lampy do ogrodu
lampy do ogrodu
zastanawiam się nad jakimiś lampami do ogrodu, doradzicie coś?
-
darianomnom
- Jestem tu nowa :)
Re: lampy do ogrodu
może jakiś reflektor ogrodowy? coś w tym stylu?: SPAM
Ostatnio zmieniony czw kwie 16, 2015 3:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Żarówki LEDowe Abilite
Mi się podobają takie małe lampki wtykane w ziemię. Fajnie w nocy to wygląda 
Ogrodniczka z zamiłowania 
Polecam www.przydomu.pl
Polecam www.przydomu.pl
U znajomych na działce widziałam też takie lampy wtykane w ziemię. One chyba są solarne, dają faktycznie fajny klimat.. 
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka
Polecam świecące donice, które jeszcze nie są w Polsce popularne. Rośliny, które w nich rosną, są odpowiednio wyeksponowane. Większość dostępnych modeli ma podłużny, prostokątny kształt, jednak mnie urzekły okrągłe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piękne są te świecące donice! I powiem szczerze, że nigdy się z nimi nie spotkałam. Muszę poszukać, będą jak znalazł.
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
-
karinka897
- Jestem tu nowa :)
Ja w tamtym roku kupiłam piękne i urocze lampiony z oferty LINK i w tym roku też planuje mieć je w swoim ogrodzie. Na prawdę dają przyjazny i miły efekt 
Do ogrodu ,praktycznie pasują wszystkie lampy
Ja lubię łączyć. Przy oczku wodnym przykładowo i w miejscach gdzie mało uczęszczam w ogrodzie stawiam lampki solarne.Natomiast przy wejściu i na elewacji zamontowaliśmy z mężem lampy firmy Joniec.Bardzo klasyczne ,proste.Świetnie oświetlają rośliny posadzone tuż pod domem.Nadają bajkowej scenerii wieczorami.
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
U nas mąż "zainstalował" takie zwyczajne, z obi czy innego takiego sklepu. Sprawdzają się nawet dobrze (nie inwestował w to za wiele środków, ponieważ stwierdził, że jak psy rozwalą, to mu żal nie będzie wyrzucić).
Faktycznie, jeśli psy mogą to popsuć to nie ma to sensu. Z resztą kupując tańsze można je wymieniać co sezon.
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
Powiem Wam że my razem z ogrodzeniem montowaliśmy lampy ogrodzeniowe i elewacyjne i serio ogrodów dodatkowo już nie było sensu doświetlać. Mamy na tarasie dodatkowo lampę ale ona jest bardziej taka "domowa". A ogrodzenie Joniec, lampy takie jak mają na stronie. Sprawdzają się i dobrze wyglądają.
Ja mam ogród na tarasie, mamy bardzo małą działkę i jak zagospodaruje taras taki mam ogród jedyny minus to kwiaty doniczkowe, podłoga drewniana i o wszystko trzeba dbać co roku konserwować. Takie kule świecące to fajna sprawa, ja mam małe lampy zamocowane na barierce chociaż w lecie i tak zapalamy świece jak wieczór spędzamy na trasie.