Lifiting rzęs
Lifiting rzęs
Słyszałyście może o liftingu rzęs? Zainteresował mnie ten zabieg, ale chciałbym znać opinie na ten temat. Może ktoś próbował? 
-
klementyna
- Jestem tu nowa :)
Re: Lifiting rzęs
Nie słyszałam jeszcze o czymś takim.
Jak można zliftingować rzęsy??
Jak można zliftingować rzęsy??
Zabieg polega na podkręceniu i mocnym ożywieniu naturalnych rzęs. Ja się zdecydowałam na natural lashes. Efekty są naprawdę świetne 
- nikita200wwa
- Jestem tu nowa :)
Też się zastanawiam nad tym,ale czytałam,że na poczatku fajny efekt - a później widać skutki uboczne bardzo.
i rzesa jest w złym stanie,gdy się przestaje ja laminować tym botoxem
i rzesa jest w złym stanie,gdy się przestaje ja laminować tym botoxem
A ile Wam się to utrzymało ?
Efekt utrzymuje się ok 6-8 tygodni. Ja wybrałam LINK jestem bardzo zadowolona z zabiegu, rzęsy są pogrubione i wydłużone.Olusiaa pisze:A ile Wam się to utrzymało ?
Ostatnio zmieniony wt mar 06, 2018 12:13 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Powód: LINK
Ostatnio bardzo dużo słyszałam o tym zabiegu i sama się zastanawiam czy się nie zdecydować na niego 
Szukasz oryginalnych części samochodowych? Zapraszamy na naszą stronkę.
Klosz lampy tylnej renault master
Klosz lampy tylnej renault master
Ja wykonuję zabiegi wydłużania i zagęszczania rzęs, ponieważ z wykształcenia jestem kosmetyczką. Efekty takiego zabiegu mogą być bardzo zadowalające, jednak pod warunkiem, że zostanie on wykonany w sposób profesjonalny, za pomocą najwyższej jakości narzędzi i akcesoriów. Wbrew pozorom nawet rodzaj zastosowanej LINK taśmy piankowej może mieć spore znaczenie.
beauty lashes