Letnie kosmetyki
-
dominika10
- Extra Kobietka
Letnie kosmetyki
Cześć wszystkim! Możecie polecić mi dobre kosmetyki za niewielkie pieniądze? Mam problem z tym, że nie potrafię znaleźć odpowiednich kosmetyków na lato. Mam skórę suchą. Zobaczyłam kosmetyki firmy faberlic polska Proszę o opinie i podsyłanie innych propozycji.
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Re: Letnie kosmetyki
Akurat nie używałam, żadnych kosmetyków z tej firmy. Mój hit letni to emulsja lub peeling Flosek.Produkt bardzo przyjemny,oczyszcza, reguluje sebum, nie wysusza, łagodzi. Jest teraz dobra cena na notino. Opakowanie to poręczna, estetyczna tuba.
Olejek afra jest super . To olejek o egzotycznym zapachu, na długie godziny skóra pachnie, nawilżona jest. Polecam ten Olejek do perfumowania ciała Afra 
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Ziaje, Flosleki, Babuszki Agafie... niektóre koreańskie kosmetyki są również tanie
Ja bardzo często ich używam, bo w zupełności spełniają moje oczekiwania 
Też je lubię, szkoda, że nie ma ich w każdej drogerii albo jak już jakaś drogeria ma Agafie to próżno tak szukać Flosleku...orientalna_ola pisze:Ziaje, Flosleki, Babuszki Agafie... niektóre koreańskie kosmetyki są również tanieJa bardzo często ich używam, bo w zupełności spełniają moje oczekiwania
mhysa pisze:Też je lubię, szkoda, że nie ma ich w każdej drogerii albo jak już jakaś drogeria ma Agafie to próżno tak szukać Flosleku...orientalna_ola pisze:Ziaje, Flosleki, Babuszki Agafie... niektóre koreańskie kosmetyki są również tanieJa bardzo często ich używam, bo w zupełności spełniają moje oczekiwania
Bardzo duży wybór Flosleku znajdziesz na notino, czasami nawet upolujesz fajne promocje`:))
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
igaaa2020 pisze:mhysa pisze:Też je lubię, szkoda, że nie ma ich w każdej drogerii albo jak już jakaś drogeria ma Agafie to próżno tak szukać Flosleku...orientalna_ola pisze:Ziaje, Flosleki, Babuszki Agafie... niektóre koreańskie kosmetyki są również tanieJa bardzo często ich używam, bo w zupełności spełniają moje oczekiwania
Bardzo duży wybór Flosleku znajdziesz na notino, czasami nawet upolujesz fajne promocje`:))
Potwierdzam, bez problemu znajdziesz tam wspomniane kosmetyki (choć warto zwrócić uwagę na jeszcze inne naturalne marki) i ceny są bardzo spoko
mi się nic z tej firmy nie sprawdziło..
letnie zdecydowanie maska żelowa chłodząca ice,ice baby! rewelacyjnie schładza i koi twarz w gorące dni
krem spf