Londyn

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Meryem
Miła Kobietka

Londyn

Post autor: Meryem »

Witam, chcemy wraz z mężem przeprowadzić się do Londynu, lecz postawiłam warunek, że zanim to nastąpi chcę odwiedzić to miasto w celach turystycznych, aby przekonać się jak tam jest i czy nie będę czuła się źle. Stąd moje pytanie znacie jakieś tanie zakwaterowanie, bez wyżywienia oczywiście, na 7 dni ?? Szukam w necie, ale droooooooogo, że ho ho :?
Obrazek
L...

Re: Londyn

Post autor: L... »

Tanio to tylko chyba hostel jakiś ale czy tam bezpiecznie nie mam pojęcia. Mieszkałam kilka lat w Londynie ale w hostelu nie spalam nigdy wiec z własnego doświadczenia nie powiem.

Tanie hotele to tak 40£ za noc minimum i tez bez jedzenia
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Post autor: imloco »

Ja rezerwuje SPAM. Wystarczy poszukać i natkniesz się na super okazje. Bezpośrednio na stronach hosteli nie ma sensu szukać, bo drożej jest zazwyczaj. Musisz mieć tylko jakąś karte typu Visa Electron żeby zapłacić, bo przelewów nie przyjmują z tego co pamiętam.
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2014 6:58 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

7 dni to stanowczo za mało na Londyn... chyba że mówimy o zwiedzaniu standardów turystycznych a nie poznawanie londynu oczami mieszkańca...
KOcham to miasto
diabelek
Jestem tu nowa :)

Post autor: diabelek »

Mieszkałam w Anglii, byłam na wycieczce w Londynie, nie pamiętam nazwy hostelu, było bardzo tanio.
Poszukaj na SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2014 9:47 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Z.'
Awatar użytkownika
Meryem
Miła Kobietka

Post autor: Meryem »

Ok. Dzięki :)
Obrazek
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Post autor: imloco »

Ehh z tymi linkami.. Jak się wpiszę w goole "rezerwacja hoteli" to wyskoczą te serwisy, o których mówiłam.
Obrazek
ODPOWIEDZ