Akcesoria piknikowe

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
alascan
Jestem tu nowa :)

Akcesoria piknikowe

Post autor: alascan »

Od jakiegoś czasu marzę o fajnych akcesoriach piknikowych które sprawdzą się dla czteroosobowej rodziny. Macie albo widzieliście jakieś fajne i niedrogie kosze i koce piknikowe?
grubarejczel

Re: Akcesoria piknikowe

Post autor: grubarejczel »

Widziałam fajne kosze piknikowe w Duce, ale niestety drogie (może będą przeceny, sprawdzaj na stronie internetowej), a jeśli chodzi o koc to ja mam polarowy koc piknikowy SG-01 w kratkę i jest super. Kupiłam go tutaj: SPAM Jest niedrogi, ma piankę i folię od spodu dzięki czemu nie przemaka i przyjemnie się na nim siedzi (nie musisz się martwić że dzieci dostaną wilka;).
Ostatnio zmieniony pn cze 23, 2014 8:38 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie wklejać linków
grubarejczel

Post autor: grubarejczel »

Swój koc kupiłam w sklepie ABC Fitness, ale może są też w marketach.
rudowlosa
Fajna Kobietka

Post autor: rudowlosa »

kiedys widzialam takie zestawy plecakowe z dolaczonymi zestawami talezy i sztuccow, wszystko kompaktowe i ergonomiczne
Agnieszka123

Post autor: Agnieszka123 »

U nas świetnie w roli koca sprawdzają się... ręczniki z mikrofibry, których zaletą jest przede wszystkim niesamowita lekkość i mała objętość. Oprócz pikników oczywiście doskonale sprawdzają się w podróży i kilku innych sytuacjach. My kupowaliśmy już kilka lat temu tutaj: https://malokasklep.pl/kategoria-produk ... ikrofibry/ i sprawdzają się do dziś :)
oak

Post autor: oak »

Koce były np. w pepco
ODPOWIEDZ