Libido therapy dla kobiet czy stimea
Libido therapy dla kobiet czy stimea
Witam. Jaki z tych dwóch środków byście polecili na początek na wieksze pobudzenie dla kobiety? Ktory jest skuteczniejszy? Libido therapy czy też moze stimea? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Re: Libido therapy dla kobiet czy stimea
Brałam oba. Jeszcze dodatkowo asequrellę. Asequrelli nie polecam. Stimea jest ok ale najlepsze było libido therapy co mnie trochę zdziwiło poniewaz w porównaniu do tych dwóch poprzednich jest najtańsze.
jesli ci to nie wystarcza przestudiuj swoje menu i dożuc troche afrodyzjaków: czosnek (to działa!) lubczyk, ostrygi truskawki. To również pomaga.
Chociaż mam wrazenie,ze na mnie najlepiej własnie działają tableki.
jesli ci to nie wystarcza przestudiuj swoje menu i dożuc troche afrodyzjaków: czosnek (to działa!) lubczyk, ostrygi truskawki. To również pomaga.
Chociaż mam wrazenie,ze na mnie najlepiej własnie działają tableki.
Ile kosztowało? Skąd zamawiałaś? Czy jest dostępne to w aptece?
Zauważyłaś u siebie ewentualnie jakieś efekty uboczne. Pytam, bo też zastanawiam się nad ich zakupiem. Byłabym wdzięczna za informację.
Zauważyłaś u siebie ewentualnie jakieś efekty uboczne. Pytam, bo też zastanawiam się nad ich zakupiem. Byłabym wdzięczna za informację.
Wow ile pytań. Postaram się odpowiedzieć:
Zamawiałam przez internet. Są w wielu miejscach: ceny warto jest sobie porównać bo jest to w wielu sklepach.
W aptece nie wiem czy jest dostępne bo nawet nie sprawdzałam. Może jest , ale podejrzewam,ze jest o wiele drożej jak to bywa z aptekami stacjonarnymi.
Efektów ubocznych po tym nie mam. Co mnie bardzo cieszy szczególnie że jest pozytywne działanie na mój organizm
Zamawiałam przez internet. Są w wielu miejscach: ceny warto jest sobie porównać bo jest to w wielu sklepach.
W aptece nie wiem czy jest dostępne bo nawet nie sprawdzałam. Może jest , ale podejrzewam,ze jest o wiele drożej jak to bywa z aptekami stacjonarnymi.
Efektów ubocznych po tym nie mam. Co mnie bardzo cieszy szczególnie że jest pozytywne działanie na mój organizm
-
feminam400
- Jestem tu nowa :)
Bez dwóch zdań najlepsze są tabletki feminam libido w składzie zawierają mieszanke ziół nie znaną wcześniej w Polsce i zioła z Ameryki Środkowej. Na libido są bardzo skuteczne pomagają też kobietą w menopauzie i ułatwiają osiągnięcie orgazmu u kobiet bez problemów. Bardzo trudno je znaleźć w internecie trzeba pogrzebać z 30min