Podpowiecie mi, w jaki sposób mogłabym zmotywować
Mam długi
Mam długi
Na szczęście do ściągnięcia, a nie spłacenia... ale jak tak dalej pójdzie, to sama będę miała problemy finansowe.
dłużników do szybszej spłaty wszystkich należności??? Wydaje mi się że pomoc jakiegoś profesjonalnego windykatora byłaby najlepsza, ale może polecicie mi coś innego?!?
Re: Mam długi
Update: zgłosiłam się po pomoc do prawników. Mam nadzieję, że specjaliści z kancelarii SPAM zrobią wszystko co w ich mocy, żeby wydostać mnie z kłopotów. Jak piszą na swojej stronie SPAM windykacja należy do ich mocnych stron. Także jestem dobrej myśli 
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 3:28 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
SPAM
Może mogłabyś pomoc? %)
Może mogłabyś pomoc? %)
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 3:28 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kubaczki995
- Jestem tu nowa :)
Jeśli jeszcze nie próbowałaś (w co wątpię) sama ich upominać, dzwonić i wysyłać pism, to spróbuj zgodnie z poradnikami dostępnymi w sieci. Znajdziesz info, co tam powinno być zawarte. Jeśli to nic nie da, to wtedy od razu leć po adwokata od długów i załatw to profesjonalnie. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy na samodzielne próby windykacji. Prawnik to załatwi szybciej i bardziej profesjonalnie.
https://windykacja-ubiius.pl/
Jeśli faktycznie szukasz prawnika - speca od finansów to proponuję kancelarię prosperitas w Krakowie. Mają na koncie całkiem sporo spraw przeciwko podmiotom rynku finansowego a także pomagają frankowiczom w odrfankawianiu a nawet anulowaniu kredytu https://anulujkredyt.pl/ Dla frankowiczów to ostania deska ratunku, bo obietnice polityków okazały się płonnymi.