lampy do ogrodu

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
magdajal
Jestem tu nowa :)

lampy do ogrodu

Post autor: magdajal »

zastanawiam się nad jakimiś lampami do ogrodu, doradzicie coś?
darianomnom

Re: lampy do ogrodu

Post autor: darianomnom »

może jakiś reflektor ogrodowy? coś w tym stylu?: SPAM
Ostatnio zmieniony czw kwie 16, 2015 3:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Żarówki LEDowe Abilite
LenkaNn

Post autor: LenkaNn »

Mi się podobają takie małe lampki wtykane w ziemię. Fajnie w nocy to wygląda :)
Ogrodniczka z zamiłowania :)
Polecam www.przydomu.pl
marika66

Post autor: marika66 »

U znajomych na działce widziałam też takie lampy wtykane w ziemię. One chyba są solarne, dają faktycznie fajny klimat.. :)
Awatar użytkownika
Atlantic Polska
Miła Kobietka

Post autor: Atlantic Polska »

Polecam świecące donice, które jeszcze nie są w Polsce popularne. Rośliny, które w nich rosną, są odpowiednio wyeksponowane. Większość dostępnych modeli ma podłużny, prostokątny kształt, jednak mnie urzekły okrągłe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mańka

Post autor: mańka »

Piękne są te świecące donice! I powiem szczerze, że nigdy się z nimi nie spotkałam. Muszę poszukać, będą jak znalazł.
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

ja kupiłam właśnie 2 takie lampiony ogrodowe led, bardzo mi się podobają

Obrazek
Obrazek
karinka897

Post autor: karinka897 »

Ja w tamtym roku kupiłam piękne i urocze lampiony z oferty LINK i w tym roku też planuje mieć je w swoim ogrodzie. Na prawdę dają przyjazny i miły efekt :)
ellena
Fajna Kobietka

Post autor: ellena »

Do ogrodu ,praktycznie pasują wszystkie lampy ;-) Ja lubię łączyć. Przy oczku wodnym przykładowo i w miejscach gdzie mało uczęszczam w ogrodzie stawiam lampki solarne.Natomiast przy wejściu i na elewacji zamontowaliśmy z mężem lampy firmy Joniec.Bardzo klasyczne ,proste.Świetnie oświetlają rośliny posadzone tuż pod domem.Nadają bajkowej scenerii wieczorami.
trefnoknus
Miła Kobietka

Post autor: trefnoknus »

U nas mąż "zainstalował" takie zwyczajne, z obi czy innego takiego sklepu. Sprawdzają się nawet dobrze (nie inwestował w to za wiele środków, ponieważ stwierdził, że jak psy rozwalą, to mu żal nie będzie wyrzucić).
peks

Post autor: peks »

Faktycznie, jeśli psy mogą to popsuć to nie ma to sensu. Z resztą kupując tańsze można je wymieniać co sezon.
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

Powiem Wam że my razem z ogrodzeniem montowaliśmy lampy ogrodzeniowe i elewacyjne i serio ogrodów dodatkowo już nie było sensu doświetlać. Mamy na tarasie dodatkowo lampę ale ona jest bardziej taka "domowa". A ogrodzenie Joniec, lampy takie jak mają na stronie. Sprawdzają się i dobrze wyglądają.
Jolciap

Post autor: Jolciap »

Ja mam ogród na tarasie, mamy bardzo małą działkę i jak zagospodaruje taras taki mam ogród jedyny minus to kwiaty doniczkowe, podłoga drewniana i o wszystko trzeba dbać co roku konserwować. Takie kule świecące to fajna sprawa, ja mam małe lampy zamocowane na barierce chociaż w lecie i tak zapalamy świece jak wieczór spędzamy na trasie.
ODPOWIEDZ