Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?
-
Melisa
Re: Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?
Myśle, że za około półtora roku, moze troche szybciej będziemy starać się o dzidzi
czyli będę miała 25 lat
-
anitamaria
Ja dziecko urodziłam w wieku 22 lat i chociaż nie było tak źle, to myślę jednak, że gdybym poczekała jeszcze tak z 3-4 lata, nic by się nie stało. Musiałam przerwać studia i jakoś tak wyszło, że potem ich już nie podjęłam.
-
Porcelain
Hmm wiecie ja bym chciała już teraz w wieku 18 lat, noo prawie 19... ale nie jestem w aż tak pewnej sytuacji... Czasem sie zastanawiam czy właśnie moja ciąża nie naprawiła by moich stosunków z partnerem...
-
krecik88
ja urodziłam mając niecałe 18 lat,skończyłam liceum,zdałam maturę a w wieku 21 lat urodziłam drugie dziecko:)
-
dzo
nie żałujesz, że tak szybko to wszystko się wydarzyło ?krecik88 pisze:ja urodziłam mając niecałe 18 lat,skończyłam liceum,zdałam maturę a w wieku 21 lat urodziłam drugie dziecko:)
-
krecik88
nie żałuję;) na studia i tak nie miałam zamiaru iśc i do pracy też mi nie spieszno bo wolę odchowac porządnie dzieciaczki:)dzo pisze:nie żałujesz, że tak szybko to wszystko się wydarzyło ?krecik88 pisze:ja urodziłam mając niecałe 18 lat,skończyłam liceum,zdałam maturę a w wieku 21 lat urodziłam drugie dziecko:)
-
she336
Ja chciałabym wszystko po kolei. Wychodzę za mąż w przyszłym roku, ale chciałabym i pracować i studiować, dlatego z dzieckiem bym poczekała. A jeżeli będzie to niespodziewanie szybciej to przyjmę to jako dar...
Tyle dziewczyn czasem chce, a nie może być w ciąży. Ciąża to nie choroba przecież. Jeżeli się chce to można wszystko pogodzić.
Moim zdaniem wiek 21-25 jest najlepszy. Lepiej szybciej odchować i potem mieć spokój. Zresztą chciałabym, żeby moje dzieci coś ze mnie miały.
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
Minimum 26 lat. Choc idealnie wydaje mi sie 27-28 na pierwszą ciążę
A ja nie wiem czy w ogóle chciałabym mieć dzieci. Mam 25 lat i jakoś nie wyobrażam sobie siebie w roli mamy. Dzieci znajomych lubię,co dziwne jestem nawet opiekunką do dziecka ale do własnego mi się jakoś nie spieszy. Postanowiłam że poczekam do 30 i wtedy mam nadzieję będę juz wiedziała.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
Dawid2003_pl
Ten wiek trochę się przesuwa, ale jednak zegar biologiczny jest nieubłagalny. Kobiety coraz cześciej decydują się na dziecko w wieku powyżej 30 lat. To nie jest dobre rozwiązanie bo najlepszy czas na rodzenie to ok25 lat.
Ale nie każdy w tym wieku czuje się na to gotowy
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
ja mam 14 lat i próbuje zajsc w cionrze i jurz mu bżuch rośnie ale sie zesrałam i juz mam mały brzuch
Ja chciałabym już, ale przedmną ślub i nie chciałabym być gruba w dniu swojego wesela.
Ale powiem Wam, że kocham dzieci i strasznie ale to strasznie już bym chciała,mam swojego partnera na całe życie niedługo będzie moim mężem i planujemy jak coś odrazu po ślubie, a co wyjdzie po drodze to wyjdzie..
Ale powiem Wam, że kocham dzieci i strasznie ale to strasznie już bym chciała,mam swojego partnera na całe życie niedługo będzie moim mężem i planujemy jak coś odrazu po ślubie, a co wyjdzie po drodze to wyjdzie..
-
Lily of the Valley
Nie mam pojecia. Jakos przed 30., mam dopiero 19 lat i dziecka predko nie chce.
-
katarzyna95
Ja nie mam pojęcia dlaczego, ale chciałabym zajść w ciążę teraz, albo jak skonczę tą 18stkę. Niczym Porcelain, ale nie dlatego, żeby na siłę budować związek, bo układa mi się dobrze, ale po prostu bym chciała i tyle.. Ale się nawet nie przyznaję mojemu facetowi, bo nie wiem jak by zareagował, z resztą, on na razie nie chce dzieci, bo musi się ustabilizować wżyciu.. Podjął w końcu robotę, już na stałe. Jak się w miarę dorobi to mieszkania poszuka. I moze wtedy...
-
dzo
ale po co ukrywasz swoje pragnienia przed facetem ?katarzyna95 pisze:Ja nie mam pojęcia dlaczego, ale chciałabym zajść w ciążę teraz, albo jak skonczę tą 18stkę. Niczym Porcelain, ale nie dlatego, żeby na siłę budować związek, bo układa mi się dobrze, ale po prostu bym chciała i tyle.. Ale się nawet nie przyznaję mojemu facetowi, bo nie wiem jak by zareagował, z resztą, on na razie nie chce dzieci, bo musi się ustabilizować wżyciu.. Podjął w końcu robotę, już na stałe. Jak się w miarę dorobi to mieszkania poszuka. I moze wtedy...
-
jaagnieszka
W wieku 37l chciałam i zaszłam w ciążę. Polecam - witamina miłości, radości i młodości dla każdej z nas.
Ja chciałam w 21 urodzić i tak się stało. Czyli w 20 zaszłam. Ale teraz wiem ,że dziecko to masa energi, zapału, i kasy. Na 2 dziecko się już chyba nigdy nie zdecyduje. Pozatym połowek jeszcze nie dorósł, a te z chciał dziecka i bardzo mnie zawiódł.
-
Dzieckolandia_pl
Ale na pewno są też jakieś pozytywne aspekty tej strony życia z dzieckiem,wiem to sama po sobie. Dziecko to wielka radość i odpowiedzialność,ale także niesamowita satysfakcja.
jestem z 78 i juz klamka zapadła, ale trzeba było zajść w ciąze miedzy 26-28
-
MowisziMasz_com_pl
- Miła Kobietka
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
Mam 26 lat, od 2,5 miesiąca jestem mężatką, mamy dom, oboje mamy stałą pracę, więc wszelkie warunki są. Zawsze chciałam być młodą matką, mieć pierwsze dziecko w wieku 20-25 lat, niestety nie było ku temu odpowiednich warunków. Teraz nie chcę już dłużej czekać, ale niestety od 2 miesięcy starania o dziecko nie dają rezultatów 
Ja zaczęłam starać się o dzidzię w wieku 26 lat. Miałam to szczęście, że w drugim miesiącu "starania się" zaszłam w ciążę. Ale głęboko wierzyłam, że szybko uda mi się zajść i tak też się stało.
Teraz jestem szczęśliwą mamą.