Mała potrzeba seksu
Mała potrzeba seksu
Od pewnego czasu jestem z facetem. Jesteśmy w związku prawie 2 lata. Kręci mnie jako mężczyzna i wszystko jest z nim okey, ale martw mnie moja mała potrzeba seksu. Kiedyś miałam większy głód na niego. Trochę to dziwne, bo w wieku 24 lat powinnam mieć zdecydowanie większe potrzeby - prawda?
Re: Mała potrzeba seksu
Mam pytanie. Czy nie masz ochoty na niego czy ogólnie na seks? Bo jest różnica 
Poza tym czy próbujecie różnych urozmaiceń w sypialni? Może kupicie sobie jakieś zabawki... Zawsze jest to swego rodzaju urozmaicenie... Czy zastanwiałaś się nad jakimś suplementem?
Poza tym czy próbujecie różnych urozmaiceń w sypialni? Może kupicie sobie jakieś zabawki... Zawsze jest to swego rodzaju urozmaicenie... Czy zastanwiałaś się nad jakimś suplementem?
Suplementy - tak. Warto również pamiętać o tych wszystkch afrodyzjakach, a jest ich trochę.
Wracając do sulementów diety, to mogę polecić Libido Therapy. Po nim ochota na seks jest zdecydowanie większa.
Wracając do sulementów diety, to mogę polecić Libido Therapy. Po nim ochota na seks jest zdecydowanie większa.
A gdzie zamawiasz ten środek? Bo chyba o nim słyszałam i nawet dopytywałam się w aptece ale nie ma 
W aptekach jest dostępny z tego co wiem, ale nie we wszystkich. Pewnie w tych większych. Najlepiej zamawiać przez net. Przecież jest to samo, a i taniej niż aptekach. Oni tam niższą marżę narzucają.
Wpisz w google """"libido therapy"""", to Ci wyskoczy
Wpisz w google """"libido therapy"""", to Ci wyskoczy
Też dla kobiet powstają preparaty wpływające pozytywnie na życie intymne, chociażby potencja-net-pl/femana-drive i można wspólnie testować, jeżeli para chce przedłużyć stosunek.
Miałam podobnie jak Ty kochana jakieś 2 lata temu. To był trudny okres. Nie kochaliśmy się z mężem prawie pół roku, on już przez to zaczął popadać w depresję a ja nie miałam ochoty. Byłam u kilku lekarzy, zrobiłam hormony itp... wszyscy rozkładali ręce. Wtedy właśnie mój mąż wygrzebał gdzieś z internetu takie tabletki mam je przed sobą już przeterminowane ale one są w takiej fioletowej małej butelce i nazywają się Feminam Libido. Pamiętam ze gdy je wzięłam to już za pierwszym razem ochota na seks wróciła a z każdym kolejnym było o wiele lepiej. Poszukaj sobie ich w internecie z tego co mi mąż mówił nie było łatwo je znaleźć ale udało się.
-
dankaslupsk
- Jestem tu nowa :)
ja je krusze i rozpuszczam w kieliszku wina. Moc jest nieziemska
Ludzie są różni i nie ma żadnego "standardu" czy w tym wieku powinno się mieć wiecej czy mniej ochoty.