczyć lekkie ćwiczenia. Mając kilka dni temu miesiączkę nadal ćwiczyłam bo sądziłam że nic się nie stanie skoro to nie są typowo rozciągające ćwiczenia. 4 dnia miesięczy a raczej w nocy miałam straszny ból brzucham. Aż usiąść nie nie miałam. Ale ból nagle znikną tak szybko jak się pojawił. Następneg dnia mocniej krwawiłam. I cały okres przedłużył mi się op jeden dzień. Dziś mija dwa dni od końca miesiączki. I ćwiczyłam...Po czym zaczął mnie boleć brzuch i zaczęłam plamić. Miała któraś tak? Niestety do lekarza mogę wybrać się dopiero za jakieś półtora tygodnia.
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Re: Mam problem...

Post autor: Astra »

Mysle , ze powinnas jednak udac sie do medyka by postawil wlasciwa diagnoze.
Nie jest to zwykly bol ktory nic nie znaczy a do tego jeszcze to plamienie.
To moga byc naprawde powazne sprawy i na Twoim miejscu bym jednak przyspieszyla jakos te wizyte do lekarza.
Doradzanie akuratnie w takim przypadku nie jest dobre ,a nawet moze okazac sie szkodliwe.
Rozwaz to koniecznie.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Przede wsztystkim do czasu wizyty u lekarza daj sobie spokój z ćwiczeniami.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Też tak uważam, lepiej na zimne dmuchać. Jak Cię lekarz zobaczy, to Ci powie czy to tylko jakiś zbieg okoliczności, czy może objawy, które dobrze, że zauważyłaś i na które zareagujesz.
ODPOWIEDZ