Londyn
Londyn
Witam, chcemy wraz z mężem przeprowadzić się do Londynu, lecz postawiłam warunek, że zanim to nastąpi chcę odwiedzić to miasto w celach turystycznych, aby przekonać się jak tam jest i czy nie będę czuła się źle. Stąd moje pytanie znacie jakieś tanie zakwaterowanie, bez wyżywienia oczywiście, na 7 dni ?? Szukam w necie, ale droooooooogo, że ho ho 
-
L...
Re: Londyn
Tanio to tylko chyba hostel jakiś ale czy tam bezpiecznie nie mam pojęcia. Mieszkałam kilka lat w Londynie ale w hostelu nie spalam nigdy wiec z własnego doświadczenia nie powiem.
Tanie hotele to tak 40£ za noc minimum i tez bez jedzenia
Tanie hotele to tak 40£ za noc minimum i tez bez jedzenia
Ja rezerwuje SPAM. Wystarczy poszukać i natkniesz się na super okazje. Bezpośrednio na stronach hosteli nie ma sensu szukać, bo drożej jest zazwyczaj. Musisz mieć tylko jakąś karte typu Visa Electron żeby zapłacić, bo przelewów nie przyjmują z tego co pamiętam.
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2014 6:58 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM

- redorange666
- Samiec
7 dni to stanowczo za mało na Londyn... chyba że mówimy o zwiedzaniu standardów turystycznych a nie poznawanie londynu oczami mieszkańca...
KOcham to miasto
KOcham to miasto
Mieszkałam w Anglii, byłam na wycieczce w Londynie, nie pamiętam nazwy hostelu, było bardzo tanio.
Poszukaj na SPAM
Poszukaj na SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2014 9:47 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Z.'
Ehh z tymi linkami.. Jak się wpiszę w goole "rezerwacja hoteli" to wyskoczą te serwisy, o których mówiłam.