Ja mam chyba tak już rozepchany żołądek ,że cały czas chce mi się jeść ,a jeszcze nie długo święta
Mały Głód :)
-
asik91
Mały Głód :)
Kochane co robicie/jecie na zabicie głodu ?
Ja mam chyba tak już rozepchany żołądek ,że cały czas chce mi się jeść ,a jeszcze nie długo święta
-
dzo
Re: Mały Głód :)
jakieś przekąski jedz zdrowe najlepiej
jakaś marcheweczka do przegryzania czy cuś 
-
Hakiruono
Ja zawsze serwuję sobie pełen talerz owoców. Taki "kopiasty" talerzyk pokrojonych owoców, które zjadam w ok. pół godziny. Na jakiś czas mam spokój. Szczególnie sycące są banany. 
-
asik91
jak to nie jadłaś nigdy ??
ziemniaki buraki marchew boczek kiełbaska pieczone w garnku na ognisku,ale w domu normalnie na piecu też wychodzą pyszne. W górach mówią na to prażonki. A u nas na śląsku to pieczonki.
http://smak.malin.pl/dania-glowne/pieczonki-z-ogniska/
ziemniaki buraki marchew boczek kiełbaska pieczone w garnku na ognisku,ale w domu normalnie na piecu też wychodzą pyszne. W górach mówią na to prażonki. A u nas na śląsku to pieczonki.
http://smak.malin.pl/dania-glowne/pieczonki-z-ogniska/
-
Czarnowłosa<3
Proponuję picie dużych ilości wody, soków
Mi zawsze pomaga
Albo jem jabłka 
-
asik91
ooo tabletki bym mogła mieć, tylko zwykły lekarz może takie wypisać wiesz może ? 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Mały głód zaspakajam jabłuszkiem 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
anetakaleta
- Jestem tu nowa :)
najlepiej zrobić troszkę swobody z dietą i po świętowaniu wznowić dietę 
zabiegi rehabilitacyjne
Mały głód to coś normalnie jak w reklamie Danio. Swoją drogą to kreatywne mają te reklamy.
Mały Głód powinien być zwalczany delikatnymi przekąskami, a nie sięganiem po rozmaitości syte.
-
Mysienkaaa
Delikatne przekąski to właśnie mordęga. Nie wolno podjadać. Woda, która zapycha. A najlepiej jeść 5 posiłków dziennie to powinno wystarczyć.
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Lub delikatna suplementacja, która ma na celu poprawę samopoczucia i brak chęci do jedzenia.
-
KarolaLola
Woda, napoje, coś zawierającego białko np. jogurt, kefir, ewentualnie owoce (ale rozsądnie, bo zawierają dużo cukrów), kawa (zmniejsza apetyt), a najlepszy jest ruch!
Na pewno odwróci uwagę, a często po wysiłku nie jest się głodnym, do tego spalisz extra kalorie:)
-
apollo
Jeśli masz nadwagę, to zacznij brać foreverslim. Powinno ci to dać bardzo dużo, przede wszystkim znacznie lepiej będziesz się czuła. Ja w zasadzie dopiero na tabletkach potrafiłam się opanować i nie jeść tego co szkodliwe. Wtedy chudłam - szkoda tylko że nie zastosowalam tego znacznie wcześniej ;/
- malinka 61
- Kobietka Expert
Widzę że jesteś konsultantką , te tabletki nie pomagają , wiele osób już wydało spore pieniądze ,rezultaty beznadziejne , odchudziły swoje kieszenie , ćwicząc i bez tabletek również schudniemy i przynajmniej zdrowie swoje nie zrujnujemyapollo pisze:Jeśli masz nadwagę, to zacznij brać foreverslim. Powinno ci to dać bardzo dużo, przede wszystkim znacznie lepiej będziesz się czuła. Ja w zasadzie dopiero na tabletkach potrafiłam się opanować i nie jeść tego co szkodliwe. Wtedy chudłam - szkoda tylko że nie zastosowalam tego znacznie wcześniej ;/
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Nie potrzebnie się denerwujesz. I rzucasz zdania pisane na wyrost. Suplementy działają i nie muszą być "nie zdrowe" jak to je przedstawiłaś. Kwestia tego, że dzielą się one na czystą chemię i takie, które są uzyskiwane na bazie naturalnych składników. Patrz każdy organizm potrzebuje odpowiednich składników do zdrowego funkcjonowania abyś nie czuła zmęczenia potrzebujesz magnezu, abyś miała prawidłowo dotleniony organizm potrzebujesz żelaza. Nie zawsze organizm jest wstanie z naturalnych metod (żywienie) wygenerować odpowiednie liczby potrzebnych mu składników. Podobnie wygląda to w przypadku odchudzania. Są ściemniane produkty, ale są też na bazie naturalnych produktów, które stymulują metabolizm: gorzka pomarańcza, pieprz, zielona herbata, imbir i wiele, wiele innych. Gdybyś chciała przestrzegać diety, musiałabyś wydać kilkaset złotych, dobry suplement ma te składniki w sobie i regeneruje zapotrzebowanie naszego organizmu. Możesz nie wierzyć, ale to tak samo jakbyś nie wierzyła w działania lekarstw. Problemem jest to, że ludzie nie rozumieją znaczenia słowa suplement.
ja lubię środki naturalne, a co uważacie o różowej soli himalajskiej, która podobno też dobrze działa na "mały głodek" ;p dodana do posiłków głównych ^^
ja przegryzam suszone owoce, batoniki niskokaloryczne np z sante, czasami bakalie. ale głównie to jogurt i duzo wody 
dziś kupiłam te batoniki niskokaloryczne go on sante i są naprawde pycha, także dzięki lissa