Legginsy i jeansy dla kobiety typu gruszka

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Klaudia 2000
Jestem tu nowa :)

Legginsy i jeansy dla kobiety typu gruszka

Post autor: Klaudia 2000 »

Dziewczyny, jestem typową gruszką i przez to długo muszę wybierać i szukać dla siebie pasujacych spodni. Legginsy - spodnie lubie bardzo i mam ich troche w szafie.Są koloru czarnego i dobrze sie w nich czuję ale marzą mi się jasne jeansy. Czytalam że dka sylwetki gruszki rurki i obcisle jeansy sa nieodpowiednie ale mi sie tak spodobały własnie takie jedne niebieskie jeansy że zaryzykowalam i kupiłam :). Przyjdą w nastepnym tygodniu .... I wtedy zobacze czy beda pasowac i jak beda leżeć.... "-" a co sadzicie o jeansach i rurkach dla takiej sylwetki?E535 dekatyzowane JEANSY
Karola83
Miła Kobietka

Re: Legginsy i jeansy dla kobiety typu gruszka

Post autor: Karola83 »

Według mnie zależy dużo od figury. Jak się ma ładnie zaokrąglone biodra i raczej niepłaską pupę, to ładnie wyglądają obcisłe. Fajnie tez wyglądają, gdy mają wyższy stan i do tego jakaś krótsza bluzka czy marynarka - wydłuża to nogi. Dobrze odwrócisz uwagę ogólnie rozbudowaną górą, bluzka w poprzeczne pasy czy jakieś aplikacje, kołnierzyki, korale... próbuj :)
Klaudia 2000
Jestem tu nowa :)

Post autor: Klaudia 2000 »

Karola83 pisze:Według mnie zależy dużo od figury. Jak się ma ładnie zaokrąglone biodra i raczej niepłaską pupę, to ładnie wyglądają obcisłe. Fajnie tez wyglądają, gdy mają wyższy stan i do tego jakaś krótsza bluzka czy marynarka - wydłuża to nogi. Dobrze odwrócisz uwagę ogólnie rozbudowaną górą, bluzka w poprzeczne pasy czy jakieś aplikacje, kołnierzyki, korale... próbuj :)
Dzieki Karola :) bede oczywiscie probowac :)
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Wydaje mi się, że ważne też jest aby tylne kieszenie były blisko siebie osadzone, aby jeszcze bardziej nie poszerzać bioder. Przymierzałam takie w sklepie Cross jeans. Model Regular. Fason Lola. Mają niski stan i proste nogawki. To dodatkowy plus- równoważą one szerszą górę. No i kieszenie są blisko siebie.
Monisia80
Miła Kobietka

Post autor: Monisia80 »

Dzieki za wszystkie porady, ja tez mam podobną figurę.
superfoods
Miła Kobietka

Post autor: superfoods »

[link usuniety]Dla kobiet typu gruszka polecam legginsy do ćwiczeń marki Moove . Swietnie podkreślą sylwetkę. Wyszczuplą talię i podkreślą biodra
ODPOWIEDZ