Zależy jak pomalujesz im cieńsza warstwa lakieru pękającego tym słabiej pęka, ale nie przesadzaj też z grubością, bo zbyt gruba warstwa po pęknięciu nieładnie odstaje. Co do samych lakierów-rzeczywiście na początku był na nie szał, ale teraz patrząc na to z perspektywy, coraz mniej mi się podobają. Jeden paznokieć u dłoni na inny kolor to już coś innego. W tej kwestii na razie jestem na duże TAKlauraa pisze:Ja ciekawa jestem jak to jest. Bo chciałabym pomalować kolorem różowym i brązowym i zastanawiam się jak ten jeden popęka to którego będzie więcej, czy tego nie da się przewidzieć.
lakiery pękające
Re: lakiery pękające
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
-
myszencja
Pękający lakier fajnie wygląda na wakacje, jakieś wesołe połączenie kolorów. Na co dzień jak dla mnie zbyt dużo się wtedy dzieje na paznokciach 
-
apollo
Hehe... jakie przeciwległe cele 
A mnie zawsze zależało na trwałości efektu, no i dlatego korzystam cały czas z hybrydy new nails. Pękające paznokcie wiecznie kojarzyłyby mi się z tym, czego zawsze najbardziej nie lubiłam.
A mnie zawsze zależało na trwałości efektu, no i dlatego korzystam cały czas z hybrydy new nails. Pękające paznokcie wiecznie kojarzyłyby mi się z tym, czego zawsze najbardziej nie lubiłam.
Nie, nie, nie... wydają mi się tandetne.
Niedawno zakupiłam taki lakier i muszę przyznać, że jest świetny
.
-
L...
Nie jestem ogromna fanka ale mam kilka i używam na jednym lub dwóch paznokciach jako taki akcent:) nie na wszystkich bo to juz mi sie nie podoba
A mi się one nie podobają, jakoś nie mogę sie do nich przekonać 
A ja tam lubię.. właśnie np na jednym dwóch paznokciach 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
apollo
Wzorek nie ma znaczenia, aby tylko były to lakiery hybrydowe. One po prostu pozwalają mieć święty spokój z paznokciami. Bo w momencie kiedy przez wiele tygodni nie muszę w nich niczego zmieniać, oceniam to wyłącznie pozytywnie 
-
apollo
Od dłuższego czasy odżywka new nails, a lakiery hybrydowe. Z wiekiem zrobiłam się wygodna. Zależy mi po prostu na tym, abym nie musiała ciągle wprowadzać zmian na paznokciach. I jak na razie jednak to się udaje - nawet 8 tygodni spokoju.
Dużo bardziej podobają mi się lakiery piaskowe - po wyschnięciu powierzchnia paznokcia jest lekko chropowata 
http://www.gryo.pl/
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Nie każdemu piaskowe lakiery przypadną do gustu,nie mnie jednak faktycznie mają to do siebie iż nie pękają,są w miarę trwałe wiec warto i można dobrać nawet ładny,ciekawy kolor.