macie w Krakowie jakąś sprawdzoną ginekolog

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Abram
Extra Kobietka

macie w Krakowie jakąś sprawdzoną ginekolog

Post autor: Abram »

Jak macie w Krakowie jakąś sprawdzoną ginekolog, którą możecie mi polecić to dawajcie znać. Zależy mi na jakieś lekarce, która faktycznie zagwarantuje dobra opiekę medyczną, z doświadczeniem, a także z sensownym podejściem do pacjentki.
Maczek
Miła Kobietka

Re: macie w Krakowie jakąś sprawdzoną ginekolog

Post autor: Maczek »

Medyczna opieka w gabinecie przy Os. II Pułku Lotniczego stoi na bardzo wysokim poziomie, można liczyć na doktor Monikę Knapik – Rybka. Doświadczona w tym co robi, profesjonalna medyczna pomoc dla każdego.
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Gdzieś już słyszałam o tej dr, może zna się na antykoncepcji hormonalnej? Chciałam zapytać o tabletki drovelis, podobno są nowoczesne i mogą je stosować nawet kobiety z cukrzycą
ewelonkax
Jestem tu nowa :)

Post autor: ewelonkax »

Świetna ginekolog przyjmuje w enel med dr Julita Franaszek w oddziale galeria krakowska ma bardzo dobre opinie i sama też poszłam do niej z polecenia. Najlepiej zadzwonić do nich i dopytać o terminy bo wiem że cieszy się zainteresowaniem i ma dużo pacjentek więc może być problem z terminami. Ja tego nie doświadczyłam bo wizytę miałam w ramach pakietu prywatnego kobieta komfort, który mam z gwarancją dostępności badań i wizyt na już :) I nie powiem, jest to komfort!
ODPOWIEDZ