Mała potrzeba seksu

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Kammite
Jestem tu nowa :)

Mała potrzeba seksu

Post autor: Kammite »

Od pewnego czasu jestem z facetem. Jesteśmy w związku prawie 2 lata. Kręci mnie jako mężczyzna i wszystko jest z nim okey, ale martw mnie moja mała potrzeba seksu. Kiedyś miałam większy głód na niego. Trochę to dziwne, bo w wieku 24 lat powinnam mieć zdecydowanie większe potrzeby - prawda?
Cesme
Miła Kobietka

Re: Mała potrzeba seksu

Post autor: Cesme »

Mam pytanie. Czy nie masz ochoty na niego czy ogólnie na seks? Bo jest różnica ;)
Poza tym czy próbujecie różnych urozmaiceń w sypialni? Może kupicie sobie jakieś zabawki... Zawsze jest to swego rodzaju urozmaicenie... Czy zastanwiałaś się nad jakimś suplementem?
Odelie
Miła Kobietka

Post autor: Odelie »

Suplementy - tak. Warto również pamiętać o tych wszystkch afrodyzjakach, a jest ich trochę.
Wracając do sulementów diety, to mogę polecić Libido Therapy. Po nim ochota na seks jest zdecydowanie większa.
Kammite

Post autor: Kammite »

A gdzie zamawiasz ten środek? Bo chyba o nim słyszałam i nawet dopytywałam się w aptece ale nie ma :)
Odelie
Miła Kobietka

Post autor: Odelie »

W aptekach jest dostępny z tego co wiem, ale nie we wszystkich. Pewnie w tych większych. Najlepiej zamawiać przez net. Przecież jest to samo, a i taniej niż aptekach. Oni tam niższą marżę narzucają.
Wpisz w google """"libido therapy"""", to Ci wyskoczy
Fatrter
Miła Kobietka

Post autor: Fatrter »

Też dla kobiet powstają preparaty wpływające pozytywnie na życie intymne, chociażby potencja-net-pl/femana-drive i można wspólnie testować, jeżeli para chce przedłużyć stosunek.
giber

Post autor: giber »

Miałam podobnie jak Ty kochana jakieś 2 lata temu. To był trudny okres. Nie kochaliśmy się z mężem prawie pół roku, on już przez to zaczął popadać w depresję a ja nie miałam ochoty. Byłam u kilku lekarzy, zrobiłam hormony itp... wszyscy rozkładali ręce. Wtedy właśnie mój mąż wygrzebał gdzieś z internetu takie tabletki mam je przed sobą już przeterminowane ale one są w takiej fioletowej małej butelce i nazywają się Feminam Libido. Pamiętam ze gdy je wzięłam to już za pierwszym razem ochota na seks wróciła a z każdym kolejnym było o wiele lepiej. Poszukaj sobie ich w internecie z tego co mi mąż mówił nie było łatwo je znaleźć ale udało się.
dankaslupsk

Post autor: dankaslupsk »

ja je krusze i rozpuszczam w kieliszku wina. Moc jest nieziemska
QueenBee
Miła Kobietka

Post autor: QueenBee »

Ludzie są różni i nie ma żadnego "standardu" czy w tym wieku powinno się mieć wiecej czy mniej ochoty.
ODPOWIEDZ